Skocz do zawartości
Wasilewski Warsztat

Rekomendowane odpowiedzi

Chociaz zastanawiam czy zamkniecie dachu nie moglo miec jakis wplyw na to. W pierwszej polowie polacy o dzwio grali dobrze. Od samego poczatku atakowali, mieli dominujaca przewage. Pozniej dach zamkneli, bylo duszno jak sukinkot (nie wiem czy sukinkot jest duszny, ale wiecei o co mi biega ;)... Polacy do grania w takich warunkach napewno nie sa tak przyzwyczajeni jak grecy, ktorzy na codzien maja u siebie w kraju bankructwa taka pogode..

Grecja to i tak najslabszy przeciwnik w tej grupie. Mimo wszystko pierwsza polowa zrobila namnie wrazenie. Sporo ladnych akcji chlopaki sobie wypracowywali. Niestety 2 powazne bledy Szczesnego daly jedynie remis. Dobrze ze Tyton nas wybronil. Kolejne mecze beda tylko ciezsze ale oczywiscie trzeba byc patriota !!

Do boju PooolskooOOOooo :D

a ja pierwszy raz od dawana nie wstydzilem sie gry naszych na jakims meczu turniejowym, wiec jak dla mnie jest git

szkoda ze Szczesny, niby jeden z najmocniejszych punktow naszej reprezentacji dal dupy i szkoda ze Smuda nie wpuscil kogos chlopakow z nowymi silami na ostatnie 15-20 minut

ale ogolnie wstydu nie bylo i to jak na razie mi wystarczy, a wrecz pierwsza polowa byla bardzo dobra

Fuksem zremisowaliśmy.

Mobilizacja Smudy-1:1-panowie utrzymajcie taki wynik.

Ja się już Polskiej reprezentacji czasów współczesnych nauczyłem-jak narazie nic w tym temacie się nie zmienia-GRAMY JAK NIGDY,PRZEGRYWAMY JAK ZAWSZE.

Bohaterem meczu był bramkarz broniący karnego.

Ładna 1 połowa?-oglądaliście ruskich z czechami?Ruscy w ciągu 15minut wybiegali więcej niż Polacy w całym meczu.Aż mi było szkoda pepików.Wywalą nas w powietrze w 5minut.

Jak po wyniku 1:1 szedłem z Madzią świdnicką w kierunku strefy kibica to mijaliśmy kibica-szedł w tzw .pzdu i burczał pod nosem"dlaczego te pajace od 25lat nie potrafią nic kwa wygrać?no chociaż piepone 1:0 ale nie!-albo remis albo w du.e.kwa jego mc"

mecz jeszcze wtedy trwał.

Gość dirty.73

krzyżyka nie ma co już stawiać,pierwszy mecz,cudów nie pokazali,ale totalnej klapy też nie,Szczęsny,cóż,może go presja,zjadła,może Tytoń okaże się lepszy,myślę,że każdy zna miejsce w szeregu naszej ekipy,(pomijając dlaczego tak jest),jesteśmy najsłabszą ekipą na tym turnieju,ja bym tylko chciał zobaczyć z ich strony zaangażowanie,żeby udowodnili,że gryźli trawe,że zrobili co mogli,że więcej sie nie dało bo są po prostu za słabi,bo jeśli nawet wyjdą z grupy,to co?dalej to Niemcy,Portugalia,albo Holandia,może Dania....chcę po prosu zobaczyć w ich wykonaniu dobry futbol,a wtedy nawet przegrana inaczej smakuje

tak,wiem,każdy by chciał,aby lali wszystkich,ale to nie ta drużyna,nie w tym PZPNie,tak sie nie da..

Coś mi się zdaje ze ruskie będą czarnym koniem na euro

Mam dokladnie identyczne spostrzezenie. W meczu z Czechami pokazali ogromna klase. Co do naszych to mam mieszane uczucia, dali wbic sobie bramke przy przewadze, no ale moglo byc gorzej... Fakt faktem wystarczy wygrac jeszcze jeden mecz przy dobrym ukladzie pozostalych i przechodzimy dalej.

A wczoraj Niemcy... :/ nosz cholera.

a wiecie czemu ruskie tak grają?jak Putin kiedyś wpadł do "ichniego"pzpnu,to rozje*ał wszystko w drobny mak,nie przejmował się fifa,uefa,rozpędził całe towarzycho,i zbudowali to od podstaw ,od nowa,da się?-DA:-P