woz Opublikowano 28 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2012 A tak z ciekawosci, moze uda mi sie znalezc jakies w dobrym stanie i uzywce. OK, ma zpindralac, ale niech tez chociazby troche wyglada.. E30 sedan, szeroka lampa. Felgo 7J x 15, ET24. Opona 205/50 r 15. Jaki dystans na przod i tyl musialby wejsc zeby to wygladalo? Czy wystarczy tylko na tyl? Czy w sumie sobie odpuscic, z racji tego ze ten samochod bedzie zapierniczal po zakretach, i nie wiem czy jesli bedzie z linia samochodu, czy nie bedzie tarlo przy mocniejszych zakretach i szybszej jezdzie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czarunia2 Opublikowano 29 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2012 mysle, że z tylu 2cm a z przodu 1cm. I bylo by rowno z blotnikami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czarunia2 Opublikowano 29 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2012 (edytowane) bez dystansow u mnie wyglada tak i mysle ze tak jak napisalem wyzej bd gralo przod: [/url] tyl: i nie doczytalem. Tu z opona 195x50x15 Edytowane 29 Maja 2012 przez czarunia2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa Opublikowano 29 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2012 ale po co lepiej kase wydac na Pb, remont albo komplet opon ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woz Opublikowano 29 Maja 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2012 ale po co lepiej kase wydac na Pb, remont albo komplet opon ... Na razie pytam się z ciekawosci bo wiadomo że pierw są inne wydatki. Dystanse moze tam kiedyś znajdą swoje miejsce, znaleźć w uzywce za mała kase to nie powinien być problem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi