SoulRea Opublikowano 21 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2012 Nie ma auta nie ma lansu = niema dziewczyny :lol::lol::lol::lol::lol: kuogkuogkuog :lol::lol::lol::lol::lol: lolol Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelo Opublikowano 21 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2012 Jak ktoś jest z okolic Legnicy, Lubina to można się spotkać na przykład CPN w Legnicy w kierunku A4 tak jak to było w czerwcu. ??? to o której:?: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chiccoo Opublikowano 21 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2012 Te a co ty swoją dziewicę sprzedałeś cza było chociaż mi te fele zostawić Stoi grzecznie juz ponad 2 tyg w garażu. Nie ma auta nie ma lansu = niema dziewczyny Auto jest, dziewczyna też jest- jest wszystko OK Na liste zapomniałem wpis i juz swoim wjechac nie mogę Ale jak czas pozwoli i dobra jakaś duszyczka to wjadę z kimś na teren Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nem Opublikowano 21 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2012 Dzieki za spota oby jak najszybciej do nastepnego Czekamy na fotki !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariusz13 Opublikowano 21 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2012 to już po tak wcześnie ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
el_banano Opublikowano 21 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2012 fajnie było mile spędzony czas, dzięx i do następnegobmw_1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Opublikowano 21 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2012 to już po tak wcześnie ??? 4h od 14-18 tej :4: dzięki za super sobotę i wiele wrażeń Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacek8 Opublikowano 21 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2012 Dzięki za spotkanie i do następnego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hall Opublikowano 21 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2012 (edytowane) Dzięki również wszystkim pogoda dopisała można było się nieco wyszaleć i spalić laki jak dyziu :dance: oby więcej takich imprez nie licząc początku . Edytowane 21 Lipca 2012 przez hall Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaczmar_e30 Opublikowano 21 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2012 spot przedni również czekam na fotki/filmy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SoulRea Opublikowano 21 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2012 (edytowane) Wielkie dzięki za spota i wrażenia. Było trochę palenia i gum i pojemników na śmieci.Oczywiście czekam także na zdjęcia niestety posiadam tylko jedno. Do następnego dzięki jeszcze raz. [ATTACH=CONFIG]21659[/ATTACH] Był sobie kosz. Edytowane 21 Lipca 2012 przez SoulRea 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boruta Opublikowano 21 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2012 Dzięki za Spot i moc wrażeń. Chciałbym szczególnie podziękować SoulRea za montaż Ringów w mojej furze! Soul-JEST ROBOTA!!!!uklon_bmwuklon_bmwuklon_bmw Podziękowanie też należą się dla Staszka za spinki i rady:lol:,Dzikiemu bmw_1za pomoc przy doborze paska i wszystkim służącym radą. Aha-Jacek8-dzięki za żarówkę:)uklon_bmw Montaż zabrał nam trochę czasu więc, nie porozmawiałem ze wszystkimi-jakieś krótkie te spoty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woz Opublikowano 21 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2012 Wielkie dzięki za spota i wrażenia. Było trochę palenia i gum i pojemników na śmieci.Oczywiście czekam także na zdjęcia niestety posiadam tylko jedno. Do następnego dzięki jeszcze raz.[ATTACH=CONFIG]21659[/ATTACH] Był sobie kosz. Tez mam pare fotek tego przedsiewziecia. Czy ktos moglby laskawie mnie wtajemniczyc, co to za mozgowy pomysl z tym koszem? Juz padly teorie, ze ktos wrzucil resztki grilla do plastikowego kubla na smieci, w ktorym sa papiery itd. Tak profilaktycznie gdyby ktos nie widzial, to nie byl kubel z cyklu 120L wiadro-pojemnik, tylko wielki kubel na kolkach, ktory nie byl nasz firmowy tylko w dzierzawie.. :bag: A tak oczywscie BTW, dzieki za super spota Pierwsza klasa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacek8 Opublikowano 21 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2012 SoulRea wykonał kawał dobrej roboty. Boruta teraz będzie śmigał na ringach a w aucie R+ 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boruta Opublikowano 21 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2012 SoulRea wykonał kawał dobrej roboty. Boruta teraz będzie śmigał na ringach a w aucie R+ Elektryczny Magikbmw_1:twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boruta Opublikowano 21 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2012 Tez mam pare fotek tego przedsiewziecia. Czy ktos moglby laskawie mnie wtajemniczyc, co to za mozgowy pomysl z tym koszem? Juz padly teorie, ze ktos wrzucil resztki grilla do plastikowego kubla na smieci, w ktorym sa papiery itd. Tak profilaktycznie gdyby ktos nie widzial, to nie byl kubel z cyklu 120L wiadro-pojemnik, tylko wielki kubel na kolkach, ktory nie byl nasz firmowy tylko w dzierzawie.. :bag:No było piekło i grill :twisted::twisted::twisted: a swoją drogą dobrze,że to zauważyliśmy i ogień nie poszedł dalej...gratulację za innowacyjność sprawcylolollolollolol Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamcio Opublikowano 21 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2012 (edytowane) A więc proszę kilka zdjęć: Download redeco.zip from Sendspace.com - send big files the easy way (Klikamy w link, a następnie "Click here to download from Sendspace") Dzięki wszystkim za spota, ubolewam tylko, że nie wiedziałem iż można całkowicie wyłączyć DSC, a pokazałby wam mój diesel w automacie jak się jeździ :lol: Edytowane 21 Lipca 2012 przez Kamcio Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa Opublikowano 21 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2012 Dzieki wszystkim przybylym za spota. Bylo wyczapiscie. Radosci z jazdy co niemiara. Oby do nastepnego jak najszybciej.... Wysłane z mojego GT-N7000 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebo293 Opublikowano 21 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2012 Dzięki za udanego spota zmieliłem pare kiełbasek w miłym towarzystwie do następnegobmw_1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sagui Opublikowano 22 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2012 Rowniez dzieki za spota. Bylo milo, choc za krotko... wrazen pod dostatkiem, radosci co niemiara Dzieki Krzysiek za filtry i 5oul za proby z kompem Do nastepnego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czechu Opublikowano 22 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2012 Bardzo mocno przepraszam chlopakow, ktorzy czekali na mnie w Smardzowie, rano wypalilem do firmy i chcialem dzwonic do Dyzia, ale okazalo sie ze nie mam zapisanego jego numeru, a neta w firmie brak takze jeszcze raz przepraszam za problem, biore cala wine na klate Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dudek Opublikowano 22 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2012 Dzięki za spotkanie syn zrobił parę fotek później je wrzucę ( jak się nauczęlolol) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SoulRea Opublikowano 22 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2012 Dzięki za Spot i moc wrażeń. Chciałbym szczególnie podziękować SoulRea za montaż Ringów w mojej furze! Soul-JEST ROBOTA!!!!uklon_bmwuklon_bmwuklon_bmw Podziękowanie też należą się dla Staszka za spinki i rady:lol:,Dzikiemu bmw_1za pomoc przy doborze paska i wszystkim służącym radą. Aha-Jacek8-dzięki za żarówkę:)uklon_bmwMontaż zabrał nam trochę czasu więc, nie porozmawiałem ze wszystkimi-jakieś krótkie te spoty Ciesz się że mogłem pomóc , a tym samym cieszy mnie fakt ze jesteś zadowolony aby działało latami. Zabawa przednia trochę jako elektryk , trochę jako strażak było super. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł Opublikowano 22 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2012 Dzięki za spotkanie, fajnie tak wrócić po latach... Kosa dzieki za wrażenia z toru - bezcenne, oby do następnego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość staszek Opublikowano 22 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2012 (edytowane) Dzięki wszystkim za spota było było super do następnego 5oul dzięki za podłączenie pod kompa obroty dalej wariują jutro sprawdzam pompę do następnego Edytowane 22 Lipca 2012 przez staszek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi