lgrunt Opublikowano 8 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2012 Heja, Wie ktoś może kto w okolicach wrocławia ma wyciągarke do nadkoli? Z góry dzieki - pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SoulRea Opublikowano 8 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2012 Może tu znajdziesz potrzebne informacje koledzy już podobny temat poruszali. http://www.maxbimmer.pl/f34/wyciaganie-poszerzanie-nadkoli-10856/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tazunio Opublikowano 9 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2012 jak cos to zapraszam do nas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forest Opublikowano 9 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2012 jak cos to zapraszam do nas Pisz tylko kiedy, ja przyjadę bankowo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tazunio Opublikowano 9 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2012 (edytowane) spox - ********** :lol: bez takich proszę, wiem że to miało być szydercze ale może czyjaś matka mogła poczuć się urazona - mod Edytowane 10 Czerwca 2012 przez tazunio Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rush Opublikowano 9 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2012 co to za z mod sie na forum pojawil i mu "wladza" do bani uderza? braciak nie patrz na tamten temat do ktorego Ci podali linka bo ten telefon ktory ja tam wpisalem jest do kolesi ktorzy niedawno poszerzali Forestowi blotniki pałą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tazunio Opublikowano 10 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2012 pseprasam, Ja po prostu nie wiedzialem skad sie wzielo slow "mac" uklon_bmw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wydra Opublikowano 8 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Września 2012 potrzebuję wyciągnąć tylne nadkola w e46 sedan jakieś 3 cm dokładnie bende wiedział po skręceniu felg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forest Opublikowano 8 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Września 2012 potrzebuję wyciągnąć tylne nadkola w e46 sedan jakieś 3 cm dokładnie bende wiedział po skręceniu felg Chyba dospawac nowe :lol::lol::lol: Zapomnij, że wyciągniesz 3 cm... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wydra Opublikowano 8 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Września 2012 Chyba dospawac nowe :lol::lol::lol:Zapomnij, że wyciągniesz 3 cm... , słyszałem że jest to możliwe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaro Opublikowano 8 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Września 2012 3centy to sporo, nie wiem czy jest to do ogarnięcia... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa Opublikowano 8 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Września 2012 , słyszałem że jest to możliwe pewnie ze mozliwe ale bedziesz mial baldachim jak arab na pustyni Wysłane z mojego GT-N7000 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tazunio Opublikowano 8 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Września 2012 nie strasznie Kolegi ja go tu przyciagnelem :-P ale 3cm, ktore potrzenujesz to o okolo 1,5cm za duzo nie da sie tego oganac bez "daszku" pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wydra Opublikowano 8 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Września 2012 to co radzicie , jak to ogarnąć? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tazunio Opublikowano 8 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Września 2012 jaka opona na jakiej feldze ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wydra Opublikowano 8 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Września 2012 224/45/17 felga była 8 cali rant miał 1,5 cala teraz bedzie 3.25 cala Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość staszek Opublikowano 8 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Września 2012 Moim zdanie 1,5cm starczy :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wydra Opublikowano 9 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Września 2012 zapomniałem dodać że et 32 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tazunio Opublikowano 9 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Września 2012 siemka, jak chcesz to od jutra do czwartku jest w polsce Bawarjan, moze ci ogarnac nadkola, mieszka w Olszynie jakies 100km od Wrocka w kirunku Zgorzelca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wydra Opublikowano 10 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Września 2012 czekam na ranty jeszcze nie pszyszły:? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tazunio Opublikowano 10 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Września 2012 wydra, zakladaj temat w dziale Buma Designe, germancow nigdy za malo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wydra Opublikowano 11 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Września 2012 powiem szczerze że zdjęcia takie średnie robię więc nie nadaje sie na fotografa :oops: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tazunio Opublikowano 11 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Września 2012 nie pitol tylko zakladaj :-P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wydra Opublikowano 12 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Września 2012 wydra, zakladaj temat w dziale Buma Designe, germancow nigdy za malo , czemu sądzisz tazunio że mam germanca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wydra Opublikowano 13 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Września 2012 ranty przyszły , potrzebne 2 cm jak najlepiej to zrobić ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi