woz Opublikowano 22 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2012 Chlopaki, czekamy na foty. Mordulec? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Georgii Opublikowano 22 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2012 Dzięki koledzy za mile spędzony czas. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Livin Opublikowano 22 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2012 Dzięki i ode mnie super atmosfera super ludzie niestety nie mogłem pogrillować ale czekam do następnego:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa325i Opublikowano 22 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2012 Kurde żałuje że nie udało mi się być dawać więcej fot a moze jakieś filmiki z przejazdów macie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomi 528 Opublikowano 22 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2012 Dzieki wszystkim za milo spedzony czas Dzieki SoulRea za podlaczenie pod kompa blad 52 ABGSKLAPPE rozszyfrowany jeszcze raz dzieki za spota i do nastepnego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mordulec Opublikowano 22 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2012 (edytowane) Sory nie było mnie na forum bo wczoraj po spocie było browaren-machen z teściem :drunk: Ale kurna muszę to napisać .... w głowie mi się ***** nie mieści , że można być takim cymbałem , żeby w***ać niedopalony węgiel z grila do plastikowego kontenera na śmieci ..... Mistrza który to zrobił proszę o kontakt na PW w celu rozliczenia tego genialnego występku .... mam nadzieję misiu że nie będę musiał Cię wyciągać przed szereg i spowiadać na forum za to co zrobiłeś ... załatw to jak facet. Edytowane 22 Lipca 2012 przez Mordulec Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Georgii Opublikowano 22 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2012 (edytowane) No to rzeczywiście ktoś nie pomyślał aby gorący węgiel wysypywać do śmietnika...Teraz wisi za nowy kosz lolol Ps. Filmik z toru został ocenzurowany i nie zostanie zamieszczony. Za utrudnienia przepraszamy :drunk: Edytowane 22 Lipca 2012 przez Georgii Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SoulRea Opublikowano 22 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2012 No to rzeczywiście ktoś nie pomyślał teraz wisi za nowy kosz... Tu nie chodzi o myślenie lub domysły - tak czy inaczej będziemy musieli zapłacić za pojemnik. Tylko teraz cywilna odwaga się liczy. Stało się i trudno. Zaczekamy na rozwój sytuacji na pewno Mordulec nam wszystko opisze ci i jak uda mu się załatwić. Gdzie reszta zdjęć nikt więcej nie robił? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Georgii Opublikowano 22 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2012 Do sprzedania dwa dunlopy na jeden sezon Ps.wydech własnego wyrobu wymiata bmw_1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pola Opublikowano 22 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2012 (edytowane) Ostateczna lista : 1. Mordulec & Pola 25zł 2. Piotr - TOR 25zł 3. sagui & Medrosa 25zł 4. Kosa - TOR 25zł 5. Nem i Edka (musze skonsultowac czy na 2 fury i czy bedzie tor) 25zł 6. Zamoj - TOR 25zł 7. Boruta (Grill i piekło) 25zł 8. pawelo TOR 25zł 9. Staszek Ania Patryk Sandra 25zł 10. Lijo TOR 25zł 11.przemo&edzia (TOR) 25zł 12. Livin (Grill - jak coś mam swój mogę się podzielić miejscem) 25zł 13. WOZ & Kamila - TOR 25zł 14. rush & Cindy - TOR 25zł 15. CzAkI&Marzenka 25zł 16. jokeymiras - 25zł 17. hall - TOR 25zł 18. Dyziu-Tor 25zł 19. Kosa325i -TOR tez na 90 % bo tak jak Lucius wyzej pisal, roznie to bywa 25zł 20. Foresty 25zł 21. DANIO BMW + MARUDA- TOR 25zł 22. Nobody 25zł 23. SoulRea 25zł 24. Maris 25zł 25. sebo293 + Iwona 25zł 26. Energy, Basia i Adrian 25zł 27. Krzysiek & Madziulka 25zł 28. Tomi 528 + Georgii 25zł 29. Czechu i ??? (co do toru to musze to przemyslec, bo znowu bedziecie gadali o jakims mule czy cos ) 25zł 30. D0_Domel, Malwina, Marcel 25zł 31. Kaczmar(+pasażerowie) tor 25zł 32. 5oul + Monia + Sara (grill) 25zł 33. Jacek8 25zł 34. Dziki&Madzia (gril/tor) 25zł 35. D0 KEVIN & D8 MONIA 25zł - 36. Dudek & Marzena (moj kuzyn byl na zlocie dla Renaty teraz juz swoim smiglem przyleci) 25zł 37. Wisnia1419(z kimś) grill/tor 25zł 38. Kamcio 25zł 38 x 25zł = 950zł 950zł - 720zł ( opłata za tor) = 230zł Zostało 230zł, mam nadzieję, że winowajca/y znajdzie się i nie będziemy musieli przeznaczać tej kwoty na plastikowy kontener na śmieci :bag: A spotkanie udane, Patrycja zaliczyła swój pierwszy maxbimmerowy spocik, dotleniła się zapachem spalonych opon i grillami, ale nie narzekała Już zbiera siły na kolejny zlocik kuogDo następnego Edytowane 22 Lipca 2012 przez Pola Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czapla56 Opublikowano 22 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2012 Do sprzedania dwa dunlopy na jeden sezon Jedna jeszcze do skończenia, co to ma być!?:lol: Co tak kiepsko ze zdjęciami? Wrzućcie coś. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość staszek Opublikowano 22 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2012 Nie ładnie nie ładnie ale stało się a więc niech ten kto to zrobił ma odwagę się przyznać pokryje koszta kontenera i po sprawiepytanie_bmw A następnym razem zdało by się trochę pomyśleć gdzie się wrzuca węgiel z grilla :4: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CzAkSs Opublikowano 22 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2012 Witam.. Fajnie było pojawic sie na Redeco chociasz na chwile szkoda ze nie mam chwilowo autka... a odnosnie aut pojechaliscie mnie ze chcialem wpasc Golfem heh a jakis Fiacior jak tam stal to bylo dobrze... Troche kijowo ale trudno nastepnym razem bede juz bmka.. pozdrawiam i do zobaczyska... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mordulec Opublikowano 22 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2012 Witam.. Fajnie było pojawic sie na Redeco chociasz na chwile szkoda ze nie mam chwilowo autka... a odnosnie aut pojechaliscie mnie ze chcialem wpasc Golfem heh a jakis Fiacior jak tam stal to bylo dobrze... Troche kijowo ale trudno nastepnym razem bede juz bmka.. pozdrawiam i do zobaczyska... Chyba jeszcze pojazdu nie widziałeś :dance: A fiata się nie czepiaj :drunk: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PRZEMO Opublikowano 22 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2012 dzięki za spota ,do następnego!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hall Opublikowano 22 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2012 To ładnie z tym kubłem , a ja się zastanawiałem na torze kto tam pali laka .lolol Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacek8 Opublikowano 22 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2012 To ładnie z tym kubłem , a ja się zastanawiałem na torze kto tam pali laka . a to zwykły kubeł plastikowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nem Opublikowano 22 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2012 a to zwykły kubeł plastikowy moze i zwykly ale problem jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelo Opublikowano 22 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2012 moze i zwykly ale problem jest i kilka groszy kosztuje Pojemnik na odpady, kosz na śmieci, kontener 1100L (2506001830) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jokeymiras Opublikowano 22 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2012 Pojemnik na odpady, kosz na śmieci, kontener 1100L (2506001830) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. ktoś bedzie musiał wypluc 8 stówek za kosz, na szczęście ja nie grillowałem :grill: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mordulec Opublikowano 22 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2012 (edytowane) Upalanko Woz'a : [/url] Edytowane 22 Lipca 2012 przez Mordulec Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
5oul Opublikowano 22 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2012 Dzieki SoulRea za podlaczenie pod kompa blad 52 ABGSKLAPPE rozszyfrowan no to ładnie, ja tu chodzę, testuje, sprawdzam podłączam a ktoś inny gratki zbiera... Nie ladnie, kolego nie ładnie. Kiedy ten kosz spłonął? Nawet tego nie zarejestrowałem... Marcin, daj znać czy sprawa została załatwiona pozytywnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Georgii Opublikowano 22 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2012 Ciekawe kiedy to się stało bo My dość szybko się zebraliśmy to jeszcze nic takiego nie było jak palący się kosz... Tylko te parę stów trzeba wybulić na nowy kubeł :2bacik: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jokeymiras Opublikowano 22 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2012 no to ładnie, ja tu chodzę, testuje, sprawdzam podłączam a ktoś inny gratki zbiera... Nie ladnie, kolego nie ładnie.Kiedy ten kosz spłonął? Nawet tego nie zarejestrowałem... Marcin, daj znać czy sprawa została załatwiona pozytywnie. ale ja CI dziekuje za podłączenie pod kompa uklon_bmwuklon_bmw kosz spłonął na samym koncu imprezy jak juz wiekszość pojechała akurat ja i kamicio pomagaliśmy paweło zapinac auto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Georgii Opublikowano 22 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2012 Coś mi się zdaje,że ciężko będzie namierzyć sprawcę chyba,że jest już znany ale nie ma odwagi się przyznać do błędu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi