DANIO Opublikowano 24 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2012 Junior do małego wie co ma czytać :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tazunio Opublikowano 25 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2012 a ja juz nie czytam tego syfu... bardzo mnie denerwowaly artykuly pisane prze (tak mi sie zawsze wydawalo) ludzi nie siedzacych w temacie... szkoda 10zl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czechu Opublikowano 25 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2012 A ja tam lubie czytac gazety i czytam BMW Trends, co nie zmienia faktu, ze przydalaby im sie konkurencja, zeby podniesc jakosc artykulow itp. BimmerCity, ktore Tazunio wrzucil w Dyskusjach Ogolnych ma o wiele lepsza szate graficzna a teksty tez bardziej trafiaja w styl. W Trendsach najgorsze sa te regularne pomylki, wrecz gowniarskie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Opublikowano 25 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2012 Jedno okrażenie miało ok 1 km, IMO barzo fajne, szkoda że nie miałem ręcznego a spalanie wyszlo 40l/100km hehehe Sent from my Desire HD Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lijo Opublikowano 25 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2012 Woz ma chyba parcie na szkło:mrgreen:. Przy takiej ilości dymu jaką generował aparat sam pstryka zdjęcia. Potem goni za sprawcą tego dymu Lijo co to ma być, trzydziecha Ci siedzi jak kumpla frontera...:mrgreen:/QUOTE]Bo moja trzydziecha wozi dużo sprzętu w bagażniku a nasze drogi są różnym stanie. Poza tym w kombiaku to aż tak nie razi @Mordulec - wielkie dzięki za fotki!! Bardzo mi się podoba kilka, jak np. dymiący ślad lub dziura w asfalcie :drunk: :drunk::drunk: A co do Dzikiego auta to po prostu :drool: mega!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
el_banano Opublikowano 25 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2012 Na przyszłość warto sie zaopatrzyć w jakiś lepszy stoper. majątku to nie kosztuje a o wiele dokładniejszy pomiar czasu można by zrobić bo stoper w telefonie to tylko do 0,1 mierzy. (przynajmniej mój) bmw_1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mordulec Opublikowano 25 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2012 Woz ma chyba parcie na szkło. Po prostu dał mi wcześniej znać , że będzie upalał , wtedy można na spokojnie się ustawić z aparatem i coś cyknąć Dyziu upalał z partyzanta więc zanim się zorganizowałem to już nie było czego fotografować @Mordulec - wielkie dzięki za fotki!! Bardzo mi się podoba kilka, jak np. dymiący ślad lub dziura w asfalcie Spoko nie ma problemu , kilka ciekawy akcji udało się ustrzelić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaczmar_e30 Opublikowano 25 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2012 foty świetne. będzie więcej ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość staszek Opublikowano 25 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2012 Przy takiej ilości dymu jaką generował aparat sam pstryka zdjęcia. Potem goni za sprawcą tego dymu Lijo co to ma być, trzydziecha Ci siedzi jak kumpla frontera...:mrgreen:/QUOTE]Bo moja trzydziecha wozi dużo sprzętu w bagażniku a nasze drogi są różnym stanie. Poza tym w kombiaku to aż tak nie razi @Mordulec - wielkie dzięki za fotki!! Bardzo mi się podoba kilka, jak np. dymiący ślad lub dziura w asfalcie :drunk: :drunk::drunk: A co do Dzikiego auta to po prostu :drool: mega!! ALE TWOJA E30 TEŻ ZAPIERA DECH W PIERSIACH TAKIEGO CACKA DAWNO NIE WIDZIAŁEM:bmwsexemofg3: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PRZEMO Opublikowano 25 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2012 A jak tam sprawa śmietnika?znamy piromana? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nem Opublikowano 25 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2012 ALE TWOJA E30 TEŻ ZAPIERA DECH W PIERSIACH na codzien akurat ja widze i tez moge to stwierdzic zawsze czysta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mordulec Opublikowano 25 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2012 (edytowane) foty świetne. będzie więcej ?? Ja już więcej nie mam , trochę za dużo się działo na zlocie żeby być wszędzie ale tak czy siak koło 100 fotek jest A jak tam sprawa śmietnika?znamy piromana? Jako że jestem człowiekiem wielkiej wiary uważam że czasem warto dać szansę człowiekowi który popełnił jakąś totalną wtopę ale ma jaja żeby się do tego przyznać i chce naprawić swój błąd ... początkujący grilowicz się ujawnił na PW i dlatego nie ma konieczności publicznego zlinczowania go na forum ... postaramy się załatwić sprawę jak należy. Edytowane 25 Lipca 2012 przez Mordulec Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
5oul Opublikowano 25 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2012 Należą się brawa za odwagę i zdrowe podejście do sytuacji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dyziu Opublikowano 25 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2012 Dyziu upalał z partyzanta więc zanim się zorganizowałem to już nie było czego fotografować a no widziałem jak Wozu zgłaszał chęć zrobienia fotek:) miałem zrobić tak samo ale jak zacząłem kręcić bączki to narobiłem tyle dymu że żaden aparat by mnie chyba nie uchwycił hehe ale mam jeszcze jakiś tam komplety więc gitarra do następnego zlotu na Redeco:) pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lijo Opublikowano 25 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2012 ALE TWOJA E30 TEŻ ZAPIERA DECH W PIERSIACH TAKIEGO CACKA DAWNO NIE WIDZIAŁEM:bmwsexemofg3: Dziękii!! Jednak potrzebuje jeszcze wiele serca i pracy. Ale nie idzie pod młotek więc mamy na to czas na codzien akurat ja widze i tez moge to stwierdzic zawsze czysta Bo na srebrnym brudu nie widać Sczerze polecam sterling silber W sprawie kubła: Należą się brawa za odwagę i zdrowe podejście do sytuacji. Brawo Brawo Brawo!! Jednak są na świecie ludzie honorowi!uklon_bmwuklon_bmwuklon_bmw kuogkuogkuog mam jeszcze jakieś tam komplety więc gitarra do następnego zlotu na Redeco:) Ja tez sobie zorganizuje zestaw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SoulRea Opublikowano 26 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2012 Wielki szacunek za odwagę - polecam tego grillowi-cza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boruta Opublikowano 26 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2012 Piekielnik jakiś :twisted:...Szacun za odwagę. 8) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Georgii Opublikowano 26 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2012 Szacunek za odwagę trzeba brać butle z wodą do zagaszenia grilla i będzie ok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość staszek Opublikowano 26 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2012 No naprawdę wielki szacun bmw_2taka postawa jak dla mnie jest na medal Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forest Opublikowano 26 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2012 Chłopak pokazał, że ma honor. Niektórzy powinni brac z niego przykład (BMW WELT;)) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hall Opublikowano 26 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2012 Jakiś filmik będzie wrzucany ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dyziu Opublikowano 26 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2012 Mordulec pewnie zrobi klip, powycina co nieco, powstawia jakąś fajną muzyczke i będzie:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lijo Opublikowano 26 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2012 Już się nie mogę doczekać. "Mordulec BMW Entertainment" to moja ulubiona wytwórnia filmowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dyziu Opublikowano 26 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2012 "Mordulec BMW Entertainment" to moja ulubiona wytwórnia filmowa a na premiery czekam z utęsknieniem:) bmw_1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BASTARS Opublikowano 26 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2012 Chłopak pokazał, że ma honor. Niektórzy powinni brac z niego przykład (BMW WELT;)) A może to nie chłopak :lol: suma sumarum , poleci kilka złociszy , a z tym Weltem to słusznie pijesz lolol Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi