MloT Opublikowano 4 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2012 Witam, brakowało mi obu kratek w zderzaku i w ostatni weekend sie w nie zaopatrzyłem ale mam tutaj mały problem - jak one są mocowane w zderzaku ? sa 3 dziury na sruby? wkrety? jakieś wciski ? Mógłby ktoś napisać co tam ma wchodzić ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
E34-Patryk Opublikowano 4 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2012 Są tam takie kołki plastikowe 2 częściowe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MloT Opublikowano 4 Czerwca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2012 a one wyglądają jakoś specyficznie ? bo nie wiem za bardzo jak mam w motoryzacyjnym to im wytłumaczyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Georgii Opublikowano 5 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2012 MloT kup po prostu używane oryginały i poproś aby ktoś dał ci również te plastikowe kołki proste... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MloT Opublikowano 5 Czerwca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2012 W tym sęk własnie że kratki już kupiłem a tego nie dostałem i teraz muszę dokupić.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Georgii Opublikowano 5 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2012 To weź te kratki i kup w sklepie motoryzacyjnym kołki spinki oni ci dopasują takie aby ciasno weszły w dziurki w kratkach będą dobrze trzymać koszt takiej jednej spineczki ok 1zł będzie pan zadowolony...happy_bmw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomasso12 Opublikowano 5 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2012 Ja dokupywałem w ASO w Wawce. Koszt około 5 zł za sztukę. Kołek jest dwuczęściowy tzn. wkład i trzpień rozpierający, wielorazowego użytku, jakby kto pytał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MloT Opublikowano 5 Czerwca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2012 Dzięki za odp wszystkim, jutro spróbuje coś dostać w s-auto może coś będą mieli... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomasso12 Opublikowano 5 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2012 Nie wiem, czy u Ciebie działa sieć sklepów Inter Parts, mają kupę części do BMW i są niekiedy tańsze od ASO, a oryginalne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
E34-Patryk Opublikowano 6 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2012 Kołek jest dwuczęściowy tzn. wkład i trzpień rozpierający, wielorazowego użytku dokładnie jak kolega napisał, tak jak w budowlance kołki rozporowe, z tym że rozpychasz plastikowym,a nie metalowym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi