tyycu123 Opublikowano 3 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2012 Gwint BMW E36 - Zawieszenie Gwintowane MTS-Technik (2327068718) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. Co powiecie na temat Firmy MTS ?? Warto kupic ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelo Opublikowano 3 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2012 najlepsze z najtańszych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tyycu123 Opublikowano 3 Czerwca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2012 czyli zinwestuje Dzieki za pomoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bialy071 Opublikowano 4 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2012 Ja mam Ap-Technics i też nie narzekam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość staszek Opublikowano 4 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2012 MTS w miarę dobra firma ale taka zawiecha to chyba nie na nasze drogipytanie_bmw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tazunio Opublikowano 5 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2012 MTS w miarę dobra firma ale taka zawiecha to chyba nie na nasze drogipytanie_bmw dziadkowozy :4: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SoulRea Opublikowano 5 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2012 Ap-Technics a MTS-Technics cos czytałem zo to ta sama firma nylko nalepkami sie różnią Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nem Opublikowano 5 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2012 Ap-Technics a MTS-Technics cos czytałem zo to ta sama firma nylko nalepkami sie różnią TaT i MTS to niby to samo ale roznia sie bebechami gdzies byl o tym artykul. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hall Opublikowano 8 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2012 To może się dołączę czy na gwint TAT wejdzie felga z ET35 i szerokości 215 czy będzie obcierać o lagę chodzi mi o przód ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FeelDy Opublikowano 12 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2012 (edytowane) Ja też dość intensywnie myślałem o gwincie ale ludzie na forach "zawieszeniowych" raczej odradzaja tat i mts wszyscy mowia o fk i ap a to ciut inna póła juz a czy ktokolwiek słyszał o tym ??? BMW E36 Pro Sport Coilovers - FREE UK Delivery - Coilovers Direct Edytowane 12 Czerwca 2012 przez FeelDy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nobody Opublikowano 12 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2012 (edytowane) A zauważyłeś, że blisko 100% odradzających nigdy na tym gwincie nie jeździło? Co zresztą jest dość typowe - nie, bo nie. Nie jeden z forumowiczów ma, lub miał gwint TaT/MTS i jakoś nie widziałem złych opinii, chyba tylko Patryk się wkurzał, ale w jego przypadku to było absolutnie zrozumiałe i uzasadnione. Edytowane 12 Czerwca 2012 przez Nobody Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FeelDy Opublikowano 13 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2012 A zauważyłeś, że blisko 100% odradzających nigdy na tym gwincie nie jeździło? Co zresztą jest dość typowe - nie, bo nie. pisałem że czytałem na forach które są o zawieszeniach a chciałem usłyszeć jakieś konkretne opinie na temat budżetówek jak jest z regulacją twardości amora jak auto zachowuje się w zakrętach (przechyły) i czy nie ma efektu łódki i jak od czasu do czasu taki zawias spisuje sie na torze jezdze autem na codzien ma być nisko ale i użytkowo angoli popaprało z garbami na drogach sa wszedzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bialy071 Opublikowano 13 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2012 Ja jeżdże na codzień na gwincie i nie narzekam fakt jest twardo ale nie aż tak jak się niektórzy spodziewają. Auto trzyma się pewnie drogi w zakrętach też super trzymanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tosemjamarys997 Opublikowano 14 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2012 ja mam w swojej Ta TECHNIX niby tani gwint ale jak narazie super sie sprawuje bmw_0 pewnie sie po zakretach jezdzi i oczywiscie jak to gwint autko duzo twardsze.. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Songo Opublikowano 14 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2012 Hej, ja też zmieniłem z przodu z FK na TAT zrobiłem 15tys. i jest ok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
E34-Patryk Opublikowano 1 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2012 A zauważyłeś, że blisko 100% odradzających nigdy na tym gwincie nie jeździło? Co zresztą jest dość typowe - nie, bo nie. Nie jeden z forumowiczów ma, lub miał gwint TaT/MTS i jakoś nie widziałem złych opinii, chyba tylko Patryk się wkurzał, ale w jego przypadku to było absolutnie zrozumiałe i uzasadnione. Dokładnie, gdyby nie przepisy w Norwegii to pewnie miałbym to gdzieś. W każdym razie kupiłem MTS'a, który okazał się Ta'Technixem i jeżdżę autem na codzień, zrobiłem już "parę" km(na pewno ponad 10tyś.) i ogólnie polecam. Za tą cenę jak najbardziej spełnia oczekiwania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SoulRea Opublikowano 2 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2012 Też mam podobny zestaw od 8 tygodni co prawda leży w garażu i czeka na montaż ale jeździć się będzie na pewno na tym nie najgorzej wiec nie wahaj się i zakładaj. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SoulRea Opublikowano 22 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2012 Dopnę się pod temat. Napatrzyłem sie na wasze auta po czym patrząc na swój wóz drabiniasty decyzja zapadła. Wymiana zawieszenia na gwinty. We wrocku znalazłem takie ZAWIESZENIE SPORTOWE GWINTOWANE BMW 3 E 46 GWINT (2483154879) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. tylko pytanie czy bede zmuszony do nich dokupić łącznik stabilizatora czy powinno to pasować bez ich wymiany. No i co o tym zestawie sądzicie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jokeymiras Opublikowano 22 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2012 łączniki jako że to gwint to powinny byc w zestawie napisz do goscia czy sa i tylko tak Ci powiem do wiadomości ze takie gwinty to maja tylko regulacje wysokości i stały betonowy komfort jazdy a jakby był taki do e46 XI to bym kupił :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SoulRea Opublikowano 22 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2012 To ze plomby wypadną to liczę się z tym, ale wygląd straży pożarnej już mnie przeraża na maxa. Moja e46 wygląda trochę jak X5 po dachowaniu . No dzis nie otrzymam od nich zadnej odpowiedzi bo to sklep a juz o 11 muszę być na lotnisku we Wrocławiu i odebrał bym je przy okazji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nem Opublikowano 11 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2013 Odgrzeje kotleta. Wlasnie bylismy Edki compaktem w Jetroniku na trzepakach. Zawieszenie to niebieski TaT blisko 2 lata w aucie. Sprawnosc amorow przod 84, tyl 64. Powinno to dac zarys wytrzymalosci tego zawiasu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomasso12 Opublikowano 11 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2013 Hmm, 64 na tyle to już tak bliżej do pogranicza wymiany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nem Opublikowano 11 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2013 0 - 20% - mamy niedostateczną skuteczność tłumienia. Amortyzator do wymiany. 21 - 40% - mamy średnią skuteczność tłumienia 41 - 60% - mamy dobrą skuteczność tłumienia powyżej 60% - mamy bardzo dobrą skuteczność tłumienia. Technika motoryzacyjna - Badanie amortyzatorw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomasso12 Opublikowano 11 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2013 41 - 60% - mamy dobrą skuteczność tłumienia-Życzę powodzenia przy 41 % skuteczności amorów. Miałem zużyte w poprzedniej e34 na poziomie 45%, więc znam to z autopsji. Auto nie trzyma się drogi tak sztywno przy szybkiej jeździe na nierównej drodze np w zakręcie. Komfort jazdy też wiele do życzenia zostawia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nem Opublikowano 11 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2013 41 - 60% - mamy dobrą skuteczność tłumienia-Życzę powodzenia przy 41 % skuteczności amorów. Miałem zużyte w poprzedniej e34 na poziomie 45%, więc znam to z autopsji. Auto nie trzyma się drogi tak sztywno przy szybkiej jeździe na nierównej drodze np w zakręcie. Komfort jazdy też wiele do życzenia zostawia Spoko zgodze sie z toba Generalnie to sa wartosci jakie niby diagnosci biora pod uwage. Na chwile obecna na tych 64% nie poczulem jeszcze jakiegos dyskomfortu Ogolnie to chodzilo mi o pokazanie jakosci i stopniu zuzycia 2 letniego gwinta za 650zl bo wielu ma z tym problem "ile pojezdzi" Ta Tesco i czy warto kupowac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi