Alaszi Opublikowano 31 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2012 Nie będzie nic lepiej już na pewno. Ceny idą w górę i to nie tylko przez euro. a my dalej liczymy w KO KO KO złotówkach lolol:drool: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SoulRea Opublikowano 31 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2012 Właśnie z tym KO KO KO KO nawet hymn na Euro mamy zrąbany. Boje się tech m,mistrzostw może nie samych meczy ale reputacji jaka będzie po nich. Tak samo boje się że jakiś stary Niemiec zobaczy mnie jak wysiadam z auta i będzie krzyczał na ulicy " Fajne auto miałem takie samo 20 lat temu ". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomi 528 Opublikowano 1 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2012 " Fajne auto miałem takie samo 20 lat temu ". ale przyjechali goscie za wschodniej granicy i sobie porzyczyli a co do piwa ile by niekosztowalo pic bedziemy nadal :drunk: (gdyby piwo bylo nawet z g....na nic mu smakiem niedorowna) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nem Opublikowano 2 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2012 w Aligatorze Piast 2.99 z bonusem bo pierwsze otwarcie a tu pod kluczykiem schowal sie drugi Piascik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lucius Opublikowano 2 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2012 W Lidlu był dzisiaj Kasztelan w puszce po 1,89 ale dość szybko znikał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość ChriS. Opublikowano 2 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2012 W Lidlu był dzisiaj Kasztelan w puszce po 1,89 ale dość szybko znikał Ja zakupilem sobie na caly urlop 2 kartony ogolnie przy 48 browarach zaoszczedzilem kilka dyszek w porownaniu do normalnej ceny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SoulRea Opublikowano 3 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2012 Z natury nie pije a jak już to okazyjnie ale z uwagi na nerwy spowodowane moja e46 poszedłem do żabki po piwo ceny wąchają się od 1,90 do 3,40. Wybrałem z pułki Kasztelan-a niepasteryzowanego x3 , cena za sztukę 2,85 puszka ofc. I tak sobie dumałem po drodze ze paliwo u nas nie jest wale takie drogie ^^ skoro 0,5 piwa kosztuje 2,85 to jego litr wychodzi 5.70 , a paliwo na Shell-u 5,69 to całkiem niezłe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariusz13 Opublikowano 3 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2012 Kurcze u siebie też mam normalne cenki piwka jak będą mega wysokie to zostanie... zrobienie hmm na własny użytek oczywiscie paliwka rakietowego do czasu az euro sie zakończy Alaszi po twoim paliwku to całe Euro minie jak jeden dzień lolol Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Wujek samo Zło_ Opublikowano 3 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2012 Paliwo może drożeć od: cukru, drożdży, ziemniaków i wódy łapy przecz :excl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelo Opublikowano 4 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2012 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomi 528 Opublikowano 4 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2012 Legnicki Kaufland ceny ma przyzwoite mam nadzieje ze bedą juz tak chociaz do konca euro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SoulRea Opublikowano 8 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2012 Od dziś piwo w miastach ze stadionami kosztować będzie 12 zł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woz Opublikowano 8 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2012 przedwczoraj mozna bylo w koronie kupic pol litra tyskiego za 2,20zl, wiec z tymi podwyzkami wszedzie to nie tak do konca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SoulRea Opublikowano 8 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2012 Miejmy nadzieje bo 0,5 piwa będzie kosztowało 2 x tyle co 0,7 nalewki babuni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi