tazunio Opublikowano 13 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Września 2012 , czemu sądzisz tazunio że mam germanca w seryjnym aucie kola nie wystaja po 20mm na strone a co do tych 2cm, to jest to juz realne... ale musi ci to ktos znajacy sie na rzeczy ogarnac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wydra Opublikowano 13 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Września 2012 tazunio masz kogoś kto morze to zrobić i jakim sposobem:?: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tazunio Opublikowano 14 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Września 2012 byl gosc ktory to ogarnia ale wybyl, nie mam pojecia kto to moze jeszcze ogarnac... wiem, ze na tyle w e46 okolo 15mm luzu dla kola mozna jeszcze zrobic, z 20mm tez powinno jakos poleciec Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wydra Opublikowano 14 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Września 2012 byl gosc ktory to ogarnia ale wybyl, nie mam pojecia kto to moze jeszcze ogarnac...wiem, ze na tyle w e46 okolo 15mm luzu dla kola mozna jeszcze zrobic, z 20mm tez powinno jakos poleciec tylko jak? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mirasbmw Opublikowano 18 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Września 2012 Jesli poczekasz z dwa tygodnie ja Ci to ogarne tylko musze dorobic do maszynki flansze na bmw bo mam zrobiona pod mercedesa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dudek Opublikowano 18 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Września 2012 :BMW fuck Mercedes::BMW fuck Mercedes::BMW fuck Mercedes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mirasbmw Opublikowano 18 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Września 2012 Ale tez ma wał a nie przeguby, niestety u mnie na powórku jest 5 merców i jedna biedna Bema bmw_1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dudek Opublikowano 18 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Września 2012 to nie jedna biedna BMW tylko 5 biednych merców happy_bmwhappy_bmwhappy_bmwhappy_bmwhappy_bmw :bmwsexemofg3::bmwsexemofg3::bmwsexemofg3: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wydra Opublikowano 20 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Września 2012 Jesli poczekasz z dwa tygodnie ja Ci to ogarne tylko musze dorobic do maszynki flansze na bmw bo mam zrobiona pod mercedesa. nie ma problemu tylko daj znać kiedy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jokeymiras Opublikowano 20 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Września 2012 jak ogarniesz ładnie wyciagniecie nadkoli to tez zajade Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi