Gość staszek Opublikowano 31 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2012 A miałeś jakieś listwy czy normalne progi pytanie_bmw bo jak nie masz listew to wiercisz dziury w progach i po sprawie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
viviek Opublikowano 3 Kwietnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2013 czy listwy boczne mpakietowe pasują z compacta do sedana ? tak wskazuje aukcja LISTWY M PAKIET BMW E36 COMPACT SEDAN ORYGINALNE (3131767743) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. potrzebuję tylko prawą stronę na drzwi pasażera Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
latopyrz22 Opublikowano 3 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2013 te co w aukcji to są do compacta a do sedana raczej nie podejdą,bo sedan jakby nie patrzył ma 4 dzwi a compact 2dzwi.Na zdjęciach bynajmniej się różnią [ATTACH=CONFIG]24622[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]24623[/ATTACH] Mogę się mylić ale niech inni się wypowiedzą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SteFun Opublikowano 5 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2013 A jak jest z progami wewnętrznymi Mpakiet tymi listwami ? Potrzebuje moje wymienić jak się zrobi ciepło. Do 320i Touring potrzebuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
viviek Opublikowano 6 Kwietnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2013 jak zamontować listwy Mpakietowe ? trzeba ściągać boczki żeby wypchać stare ? bo spinki z tego co widziałem to są inne niż w wąskich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi