Dyziu Opublikowano 23 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2012 dziękuje wszystkim za wspaniałe spotkanie i rywalizacje na torze:) poupalałem troszke , skatowałem mojego diesla , ale jestem jemu wdzięczny bo spisał się na 5:):dance: czasy czasami:) liczyła się dobra zabawa i jazda na zamkniętym obiekcie gdzie nie obowiązują przepisy drogowe..... bo na drodze taka jazda jest niebezpieczna.....a tu można było się wyszalec spalić oponki pogrilować i pogadać z doborowym jak zawsze towarzystwie...:drunk: nie obyło się bez jakiejś lipy w postaci spalonego kosza..... choć tego nie widziałem ani samego kosza nawet nie widziałem to i tak nie powinno się tak stać.... trzeba szanować czyjąś własność i zalać najsampierw grila jakimś niedopitym browarem czy wodą z tej śmierdziawki:) ale wszyscy jesteśmy dorośli i wiemy co robimy... czekam teraz z niecierpliwością na filmik z toru:) i na fotki:) jakieśkuog pewnie ktoś nakręcił ten kłąb dymu co narobiłem pare razy.. hehe a Lijo ja nie mam żadnej szpery w moim Bolidzie:dance: a i tak tak polatałem hehe technika panie kolego happy_bmw pozdrawiam wszystkich uczestników zlotu nie mogłem ze wszystkimi pogadać bo byłem zajęty wiadomo czym hehe :4: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Wujek samo Zło_ Opublikowano 23 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2012 Niestety nie mogłem się pojawić - no żesz ku.. co za zła karma nad moją osobą wisi. W ubiegłym roku też nie dojechałem... Zazdroszczę dobrej zabawy w doborowym towarzystwie. Kosie i jego e30 oczywiście gratuluje Wozu co Ty w końcu masz w tym swoim latawcu? Mam nadzieję że do trzech razy sztuka i w końcu się tam pojawię... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hall Opublikowano 23 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2012 czekam teraz z niecierpliwością na filmik z toru:) i na fotki:) jakieśkuog pewnie ktoś nakręcił ten kłąb dymu co narobiłem pare razy.. hehe 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
D0_DOMEL Opublikowano 23 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2012 Zabawa jak zwykle pierwsza klasa i jakie atrakcje bmw_0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lijo Opublikowano 23 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2012 Lijo ja nie mam żadnej szpery w moim Bolidzie:dance: a i tak tak polatałem hehe technika panie kolego happy_bmw To ze nie masz to wiem. Ja mówiłem że to ja bym chciał do siebie A co do techniki to inna kwestia Dobrze ze się nie nakręciłem na naukę kręcenia bączków bez szpery bo po pierwsze primo. Musze mieć zestawik na tor do upalania, a po drugie primo Podpora wału powiedziała mi nie W czwartek wymiana. przy okazji wymienię elastozłącze wału co by 2 razy nie ściągać wydechu i wału no i płacić. Mam nadzieję ze pośmigamy jeszcze w tym roku na rakietowej kuogkuogkuog Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boruta Opublikowano 23 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2012 Czekamy na Pana lub Panią, który wyrzucił(a) węgiel do kubła-zrobił piekło i ogłosi to wszem i wobec....:twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czapla56 Opublikowano 23 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2012 Po takich komentarzach wątpie, że będzie chciał/a się przyznać na forum publicznym . No ale sam/a jest sobie winien. Czym dłużej zwleka, tym sytuacja można powiedzieć się pogarsza . Mordulec zaproponował pokojowe rozwiązanie - pw. Zdjęcia fajne, ale nie wierze że nikt nie nagrał żadnego filmiku. Uploadować i pokazywać pojeżdżawki & upalanki:). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hall Opublikowano 23 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2012 Zabawa jak zwykle pierwsza klasa i jakie atrakcje bmw_0 [/url] Hahaha dyziu pokazuje młodym jak się poprawnie utylizuje opony . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czapla56 Opublikowano 23 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2012 Nie wiedzieć czemu, zawsze myślałem że Dyziu nieco starszy jest, a tu proszę:mrgreen::mrgreen:. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czechu Opublikowano 24 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2012 Nie wiedzieć czemu, zawsze myślałem że Dyziu nieco starszy jest, a tu proszę Przeciez Dyziu miesiac temu komunie mial i w prezencie prawko dostal Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mordulec Opublikowano 24 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2012 (edytowane) Dobra fotki ogarnięte Edytowane 24 Lipca 2012 przez Mordulec Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mordulec Opublikowano 24 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2012 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mordulec Opublikowano 24 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2012 (edytowane) [/url] Edytowane 24 Lipca 2012 przez Mordulec Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mordulec Opublikowano 24 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2012 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mordulec Opublikowano 24 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2012 Co jak co ale bumer Dzikiego po prostu miażdży :drunk: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość staszek Opublikowano 24 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2012 Przeciez Dyziu miesiac temu komunie mial i w prezencie prawko dostal Ale jak na miesiąc z prawkiem to niezły driwer z niego miałem okazje się przekonać :mrgreen: dymu co nie miara:dance: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nem Opublikowano 24 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2012 Co jak co ale bumer Dzikiego po prostu miażdży Tez sie nim zachwycalem jak smigal po torze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość staszek Opublikowano 24 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2012 Nie no Dzikiego e34 to jest lalunia jak dla mnie unikat warte każdej kasy:bmwsexemofg3: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mordulec Opublikowano 24 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2012 Coś się powaliło w photobucket w każdym razie 5 plików poprawionych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dudek Opublikowano 24 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2012 Proszę doradźcie mi jak najlepiej wrzucić foto i mam filmik z przejazdu może nie najlepsze jakości bo kręcone aparatem ale zawsze coś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mordulec Opublikowano 24 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2012 Wrzuć na imageshack albo na photobucket.com Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SoulRea Opublikowano 24 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2012 Świetne zdjęcia Mordulec niezapomniane wrażenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czapla56 Opublikowano 24 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2012 Woz ma chyba parcie na szkło:mrgreen:. Lijo co to ma być, trzydziecha Ci siedzi jak kumpla frontera...:mrgreen: Fajne zdjęcia, fajne auta, atmosfera pewnie jeszcze lepsza . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BASTARS Opublikowano 24 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2012 Co jak co ale bumer Dzikiego po prostu miażdży :drunk: noo , najbardziej rejestracje :mrgreen:, a tak ogólnie to szkoda, że nie mogłem tym razem przybyć, ale nie wszystko można pogodzić :sad: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi