sowa Opublikowano 17 Października 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Października 2006 Witam Wszystkich! Gdy odpalam moje autko jak jest zimne to silnik pracuje rowno lecz w miarę nabierania temperatury to silnik zaczyna pływac i szarpać :cry: . Przypuszczam że jest to zawór powietrza dodatkowego gdyż świece wymieniałem a niszczelnosci pousuwłem(chyba wszystkie?) Moje pytanie: czy zawór pow. dod. to to samo co silnik krokowy bo w dwóch serwisach(które cenie) powiedziano mi, że to to samo, a w książce do BMW na zdjęciu jest co inne :?: Jesli to nie to samo, to gdzie ten zawór jest bo nie mogę go znależć :?: Dodam że jest to silnik to silnik 320I 1990r. LU jetronic :lol: Z góry dzięki za pomoc uklon_bmw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luki730i Opublikowano 13 Listopada 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2006 to jest to samo w twoim pojezdzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi