pawelo Opublikowano 6 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2012 przecież napisałem ,ze wpisał się na liste,a nie był na spocie i też było wielkie halo.chce pojeździć po torze,miejsca są ograniczone:?: spoko niech sie pokaże przed ostatecznym terminem wpłacania kasy ,a jak nie to do widzenia,na jego miejsce wskoczy ktoś z listy rezerwowej masło maślane,sorki ale bmw_beerbmw_beer:drunk::drunk: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mordulec Opublikowano 6 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2012 No to jeśli go nie było to niech się pokaże na spocie przed zlotem na Redeco Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jokeymiras Opublikowano 6 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2012 [h=2][/h] Lista : 1. Mordulec & Pola 2. Piotr - TOR 3. sagui & Medrosa 4. Kosa - TOR 5. Nem i Edka (musze skonsultowac czy na 2 fury i czy bedzie tor) 6. Zamoj 7. Boruta (Grill i piekło) 8. pawelo TOR 9. Staszek Ania Patryk Sandra 10. Lijo i Ewa - TOR (Możliwe ze jeszcze rodzinka z Danii do nas dołączy z dzieciakami ale to jeszcze potwierdzimy później) 11.przemo&edzia (TOR) 12. Livin (Grill - jak coś mam swój mogę się podzielić miejscem) 13. WOZ & Kamila - TOR 14. ChriS na 90% bo w tych okolicach mam jeszcze cos do roboty i nie wiem czy sie uwine. 15. Lucius też na 90% bo to nigdy nic nie wiadomo 16. rush & Cindy - TOR 17. CzAkI&Marzenka 18. jokeymiras - TOR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Opublikowano 7 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2012 przecież napisałem ,ze wpisał się na liste,a nie był na spocie i też było wielkie halo.chce pojeździć po torze,miejsca są ograniczone:?: spoko niech sie pokaże przed ostatecznym terminem wpłacania kasy ,a jak nie to do widzenia,na jego miejsce wskoczy ktoś z listy rezerwowej Jaka lista rezerwowapytanie_bmwpytanie_bmw Ilość miejsc jest ograniczona na tor do 40-tu, na grill nie ma ograniczeń. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hall Opublikowano 7 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2012 Lista : 1. Mordulec & Pola 2. Piotr - TOR 3. sagui & Medrosa 4. Kosa - TOR 5. Nem i Edka (musze skonsultowac czy na 2 fury i czy bedzie tor) 6. Zamoj 7. Boruta (Grill i piekło) 8. pawelo TOR 9. Staszek Ania Patryk Sandra 10. Lijo i Ewa - TOR (Możliwe ze jeszcze rodzinka z Danii do nas dołączy z dzieciakami ale to jeszcze potwierdzimy później) 11.przemo&edzia (TOR) 12. Livin (Grill - jak coś mam swój mogę się podzielić miejscem) 13. WOZ & Kamila - TOR 14. ChriS na 90% bo w tych okolicach mam jeszcze cos do roboty i nie wiem czy sie uwine. 15. Lucius też na 90% bo to nigdy nic nie wiadomo 16. rush & Cindy - TOR 17. CzAkI&Marzenka 18. jokeymiras - TOR 19. hall - TOR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dyziu Opublikowano 7 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2012 Lista : 1. Mordulec & Pola 2. Piotr - TOR 3. sagui & Medrosa 4. Kosa - TOR 5. Nem i Edka (musze skonsultowac czy na 2 fury i czy bedzie tor) 6. Zamoj 7. Boruta (Grill i piekło) 8. pawelo TOR 9. Staszek Ania Patryk Sandra 10. Lijo i Ewa - TOR (Możliwe ze jeszcze rodzinka z Danii do nas dołączy z dzieciakami ale to jeszcze potwierdzimy później) 11.przemo&edzia (TOR) 12. Livin (Grill - jak coś mam swój mogę się podzielić miejscem) 13. WOZ & Kamila - TOR 14. ChriS na 90% bo w tych okolicach mam jeszcze cos do roboty i nie wiem czy sie uwine. 15. Lucius też na 90% bo to nigdy nic nie wiadomo 16. rush & Cindy - TOR 17. CzAkI&Marzenka 18. jokeymiras - TOR 19. hall - TOR 20. Dyziu-Tor Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forest Opublikowano 7 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2012 Lista : 1. Mordulec & Pola 2. Piotr - TOR 3. sagui & Medrosa 4. Kosa - TOR 5. Nem i Edka (musze skonsultowac czy na 2 fury i czy bedzie tor) 6. Zamoj 7. Boruta (Grill i piekło) 8. pawelo TOR 9. Staszek Ania Patryk Sandra 10. Lijo i Ewa - TOR (Możliwe ze jeszcze rodzinka z Danii do nas dołączy z dzieciakami ale to jeszcze potwierdzimy później) 11.przemo&edzia (TOR) 12. Livin (Grill - jak coś mam swój mogę się podzielić miejscem) 13. WOZ & Kamila - TOR 14. ChriS na 90% bo w tych okolicach mam jeszcze cos do roboty i nie wiem czy sie uwine. 15. Lucius też na 90% bo to nigdy nic nie wiadomo 16. rush & Cindy - TOR 17. CzAkI&Marzenka 18. jokeymiras - TOR 19. hall - TOR 20. Dyziu-Tor 21. Foresty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa520i Opublikowano 7 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2012 Lista : 1. Mordulec & Pola 2. Piotr - TOR 3. sagui & Medrosa 4. Kosa - TOR 5. Nem i Edka (musze skonsultowac czy na 2 fury i czy bedzie tor) 6. Zamoj 7. Boruta (Grill i piekło) 8. pawelo TOR 9. Staszek Ania Patryk Sandra 10. Lijo i Ewa - TOR (Możliwe ze jeszcze rodzinka z Danii do nas dołączy z dzieciakami ale to jeszcze potwierdzimy później) 11.przemo&edzia (TOR) 12. Livin (Grill - jak coś mam swój mogę się podzielić miejscem) 13. WOZ & Kamila - TOR 14. ChriS na 90% bo w tych okolicach mam jeszcze cos do roboty i nie wiem czy sie uwine. 15. Lucius też na 90% bo to nigdy nic nie wiadomo 16. rush & Cindy - TOR 17. CzAkI&Marzenka 18. jokeymiras - TOR 19. hall - TOR 20. Dyziu-Tor 21. Kosa520i - TOR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa325i Opublikowano 7 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2012 Lista : 1. Mordulec & Pola 2. Piotr - TOR 3. sagui & Medrosa 4. Kosa - TOR 5. Nem i Edka (musze skonsultowac czy na 2 fury i czy bedzie tor) 6. Zamoj 7. Boruta (Grill i piekło) 8. pawelo TOR 9. Staszek Ania Patryk Sandra 10. Lijo i Ewa - TOR (Możliwe ze jeszcze rodzinka z Danii do nas dołączy z dzieciakami ale to jeszcze potwierdzimy później) 11.przemo&edzia (TOR) 12. Livin (Grill - jak coś mam swój mogę się podzielić miejscem) 13. WOZ & Kamila - TOR 14. ChriS na 90% bo w tych okolicach mam jeszcze cos do roboty i nie wiem czy sie uwine. 15. Lucius też na 90% bo to nigdy nic nie wiadomo 16. rush & Cindy - TOR 17. CzAkI&Marzenka 18. jokeymiras - TOR 19. hall - TOR 20. Dyziu-Tor 21. Kosa520i - TOR 22. Kosa325i -TOR tez na 90 % bo tak jak Lucius wyzej pisal, roznie to bywa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forest Opublikowano 7 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2012 Lista : 1. Mordulec & Pola 2. Piotr - TOR 3. sagui & Medrosa 4. Kosa - TOR 5. Nem i Edka (musze skonsultowac czy na 2 fury i czy bedzie tor) 6. Zamoj 7. Boruta (Grill i piekło) 8. pawelo TOR 9. Staszek Ania Patryk Sandra 10. Lijo i Ewa - TOR (Możliwe ze jeszcze rodzinka z Danii do nas dołączy z dzieciakami ale to jeszcze potwierdzimy później) 11.przemo&edzia (TOR) 12. Livin (Grill - jak coś mam swój mogę się podzielić miejscem) 13. WOZ & Kamila - TOR 14. ChriS na 90% bo w tych okolicach mam jeszcze cos do roboty i nie wiem czy sie uwine. 15. Lucius też na 90% bo to nigdy nic nie wiadomo 16. rush & Cindy - TOR 17. CzAkI&Marzenka 18. jokeymiras - TOR 19. hall - TOR 20. Dyziu-Tor 21. Foresty 22. Kosa325i -TOR tez na 90 % bo tak jak Lucius wyzej pisal, roznie to bywa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa520i Opublikowano 7 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2012 Sory Forest ze cie usunąłem Lista : 1. Mordulec & Pola 2. Piotr - TOR 3. sagui & Medrosa 4. Kosa - TOR 5. Nem i Edka (musze skonsultowac czy na 2 fury i czy bedzie tor) 6. Zamoj 7. Boruta (Grill i piekło) 8. pawelo TOR 9. Staszek Ania Patryk Sandra 10. Lijo i Ewa - TOR (Możliwe ze jeszcze rodzinka z Danii do nas dołączy z dzieciakami ale to jeszcze potwierdzimy później) 11.przemo&edzia (TOR) 12. Livin (Grill - jak coś mam swój mogę się podzielić miejscem) 13. WOZ & Kamila - TOR 14. ChriS na 90% bo w tych okolicach mam jeszcze cos do roboty i nie wiem czy sie uwine. 15. Lucius też na 90% bo to nigdy nic nie wiadomo 16. rush & Cindy - TOR 17. CzAkI&Marzenka 18. jokeymiras - TOR 19. hall - TOR 20. Dyziu-Tor 21. Foresty 22. Kosa325i -TOR tez na 90 % bo tak jak Lucius wyzej pisal, roznie to bywa 23. Kosa520i -TOR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mordulec Opublikowano 7 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2012 Wpłaty za udział w zlocie można już wrzucać do Pauliny na konto a w tytule proszę wpisać NICK z forum : 14 1140 2004 0000 3602 7095 9035 Paulina Kolbusz ul.Połbina 1G/6 54-151 Wrocław Lista : 1. Mordulec & Pola 2. Piotr - TOR 3. sagui & Medrosa 4. Kosa - TOR 5. Nem i Edka (musze skonsultowac czy na 2 fury i czy bedzie tor) 6. Zamoj 7. Boruta (Grill i piekło) 8. pawelo TOR 9. Staszek Ania Patryk Sandra 10. Lijo i Ewa - TOR (Możliwe ze jeszcze rodzinka z Danii do nas dołączy z dzieciakami ale to jeszcze potwierdzimy później) 11.przemo&edzia (TOR) 12. Livin (Grill - jak coś mam swój mogę się podzielić miejscem) 13. WOZ & Kamila - TOR 14. ChriS na 90% bo w tych okolicach mam jeszcze cos do roboty i nie wiem czy sie uwine. 15. Lucius też na 90% bo to nigdy nic nie wiadomo 16. rush & Cindy - TOR 17. CzAkI&Marzenka 18. jokeymiras - TOR 19. hall - TOR 20. Dyziu-Tor 21. Kosa520i - TOR 22. Kosa325i -TOR tez na 90 % bo tak jak Lucius wyzej pisal, roznie to bywa 23. Foresty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DANIO Opublikowano 7 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2012 Lista : 1. Mordulec & Pola 2. Piotr - TOR 3. sagui & Medrosa 4. Kosa - TOR 5. Nem i Edka (musze skonsultowac czy na 2 fury i czy bedzie tor) 6. Zamoj 7. Boruta (Grill i piekło) 8. pawelo TOR 9. Staszek Ania Patryk Sandra 10. Lijo i Ewa - TOR (Możliwe ze jeszcze rodzinka z Danii do nas dołączy z dzieciakami ale to jeszcze potwierdzimy później) 11.przemo&edzia (TOR) 12. Livin (Grill - jak coś mam swój mogę się podzielić miejscem) 13. WOZ & Kamila - TOR 14. ChriS na 90% bo w tych okolicach mam jeszcze cos do roboty i nie wiem czy sie uwine. 15. Lucius też na 90% bo to nigdy nic nie wiadomo 16. rush & Cindy - TOR 17. CzAkI&Marzenka 18. jokeymiras - TOR 19. hall - TOR 20. Dyziu-Tor 21. Kosa520i - TOR 22. Kosa325i -TOR tez na 90 % bo tak jak Lucius wyzej pisal, roznie to bywa 23. Foresty 24. DANIO BMW + MARUDA- TOR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nobody Opublikowano 8 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2012 Lista : 1. Mordulec & Pola 2. Piotr - TOR 3. sagui & Medrosa 4. Kosa - TOR 5. Nem i Edka (musze skonsultowac czy na 2 fury i czy bedzie tor) 6. Zamoj 7. Boruta (Grill i piekło) 8. pawelo TOR 9. Staszek Ania Patryk Sandra 10. Lijo i Ewa - TOR (Możliwe ze jeszcze rodzinka z Danii do nas dołączy z dzieciakami ale to jeszcze potwierdzimy później) 11.przemo&edzia (TOR) 12. Livin (Grill - jak coś mam swój mogę się podzielić miejscem) 13. WOZ & Kamila - TOR 14. ChriS na 90% bo w tych okolicach mam jeszcze cos do roboty i nie wiem czy sie uwine. 15. Lucius też na 90% bo to nigdy nic nie wiadomo 16. rush & Cindy - TOR 17. CzAkI&Marzenka 18. jokeymiras - TOR 19. hall - TOR 20. Dyziu-Tor 21. Kosa520i - TOR 22. Kosa325i -TOR tez na 90 % bo tak jak Lucius wyzej pisal, roznie to bywa 23. Foresty 24. DANIO BMW + MARUDA- TOR 25. Nobody Czerwonej Cholery już nie mam i póki co nie widzę możliwości kupienia nowej Bumy, ale dawno Was nie widziałem i wypadałoby się pokazać Chyba, że FIATy nie mają wstępu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CzAkSs Opublikowano 8 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2012 Lista : 1. Mordulec & Pola 2. Piotr - TOR 3. sagui & Medrosa 4. Kosa - TOR 5. Nem i Edka (musze skonsultowac czy na 2 fury i czy bedzie tor) 6. Zamoj 7. Boruta (Grill i piekło) 8. pawelo TOR 9. Staszek Ania Patryk Sandra 10. Lijo i Ewa - TOR (Możliwe ze jeszcze rodzinka z Danii do nas dołączy z dzieciakami ale to jeszcze potwierdzimy później) 11.przemo&edzia (TOR) 12. Livin (Grill - jak coś mam swój mogę się podzielić miejscem) 13. WOZ & Kamila - TOR 14. ChriS na 90% bo w tych okolicach mam jeszcze cos do roboty i nie wiem czy sie uwine. 15. Lucius też na 90% bo to nigdy nic nie wiadomo 16. rush & Cindy - TOR 17. CzAkI&Marzenka&Lukasz&Marta (dwie bmki) 18. jokeymiras - TOR 19. hall - TOR 20. Dyziu-Tor 21. Kosa520i - TOR 22. Kosa325i -TOR tez na 90 % bo tak jak Lucius wyzej pisal, roznie to bywa 23. Foresty 24. DANIO BMW + MARUDA- TOR 25. Nobody Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zamoj Opublikowano 8 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2012 Lista : 1. Mordulec & Pola 2. Piotr - TOR 3. sagui & Medrosa 4. Kosa - TOR 5. Nem i Edka (musze skonsultowac czy na 2 fury i czy bedzie tor) 6. Zamoj - TOR 7. Boruta (Grill i piekło) 8. pawelo TOR 9. Staszek Ania Patryk Sandra 10. Lijo i Ewa - TOR (Możliwe ze jeszcze rodzinka z Danii do nas dołączy z dzieciakami ale to jeszcze potwierdzimy później) 11.przemo&edzia (TOR) 12. Livin (Grill - jak coś mam swój mogę się podzielić miejscem) 13. WOZ & Kamila - TOR 14. ChriS na 90% bo w tych okolicach mam jeszcze cos do roboty i nie wiem czy sie uwine. 15. Lucius też na 90% bo to nigdy nic nie wiadomo 16. rush & Cindy - TOR 17. CzAkI&Marzenka&Lukasz&Marta (dwie bmki) 18. jokeymiras - TOR 19. hall - TOR 20. Dyziu-Tor 21. Kosa520i - TOR 22. Kosa325i -TOR tez na 90 % bo tak jak Lucius wyzej pisal, roznie to bywa 23. Foresty 24. DANIO BMW + MARUDA- TOR 25. Nobody Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pola Opublikowano 8 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2012 Wpłaty: 1. Mordulec & Pola 25zł 2. Piotr - TOR 3. sagui & Medrosa 4. Kosa - TOR 5. Nem i Edka (musze skonsultowac czy na 2 fury i czy bedzie tor) 6. Zamoj - TOR 7. Boruta (Grill i piekło) 8. pawelo TOR 9. Staszek Ania Patryk Sandra 10. Lijo i Ewa - TOR (Możliwe ze jeszcze rodzinka z Danii do nas dołączy z dzieciakami ale to jeszcze potwierdzimy później) 11.przemo&edzia (TOR) 12. Livin (Grill - jak coś mam swój mogę się podzielić miejscem) 13. WOZ & Kamila - TOR 14. ChriS na 90% bo w tych okolicach mam jeszcze cos do roboty i nie wiem czy sie uwine. 15. Lucius też na 90% bo to nigdy nic nie wiadomo 16. rush & Cindy - TOR 17. CzAkI&Marzenka&Lukasz&Marta (dwie bmki) 18. jokeymiras - TOR 19. hall - TOR 20. Dyziu-Tor 21. Kosa520i - TOR 22. Kosa325i -TOR tez na 90 % bo tak jak Lucius wyzej pisal, roznie to bywa 23. Foresty 24. DANIO BMW + MARUDA- TOR 25zł 25. Nobody Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DANIO Opublikowano 8 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2012 Lista :1. Mordulec & Pola 2. Piotr - TOR 3. sagui & Medrosa 4. Kosa - TOR 5. Nem i Edka (musze skonsultowac czy na 2 fury i czy bedzie tor) 6. Zamoj - TOR 7. Boruta (Grill i piekło) 8. pawelo TOR 9. Staszek Ania Patryk Sandra 10. Lijo i Ewa - TOR (Możliwe ze jeszcze rodzinka z Danii do nas dołączy z dzieciakami ale to jeszcze potwierdzimy później) 11.przemo&edzia (TOR) 12. Livin (Grill - jak coś mam swój mogę się podzielić miejscem) 13. WOZ & Kamila - TOR 14. ChriS na 90% bo w tych okolicach mam jeszcze cos do roboty i nie wiem czy sie uwine. 15. Lucius też na 90% bo to nigdy nic nie wiadomo 16. rush & Cindy - TOR 17. CzAkI&Marzenka&Lukasz&Marta (dwie bmki) 18. jokeymiras - TOR 19. hall - TOR 20. Dyziu-Tor 21. Kosa520i - TOR 22. Kosa325i -TOR tez na 90 % bo tak jak Lucius wyzej pisal, roznie to bywa 23. Foresty 24. DANIO BMW + MARUDA- TOR 25. Nobody ARES45 skopiowałeś listę a nie wpisałeś się na nią Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Opublikowano 8 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2012 Wpłaty: 1. Mordulec & Pola 25zł 2. Piotr - TOR 3. sagui & Medrosa 4. Kosa - TOR 5. Nem i Edka (musze skonsultowac czy na 2 fury i czy bedzie tor) 6. Zamoj - TOR 7. Boruta (Grill i piekło) 8. pawelo TOR 9. Staszek Ania Patryk Sandra 10. Lijo i Ewa - TOR (Możliwe ze jeszcze rodzinka z Danii do nas dołączy z dzieciakami ale to jeszcze potwierdzimy później) 11.przemo&edzia (TOR) 12. Livin (Grill - jak coś mam swój mogę się podzielić miejscem) 13. WOZ & Kamila - TOR 14. ChriS na 90% bo w tych okolicach mam jeszcze cos do roboty i nie wiem czy sie uwine. 15. Lucius też na 90% bo to nigdy nic nie wiadomo 16. rush & Cindy - TOR 17. CzAkI&Marzenka 18. Lukasz&Marta 19. jokeymiras - TOR 20. hall - TOR 21. Dyziu-Tor 22. Kosa520i - TOR 23. Kosa325i -TOR tez na 90 % bo tak jak Lucius wyzej pisal, roznie to bywa 24. Foresty 25. DANIO BMW + MARUDA- TOR 25zł 26. Nobody Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Livin Opublikowano 8 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2012 A ja mam pytanko:) Czy opłata 25zł dotyczy osób które będą się ściagać na torze czy to po prostu opłata za wjazd na teren? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dyziu Opublikowano 8 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2012 opłata dotyczy wjazdu na teren Zlotu:) czyli 25zł za wjazd autem na teren toru na Rakietowej........ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mordulec Opublikowano 8 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2012 A ja mam pytanko:) Czy opłata 25zł dotyczy osób które będą się ściagać na torze czy to po prostu opłata za wjazd na teren? Opłata jest za wjazd na teren a nadwyżkę przekażemy do puli dla Dzieciaków z Domu Dziecka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zamoj Opublikowano 8 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2012 Danio moj drogi kolego Zamoj oraz Ares45 to ta sama osoba czyli ja tylko Zamoj to moje przezwisko a nick na maxbimerze to ares 45. Niedługo to zmienie zeby nikomu sie nie mylilo na przyszlosc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Opublikowano 8 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2012 @ares45 to czemu jest na liście zamoj, wpisujemy nicki z forum, nie ksywy z podwórka czy pracy :wink: Wpłaty: 1. Mordulec & Pola 25zł 2. Piotr - TOR 3. sagui & Medrosa 4. Kosa - TOR 5. Nem i Edka (musze skonsultowac czy na 2 fury i czy bedzie tor) 6. Ares45 - TOR 7. Boruta (Grill i piekło) 8. pawelo TOR 9. Staszek Ania Patryk Sandra 10. Lijo i Ewa - TOR (Możliwe ze jeszcze rodzinka z Danii do nas dołączy z dzieciakami ale to jeszcze potwierdzimy później) 11.przemo&edzia (TOR) 12. Livin (Grill - jak coś mam swój mogę się podzielić miejscem) 13. WOZ & Kamila - TOR 14. ChriS na 90% bo w tych okolicach mam jeszcze cos do roboty i nie wiem czy sie uwine. 15. Lucius też na 90% bo to nigdy nic nie wiadomo 16. rush & Cindy - TOR 17. CzAkI&Marzenka 18. Lukasz&Marta 19. jokeymiras - TOR 20. hall - TOR 21. Dyziu-Tor 22. Kosa520i - TOR 23. Kosa325i -TOR tez na 90 % bo tak jak Lucius wyzej pisal, roznie to bywa 24. Foresty 25. DANIO BMW + MARUDA- TOR 25zł 26. Nobody Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CzAkSs Opublikowano 10 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2012 Mordulec przepraszam za tempo odpisywania hehe zadurzo zeczy na głowie, nie nie byłem z wami akurat to bedzie moj pierwszy zlot...A w czyms to przeszkadza? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi