Pavo71 Opublikowano 11 Lipca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2012 miałem te same objawy wymieniłem termostat i po problemie ...........jeszcze tylko kilka razy odpowietrzałem ale to moja nie wiedza była przyczyną tych kilku razy ................. A co zle robiles? wymieniam termpostat teraz niedługo razem z resztą części bo i tak auto stoi a zaczeło cieknąć z okolic rolek alternatora chyba poszedł uszczelniacz wału korbowego ale takie wrużenie z fusów. Trzeba zrzucić cały przód Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pavo71 Opublikowano 13 Lipca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2012 Koledzy ostatnio zaobserwowałęm taki dzwiek. Pod koniec filmiku właśnie ustaje ten dżwiek ? czym to może byc spowodowane ? może to jest powiązane z tym zapowietrzaniem się ? [video=youtube_share;YfshPn2Au3o]http://youtu.be/YfshPn2Au3o Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi