Gość dirty.73 Opublikowano 16 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Września 2012 tą fotkę wrzucałem jako wiejski tuning a czemu?to nie tuning,to kaprys,koleś chciał fajnego pickupa to se zrobił:lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość staszek Opublikowano 16 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Września 2012 Ja bym nigdy nie zniszczył takiej er7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zuza5 Opublikowano 5 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2012 HotMoney - BMW sprzedaje auta 30 tys. zł taniej - MOTO Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rush Opublikowano 7 Grudnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2012 nowa seria 4 Tak wygląda BMW serii 4 Concept Coupe - Fot. BMW - zdjęcia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dyziu Opublikowano 7 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2012 dobry strzał na rynek bedzie..... bmw musiało wypuścić konkurenta dla A5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość staszek Opublikowano 7 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2012 (edytowane) Jak dla mnie bomba strzał w dziesiątkę :bmwsexemofg3: Edytowane 11 Grudnia 2012 przez staszek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PRZEMO Opublikowano 7 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2012 J szczał ]pies pod płotem...kuogkuogkuog:mrgreen::mrgreen::mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fabian Opublikowano 7 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2012 Ciekawe czy bedzie Touring ;d happy_bmw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sagui Opublikowano 8 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2012 Ciekawe czy bedzie Touring ;d happy_bmw Ale, że w sensie Touring serii 4? Z tego co się orientuję to teraz ma być: seria 3: limo i kombi, seria 4: coupe i cabrio (czyli podobnie jak jest z seriami 5 i 6) A mnie ciekawi czy zrobią serie 8 - czyli sportową wizję serii 7 (przydałby się sportowiec z V12) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fabian Opublikowano 10 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2012 dokladnie o to mi chodzilo ;p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość staszek Opublikowano 11 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2012 ]pies pod płotem...kuogkuogkuog:mrgreen::mrgreen::mrgreen: :bag::bag::bag::bag::bag::bag: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi