Kamcio Opublikowano 1 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2012 Po długim czasie poszukiwań polifta znalazłem na prawdę ładnego i zadbanego przedlifta 136KM z automatem. Czy w nich są te same skrzynie co w poliftach? Jak to bywa z awaryjnością? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kevin Opublikowano 1 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2012 Skrzynia jak skrzynia ale po co Ci stary silnik!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaro Opublikowano 1 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2012 Dokładnie. Jak już brać to polifta. Zawsze silniczek już fajniejszy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forest Opublikowano 1 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2012 Też uważam, że 136 KM a 150 KM na common rail to przepaśc... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość staszek Opublikowano 1 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2012 Słyszałem ze ze te silniki są wadliwe jak tds dopiero ten 150 koni na elektrowtryskach jest udanym silnikiem happy_bmw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sebo Opublikowano 1 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2012 Słyszałem ze ze te silniki są wadliwe jak tds dopiero ten 150 koni na elektrowtryskach jest udanym silnikiem Ludzie, a jak jest w temacie? Nie chodzi tu o silnik tyle co o skrzynie... lolol Osobiście boję się tej skrzyni ( GM ) wiele czytałem i wiele słyszałem... Znam jednak kilka osób, które taką skrzynie w swoich furkach mają lub mieli i jedni są zadowoleni, inni się pozbyli... Zatem, jak ze wszystkim - są wady i zalety. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SoulRea Opublikowano 1 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2012 Słyszałem ze ze te silniki są wadliwe jak tds dopiero ten 150 koni na elektrowtryskach jest udanym silnikiem happy_bmw Bardzo dobrze słyszałeś. Też bym proponował po lifcie 320D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamcio Opublikowano 1 Czerwca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2012 Docelowo szukam polifta, ale wpadł ciekawy przedlift na allegro dlatego pytam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość ChriS. Opublikowano 1 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2012 takie 2.0d 136 w automacie bedzie niestety troszke slabe patrzac na cene ropy to moze zastanow sie nad jakims 2.8 w gazie? zwawiej i taniej to wyjdzie na pewno i eksploatacja i paliwo wiec nie ma co przeplacac. pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamcio Opublikowano 1 Czerwca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2012 Wpadło 320d w sedanie znów na allegro. Już po lifcie, może jutro się przejadę zerknąć co tam w trawie piszczy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi