DUCHU 77 Opublikowano 27 Lipca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2012 poszukiwania były długie i namiętne, ale w końcu zakupilem motorek około środy przywiezie mi kurier mój silniczek ma 96 tyś mil najechane z 2003r myślę że będzie ok, aż z Krakowa więc go bardzo oczekuję:lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kozin09 Opublikowano 29 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2012 Słysząłeś jak chodzi na aucie? Jakaś gwarancja? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość e34t Opublikowano 29 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2012 heh zakup silnika w worku najpierw spradź go zegarem jakie ma ciśnienie na cylindrach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość staszek Opublikowano 29 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2012 Oby koleś nie wcisną tobie lipy a gwarancje jakąś dajepytanie_bmw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DUCHU 77 Opublikowano 29 Lipca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2012 ciśnienia nie mierzyłem zmierzę juz u mnie, a jak pracował to słyszałem bo był jeszcze w aucie, myślę że będzie ok oby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość e34t Opublikowano 29 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2012 Spokojnie zmierz ciśnienie z tego co wiem nie ma wątpliwości że połowa większa aut w polsce jest kręcona nawet na części. Mały przebieg nie oznaczaże wszystko ok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nodi Opublikowano 6 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2012 witam ja robiłem m52b28 i miałem ten sam problem pozrywanych gwintów tylko że mi na drugim etapie dokręcania puśćiły uroki aluminiowych bloków kupiłem zestaw heil coil wierciłem gwintowałem sprężynki wkręciłem dociągając głowice czułem opór jak bym dokręcał w żeliwie heh dobra sprawa e39 jezdzi już od stycznia i bez żadnych problemów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi