Livin Opublikowano 10 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2012 Mam taki problem dziwny z zatrzaskiem/bolcem maski. Mianowicie nie trzyma z prawej strony. Jak jadę powyżej 100km/h zaczyna mi podnosić maskę. Ręcznie też jak sprawdzam jest luz. Z lewej strony tego nie ma. Próbowałem regulować ten bolec i nic nie pomaga. Ktoś może wie co może być tego przyczyną czy bolec jest do wymiany czy może zatrzask w który bolec wchodzi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DANIO Opublikowano 12 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2012 powiem Ci że mam ten sam problem muszę ostro pierd... żeby maska się zamknęła i nie otworzyła się ponownie:-P zmieniałem bolec z lewego na prawy i odwrotnie nic nie dało regulowałem wysokość bolca nic prawdo podobnie ten zamek z tą dziwną zawleczką puszcza a żeby to rozebrać jest przegięcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Livin Opublikowano 12 Czerwca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2012 Nie no z zamknięciem nie mam problemu puszczam maskę i ładnie się zamyka. Problem w tym że jest po prostu luz i wkurza jak mi maskę podnosi a nie wiem co z tym zrobić Z tego co piszesz to chyba u siebie będę musiał się dostać do tego zamku chyba on jest uwalony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SoulRea Opublikowano 13 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2012 z tego co mi wiadomo to te haki na masce te ze sprężynami na górze można tez dokręcać i odkręcać imbusem i je wyregulować wtedy zatrzask złapie.Chyba ze masz coś innego na myśli.I ja nie zrozumiałem Link do Allegro w razie czego. RYGIEL RYGLE ZATRZASK MASKI BMW E46 (2260684510) - motoAllegro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wisnia1419 Opublikowano 13 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2012 Mam jedną radę róbcie to jak najszybciej bo mi się kiedyś maska przy 130km/h otworzyła i muszę przyznać, że to nic miłego :bag: w tym haku co pokazałeś raczej nie ma się co zepsuć problem pewnie tkwi w zamku w który on wchodzi przerabiałem to w e36 jak będę w domu to zrobię foty co tam się psuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Livin Opublikowano 13 Czerwca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2012 Właśnie regulowałem imbusem ten bolec i to nic nie dało. Muszę się dokopać do tego zamka jakoś w najbliższym czasie. Kurde otwierająca się maska przy 130km/h to musiała być zdrowa sytuacja:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi