Skocz do zawartości
Wasilewski Warsztat

Rekomendowane odpowiedzi

Siemano Wszystkim , może pomożecie koledze w sprawdzeniu w wyborze , widział ktoś te auta na żywo , może zna , może zarejstrowani są użytkownicy na innych forach , jakieś sugestie po zdjęciach, dzięki z góry za pomoc bmw_2

BMW 330 M-Pakiet, 2003r., 2993cm3, 204 KM - otomoto.pl

BMW E46 COUPE 330D 204KM * ORYGINALNY M PAKIET * (2389346862) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

BMW 330, 2004r., 3000cm3, 204 KM - otomoto.pl

Powiem tak Przedmioty użytkownika - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. ta jest ze Świdnicy i widziałem ja kilka razy w rzeczywistości wygląda tak jak na zdjęciach ale co do tego przebiegu nie jestem przekonany 77k to trochę mało, a już na pewno ta kierownica przejechała dużo więcej. Mogę się rozpytać jeśli zależy Ci na tym.

• Lubię 2

Ja poważnie zastanowiłbym się nad tą...

Bmw Team Slask - Klub BMW

Bmw Team Slask Strona Główna » BMW TEAM SLASK » Nasze BMW » [E46] 325Ci 03 us import

Bmw Team Slask Strona Główna » Giełda » Sprzedam » [sPRZEDAM] e46 325Ci US domestic market

NIE WIEM DLACZEGO NIE MOŻNA WKLEIC LINKA. Wejdź w galerię lub dział sprzedam, kozak auto.

Edytowane przez Forest

A więc rozpoznanie udało się i powiem tak.

Nie polecam , odradzam , nie kupuj, nie interesuj się tym egzemplarzem. auto sprowadzone ponad 1.8 miesięcy temu do polski w kawałkach z tej coupe jest tylko VIN składak jakich mało, auto totalnie i kilkukrotnie przedachowane, co prawda poskładane i polakierowane ładnie. Auto sprowadził jeden ze Świdnickich blacharzy systematycznie składane w całość. I teraz innowacja ten przebieg jest oryginalny jednak przebieg nie czyni auta dobrym.

• Lubię 2

dzięki serdeczne , ale z tych CD to chyba nic nie będzie , dziś byłem w Krakowie i przy okazji oglądałem i jeździłem M3 E46 zobaczymy jeszcze kilka mam nadzieję i chyba wybór padnie na ten model :lol:

Nie ma za co jeśli mam wpływ to nie pozwolę żeby się ktoś zabił podobnym składakiem.