woz Opublikowano 7 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2012 Hejka. No i po 4 latach, nagle przyszedlten czas aby wybrac sie z zona bez zadnych stresow na wakacje. Jedyny wymog: plaza piaszczysta, gwarantowana pogoda i mila atmosfera Chcielibysmy wyleciec na poczatku przyszlego tygodnia i wrocic przed 22 (ogolnie taka mamy rame czasowa, miedzy 12 a 22 - sam pobyt to standardowo tydzien). Na poczatku myslelismy ze smigniemy autem na polnoc wloch (okolice rimini, cavallino) gdzie plaze sa fajne, ale teraz pogoda jakas lipna i malo gwarantowana. Gdzie polecacie? I czy znacie jakies strony z fajnymi last minute, bo nie ukrywam, chcielibysmy wlasnie jakas fajna okazje zlapac na LM... Z gory thx Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dyziu Opublikowano 7 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2012 jeśli już uparłeś się na piasek na plaży to Bułgaria, choć ja polecam Croatie.... ale jak wiadomo tam jest żwirek:) autem śmigniesz tam bez większych problemów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość ChriS. Opublikowano 7 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2012 Ja bylem w Chorwacji, pieknie.. ale plaze sztuczne piaskowe, jak nie to zwirek - chyba tez sztuczny bo normalnie to wszedzie skaly sa. Pod woda nie ma w sumie co ogladac, same skaly i kamienie i te jezowce wstretne czy jak one tam maja. Woda slona masakrycznie jak dla mnie ale to w cieplych krajach standard. Pogoda przepiekna, jakbym teraz gdzies jechal to gdzies gdzie sa rafy i prawdziwe piaskowe plaze. Ogolnie to w tym roku jade chyba nad nasze morze marzy mi sie nasze zarelko i piwko na plazy przy parawanach haha, nie bylem chyba z 6 lat juz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Georgii Opublikowano 7 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2012 Teraz w Grecji jest taniej leptokaria jest ładna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SoulRea Opublikowano 7 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2012 Proponował bym Kretę - byłem i wspominam najchętniej. Chorwacja tez fajna ale droga jak na sezon. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woz Opublikowano 7 Czerwca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2012 jeśli już uparłeś się na piasek na plaży to Bułgaria, piasek....i pogoda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kristiano83 Opublikowano 7 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2012 ja polecam Chorwacje bylem 4 razy i chce wiecej!!!!!pogoda gwarantowana i klimat.a ceny sa jak wszedzie wynajmij domek i rewelacja!!!moge ci dac nr. tel tanio wykupisz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bax44 Opublikowano 7 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2012 Wszystko zależy ile chcesz przeznaczyć na wakacje. Ja osobiście polecam Bułgaria lub Egipt w tych terminach co pisałes. Ostatnio szukałem oferty za 1100-1300 od osoby hotele w egipcie po 5 gwiazdek, samolotem, all-inclusive, tydzien czasu oraz znajoma jest teraz w Bułgarii ma 30 stopni, rowniez samolotem oferta LM, all, za 1050zł os. Jak chcesz oszczędzić to policz czy taniej samochodem np. Chorwacja plus koszt paliwa, jedzenia itp. Lub dolożyc 100-200 na osobe i nie martwić sie jazda, jedzeniem wybór wiadomo leży po Twojej stronie, wieć tylko życzę udanego wyjazdu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czechu Opublikowano 8 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2012 Teraz najlepsze oferty sa w Grecji, w szczegolnosci Kreta. Hotel 5 gwiazdek w naprawde przyzwoitej cenie. Odpusc sobie Tunezje i Egipty, bo z tego co wiem masz mala coreczke, a z tamtad przewaznie wraca sie z permanentna... zemsta Faraona Ja tam jestem zakochany w Teneryfie, no ale koszty sa o wiele, wiele wieksze, z tego co wiem jeszcze podrozalo. A na Krecie bylem (wczoraj poleciala tam moja mama), w ciagu wakacji pada tam 2 razy, a jeszcze mam info ze zrodla bezposredniego ze aktualnie pogoda jest cudna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaro Opublikowano 8 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2012 Jeżeli odrzuciłeś Włochy to tak jak niektórzy koledzy jestem za Grecją. Niedrogo i pogoda super... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość staszek Opublikowano 8 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2012 Kolega był teraz w Egipcie 9dni za 1200 zł hotel mega 5 gwiazdek podobno teraz są jakieś promocje;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woz Opublikowano 8 Czerwca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2012 Wczoraj szperalem po ofertach i faktycznie, grecja ma znacznie atrakcyjniejsze oferty niz hiszpania. Za 1400zl/os mam jakis 3*** hotel ktory wyglda jak akademik, z mnini zatoczka z piaskiem. Absolutnie zadna rewelka. A za taka sama cene mam 4*** na krecie, szeroka plaza i warunki znacznie, ale to znacznie ciekawsze... :party: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chiccoo Opublikowano 9 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2012 A ja proponuje lazurowe wybrzeże- Cannes , St Tropez i miód malina własnie plaże i woda- zero buradztwa. Są piękne kręte drogi górskie- ściana 4m asfaltu i przepaść gdzie luis de fines- jakoś tak po nich ścigał się w filmach W tym roku jadę do Chorwacji, Portugalii lub Hiszpanii - jeszcze losowania wakacyjnego nie było Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa Opublikowano 9 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2012 Ja teraz siedze w tucepi w Cro. Do morza mam 30 m ze zwirkiem na plazy ale po drodze baseny z lezakami i otwartym od 10 do 23 barkiem. A jakby sie znudzila woda to za plecamu mam taki view.... Wysłane z mojego GT-N7000 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boruta Opublikowano 9 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2012 A ja polecam wszystkim Czarnogórę, byłem tam rok temu i po prostu Bajka! Ceny normalne i wspaniały kraj oraz ludzie. Siedziałem w Budvie, ale polecam też inne miasta: Bar, Herceg Novi czy Kotor. Jest co zwiedzać i gdzie odpoczywać. Zwiedziłem prawie całą Czarnogórę i chciałbym tam bardzo wrócić np pociągiem od Serbii. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woz Opublikowano 9 Czerwca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2012 A ja 19 czerwca powiem jak bylo na korfu w grecji. Wlasnie dzisiaj wykupilismy tydzien. Przelot, hotel, i all inclusive z otwartym barkiem dla mnie od 10-22.30 :twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czechu Opublikowano 10 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2012 mam taki view.... Nie powiem, zazdroszcze wypoczynku, tym bardziej, ze ciagle praca, praca, praca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SoulRea Opublikowano 10 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2012 Nie powiem, zazdroszcze wypoczynku, tym bardziej, ze ciagle praca, praca, praca Nie łam się ja w tym roku może znajdę max 7 dni ale kobitę z dzieciakami wyśle gdzieś daleko od siebie myślałem nad jakże kiedyś znana za czasów komunizmu Bułgarią Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czechu Opublikowano 10 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2012 Ja znajde moze z 5, zagranica odpada na bank niestety Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
E34-Patryk Opublikowano 10 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2012 My w sumie mamy 7 tygodni w tym roku i zły jestem że tak mało, na nic czasu nie ma... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woz Opublikowano 10 Czerwca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2012 Polecam stronke wakacje.pl. udało nam się wyrwać fajna ofertę na grecję, do kortu. All inclusive, hotel z zejsciem na plaże i pełen relaks od 12-19 czerwca. O niebo lepszą oferta niż np to co tUI chciało nam dać na miejscu. Jednak internet rządzi.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość ChriS. Opublikowano 11 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2012 Polecam stronke wakacje.pl. udało nam się wyrwać fajna ofertę na grecję, do kortu. All inclusive, hotel z zejsciem na plaże i pełen relaks od 12-19 czerwca. O niebo lepszą oferta niż np to co tUI chciało nam dać na miejscu. Jednak internet rządzi.. Jasne stary, ze internet rzadzi. Ostatnio w kantorze pytam jaki kurs jest, gosc cos tam burknal 4:33, ja wchodze na neta, a tam 4:39 (ktos chce link do kantoru to niech da maila na pw). U mnie przy wymianie to roznica 1xx zlotych. Albo z ciekawosci z komisie komorkowym pytam goscia, jaka cena jest SE Neo V, a on, ze 700. To ja mowie, nowka? A on, ze uzywana.. Jak na allegro po 650 nowki z salonu chodza. Ja nie wiem jak Ci goscie ciagna, te salony i kantory czy inne takie, ale ludzie powoli przeskakuja do internetu, nawet Ci starsi wiec dlugiej pracy to ja im nie wroze W internecie praktycznie wszystko jest o wiele wiele tansze. Co do wakacji sprawdz Podróże | gruper.pl Tam nieraz widzialem takie wakacje po 1200zl.. Chodzi o to, ze jakas firma wystawia wycieczke, i jak tam 80osob ja kupi, to kazdy placi 50% mniej, firmie sie oplaca bo ma full komplet klientow w kilka dni i ludziom moze zrobmy jakis temat, co gdzie taniej mozna miec Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi