Dyziu Opublikowano 18 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2012 zimóweczki na autku:) nie będzie szkoda 19'' katować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PRZEMO Opublikowano 18 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2012 a ja nie wiem czy dam rade przyjechać... padł mi prawdopodobnie rozrusznik ,jutro wiozę go do speca i nie wiem na kiedy będzie poskładane wszystko... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dyziu Opublikowano 18 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2012 oj tam oj tam............... zamawia jutro rozrusznik ma na piątek rano i montuje......... przynajmniej ja tak robie:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czechu Opublikowano 19 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2012 Kto w Smardzowie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maris Opublikowano 19 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2012 ja lecę z Wieruszowa, to chyba przez Smardzów? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaczmar_e30 Opublikowano 19 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2012 ja lecę z Długołęki... to chyba po drodze hehe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dyziu Opublikowano 19 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2012 no smardzów orlen godz 12.45 Maris jak cos to też tam bądź Pozro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maris Opublikowano 19 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2012 ok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woz Opublikowano 20 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2012 Ostateczna lista :1. Mordulec & Pola 25zł 2. Piotr - TOR 25zł 3. sagui & Medrosa 25zł 4. Kosa - TOR 25zł 5. Nem i Edka (musze skonsultowac czy na 2 fury i czy bedzie tor) 25zł 6. Zamoj - TOR 25zł 7. Boruta (Grill i piekło) 25zł 8. pawelo TOR 25zł 9. Staszek Ania Patryk Sandra 25zł 10. Lijo TOR 25zł 11.przemo&edzia (TOR) 25zł 12. Livin (Grill - jak coś mam swój mogę się podzielić miejscem) 25zł 13. WOZ & Kamila - TOR - Wozik dostaniesz siano za TOR pomniejszone o 25zł bo Ci się zapomniało wpłacić 14. rush & Cindy - TOR 25zł 15. CzAkI&Marzenka 25zł 16. jokeymiras - 25zł 17. hall - TOR 25zł 18. Dyziu-Tor 25zł 19. Kosa325i -TOR tez na 90 % bo tak jak Lucius wyzej pisal, roznie to bywa 25zł 20. Foresty 25zł 21. DANIO BMW + MARUDA- TOR 25zł 22. Nobody 25zł 23. SoulRea 25zł 24. Maris 25zł 25. sebo293 + Iwona 25zł 26. Energy, Basia i Adrian 25zł 27. Krzysiek & Madziulka 25zł 28. Tomi 528 25zł 29. Czechu i ??? (co do toru to musze to przemyslec, bo znowu bedziecie gadali o jakims mule czy cos ) 25zł 30. D0_Domel, Malwina, Marcel 25zł 31. Kaczmar(+pasażerowie) tor 25zł 32. 5oul + Monia + Sara (grill) 25zł 33. Jacek8 25zł 34. Dziki&Madzia (gril/tor) 25zł 35. D0 KEVIN & D8 MONIA 25zł - Wpłata tylko za jedno auto 36. Dudek & Marzena (moj kuzyn byl na zlocie dla Renaty teraz juz swoim smiglem przyleci) 25zł 37. Wisnia1419(z kimś) grill/tor 25zł Naprawde wielkie sorki za skleroze Wyjechalem w zeszlym tygodniu na wyjazd redeco i dopiero dzisiaj wrocilem do wrocka. Jak zajechalem na tor by zobaczyc czy beemka odpala to dopiero mi sie przypomnialo o zaleglej wplacie. Mordulec, jutro rozliczymy sie normalnie na miejscu, nawet gdyby sie okazalo ze beemka bedzie miala sily na jedno kolko. Cos ledwo bzipie ta stara cholera Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mordulec Opublikowano 20 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2012 Naprawde wielkie sorki za skleroze Wyjechalem w zeszlym tygodniu na wyjazd redeco i dopiero dzisiaj wrocilem do wrocka. Jak zajechalem na tor by zobaczyc czy beemka odpala to dopiero mi sie przypomnialo o zaleglej wplacie. Mordulec, jutro rozliczymy sie normalnie na miejscu, nawet gdyby sie okazalo ze beemka bedzie miala sily na jedno kolko. Cos ledwo bzipie ta stara cholera Spoko luz przecież i tak siano idzie do Ciebie więc sobie odliczysz różnicę i będzie grało A co do beemki to nie fisiuj tylko jutro tankuj za 5 dych do pełna i dzida na tor :drunk: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SoulRea Opublikowano 20 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2012 nawet gdyby sie okazalo ze beemka bedzie miala sily na jedno kolko. Jak braknie jej tchu to kolejne dwa przepchamy, ale fajnie było by gdybyś się pokazał w naszym gronie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dyziu Opublikowano 20 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2012 Jak braknie jej tchu to kolejne dwa przepchamy, ale fajnie było by gdybyś się pokazał w naszym gronie. pokazuje się często............... kuog Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SoulRea Opublikowano 20 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2012 Wiem ale ja nie miałem okazji spojrzeć mu w oczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dyziu Opublikowano 20 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2012 spojrzysz jutro.......... hehe :4: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chiccoo Opublikowano 20 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2012 Mnie na liści nie ma- jakoś zapomniałem jest możliwość wjazdu jeszcze ale Peugeotem bo na zmianę na BMW nie dam rady czasowo Wejściówka płatna na miejscu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mordulec Opublikowano 20 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2012 Mnie na liści nie ma- jakoś zapomniałem jest możliwość wjazdu jeszcze ale Peugeotem bo na zmianę na BMW nie dam rady czasowo Wejściówka płatna na miejscu Sory lista zamknięta w poniedziałek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiek2304 Opublikowano 20 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2012 miałem być, ale nie wyszło, szkoda, następnym razem bmw_1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chiccoo Opublikowano 20 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2012 Sory lista zamknięta w poniedziałek Spoko loko więc doczepie się do kogoś na bramie i wskoczę do samochodu :4: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mordulec Opublikowano 20 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2012 Spoko loko więc doczepie się do kogoś na bramie i wskoczę do samochodu :4: Wskakuj , najlepiej do bagażnika :4: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamcio Opublikowano 21 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2012 Wskakuj , najlepiej do bagażnika :4: Jak do bagażnika to polecam do Mirasa:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SoulRea Opublikowano 21 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2012 Wielu z nas pisało grill zapewne każdy z nas lubi jeść i potrzebuje tego . Jak rozwiązujemy opcje z grillem czy każdy ma zabierać swojego czy będą jakieś inne opcje?. Pytanie moje wiąże sie z tym iz ten co posiadam wejdzie jedynie może do combi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mordulec Opublikowano 21 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2012 Wielu z nas pisało grill zapewne każdy z nas lubi jeść i potrzebuje tego . Jak rozwiązujemy opcje z grillem czy każdy ma zabierać swojego czy będą jakieś inne opcje?. Pytanie moje wiąże sie z tym iz ten co posiadam wejdzie jedynie może do combi. Gril & żarełko jak zawsze we własnym zakresie Na Redeco był taki duży grill na 10kg mięcha ale po ostatniej zimie uległ biodegradacji czyt. ruda go zjadła Najpewniej u kogoś się znajdzie jakieś miejsce na grilu a jak nie to pewnie w Lidlu albo w Tesco kupisz grila całkiem przyzwoitego za 15-19zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SoulRea Opublikowano 21 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2012 No tak właśnie sobie też myślałem , wiec spokojnie coś tam sobie kupie lub wezmę przyczepkę W sumie na Bielanach będę już od 11 wiec sporo coś sobie zorganizuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nobody Opublikowano 21 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2012 Poza tym, zawsze znajdzie się ktoś, kto miejsce na swoim grillu udostępni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość staszek Opublikowano 21 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2012 Spoko loko więc doczepie się do kogoś na bramie i wskoczę do samochodu :4: Te a co ty swoją dziewicę sprzedałeśpytanie_bmw cza było chociaż mi te fele zostawićuklon_bmw:dance: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi