Georgii Opublikowano 31 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2012 Może ktoś z Was będzie miał coś takiego jak szkła świateł mijania-krótkich te ze środka klosza do lampy bez soczewki czyli zwykła żarówka... Chętnie wezmę ponieważ kupiłem klosze z białym kierunkiem ale od soczewki i potrzebuje zmienić tylko dwa szkła od świateł mijania. Jeśli ktoś ma nawet pęknięte klosze można za pomocą szczypiec wyciągnąć dwie metalowe spinki i wyjąc te szkła.Trzeba tylko otworzyć zatrzaski lampy i dostać się od tyłu do klosza... Proszę pisać PW. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dirty.73 Opublikowano 3 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2012 http://www.maxbimmer.pl/f26/szkla-do-lamp-12373/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Georgii Opublikowano 11 Czerwca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2012 Brakuje mi tylko ściągi które szkło gdzie mam dać bo nie chcę kilka razy lamp rozbierać bo znając mnie połamie coś albo urwę Może jakieś foto z bliska ktoś może cyknąć jednej i drugiej ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Georgii Opublikowano 19 Czerwca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2012 Temat zamknięty. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi