Aga Opublikowano 17 Października 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Października 2006 Proszę o radę!!! Dwa tygodnie temu zgasła mi moja bunia i maiałam problem z jej ponownym uruchomieniem. Pomogło dopiero poruszanie bakiem i kablami od pompy paliwa. Mechanik powiedział, że padła pompa paliwowa. Więc została wymieniona. Jednak teraz gdy odpalę i zaczynam jechać to szarpie na zimnym silniku. Dopiero gdy wcisnę sprzęgło i przygazuję to przestaje. Jednak powtarza się to aż nie nagrzeje się do swojej temperatury. Póżniej już jest okey. Mechanik mówi, że to świece...... A co WY na to??????? Czy to rzeczywiście świece, czy nadal coś z pompą? HELP, HELP!!!! pytanie_bmw pytanie_bmw uklon_bmw uklon_bmw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luki730i Opublikowano 13 Listopada 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2006 raczej nieszczelnosc na kolektorze ssacym lub cos z przeplywomierzem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Melis Opublikowano 14 Listopada 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2006 jedno mnie zastanawia, skoro pompa paliwa siadła to dlaczego niby pomoglo poruszanie kabelkami i bakiem :idea: :?: :!: a ja bym sprawdził w odpowiedniej kolejnosci: -świece- calkiem możliwe ponieważ w nizszej tem. potrzebna jest ich wyzsza sprawnosc i stan -przewody wysokiego napiecia- j.w -sprawdził cewke -czy nowa pompa daje odpowiednie cisnienie -no i te nieszczelnosci i przepływomierz o których pisano wyżej. Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aga Opublikowano 14 Listopada 2006 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2006 Dzieki chlopaki okazalo sie ze kabeli byly do wymiany bo byly popekane!!!! [ Dodano: 14 Listopad 06, 10:43 ] Dzieki chlopaki okazalo sie ze kabeli byly do wymiany bo byly popekane!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi