tyycu123 Opublikowano 3 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2012 Czy ktos sie orietuje w koszta zalorzenia klimy 2 strefowej do BMw e 36 2.0. Chodzi o calosc czesci zalozenie. Z Gory Dzieki za pomoc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość staszek Opublikowano 3 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2012 Ja chciałem kiedyś założyć ale się nie opłaca koleś zaśpiewał mi 2 tyśie z z nabiciem zrezygnowałem bo moim zdaniem jest to zbyt duży koszt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tyycu123 Opublikowano 3 Czerwca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2012 uuu to rzeczywiscie ja tez rezygnuje ;/;/ chcialem skore wrzucic do bmw ale bez klimy to lipa musze pol skore znales i juz ;p Dziki wielkie + Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi