woz Opublikowano 30 Maja 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2012 Ale bez szpery, ja musze miec szpere u siebie, i tak jak pisales wczesniej, raczej na duzej. Np takie cudenko: dyfer szpera e30 3.91 V (2366506247) - motoAllegro dyferencjał e30 3,91 szpera! DEKIEL !! (2369582787) - motoAllegro le wolalbym kupic wszystko w komplecie. Koziol cos wspominal ze mial, ale z kolei brac dyfer po jakims driftowozie to musi byc niezle zajechana sztuka. Moze w Namyslowiu, przeciez tam jest raj... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa Opublikowano 30 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2012 no to trzeba liczyc od 800 w góre Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Opublikowano 30 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2012 Ale potrzebna ci szpera na tor, nie wystarczy 100%- owa ? IMO ta od ix jakaś strasznie tania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa Opublikowano 30 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2012 bo to szpera wiskotyczna nie cierna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa Opublikowano 30 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2012 po drukie na aukcji wystawiony jest tylko dekiel do "dyfera" Przedmiotem aukcji jest dekiel do dyfera od bmw e30 325 xi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woz Opublikowano 30 Maja 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2012 Ale potrzebna ci szpera na tor, nie wystarczy 100%- owa ? IMO ta od ix jakaś strasznie tania. Po co mi 100%? Nie minie tydzien, a nawet przy spokojnej jezdzie opony beda do wymiany bo kazdy zakret bedzie sie scieralo.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rush Opublikowano 31 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2012 Moze w Namyslowiu, przeciez tam jest raj... telefon i adres do raju prosze mozesz zadzwonic do tego Michala z Lodzi co ja od niego szpere bralem, w temacie jest kontakt, z tym ze u niego raczej tanio nie bedzie ale jak zadzwonisz i pogadasz to pewnie duzo sie dowiesz no i to jeszcze nic nie kosztuje http://www.maxbimmer.pl/f36/szpera-do-e36-17658/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
willi230 Opublikowano 31 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2012 u mnie toyo wytrzymały 3 miesiące plus wyjazd do dojczów....z częstymi bokami....co rondo to bokiem 2-5 razy:lol::lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woz Opublikowano 1 Czerwca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2012 telefon i adres do raju prosze 880 370 651 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Oibis Opublikowano 1 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2012 (edytowane) to jest kupa a nie szpera ! ta wiskotyczna czy jak jej tam to montowali do ix (4x4) musi być szpera cierna, ja mam u siebie 3,64S chcesz to moge sprzedać za 1200zł stan bardzo dobry, osobiście wogóle jej nie katowałem (nie wiem jak poprzednicy) oczywiście 25% na dużej głowie z deklem e30 z nową tuleją i olejem 125w80 podajże, castrola NIE MA LIPY Edytowane 2 Czerwca 2012 przez Moderator Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woz Opublikowano 2 Czerwca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2012 to jest kupa a nie szpera ! ta wiskotyczna czy jak jej tam to montowali do ix (4x4)musi być szpera cierna, ja mam u siebie 3,64S chcesz to moge sprzedać za 1200zł stan bardzo dobry, osobiście wogóle jej nie katowałem (nie wiem jak poprzednicy) oczywiście 25% na dużej głowie z deklem e30 z nową tuleją i olejem 125w80 podajże, castrola NIE MA LIPY Bede chcial stricte na tor, wiec szukam czegos krotszego niz 3,64. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woz Opublikowano 3 Czerwca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2012 Znalazlem takie cuś: MOST SZPERA BMW E30 (2377137117) - motoAllegro tylni most dyfer bmw e30 2.5 szpera duża głow 3,91 (2393641154) - motoAllegro Od IX'a podejdzie wogole do mnie? Czy to inne juz hocki klocki? Jutro bede mial szanse wejsc pod samochod to zobacze wogole jaka mam szpere u siebie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woz Opublikowano 3 Czerwca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2012 Znalazlem takie cuś:MOST SZPERA BMW E30 (2377137117) - motoAllegro tylni most dyfer bmw e30 2.5 szpera duża głow 3,91 (2393641154) - motoAllegro Od IX'a podejdzie wogole do mnie? Czy to inne juz hocki klocki? Jutro bede mial szanse wejsc pod samochod to zobacze wogole jaka mam szpere u siebie. Znalazlem na forum streetracing temat o szperach i przelozeniach w b25. Koles pisal, ze jezdzil na wiekszosc z przelozen, i jezeli chodzi o sprinty itd, to 4,10 jest po prostu bajka! 4,27 jest zdecydowanie za krotkie, wiec mysle ze wlasnie czegos takiego bede szukal. Ta 4,10 u gory - z foty cos widac ze nieteges? Czy raczej mozna sie zainteresowac? Rozumiem, ze ta szpera 4,10 to jest taka, ktora moglbym w razie czego wcisnac do mojej e30 bez problemu, nic nie trzeba dokupowac i kombinowac? Z gory thx Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Oibis Opublikowano 3 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2012 każda Ci wejdzie szpera i most z ix itp itd jeśli masz dekiel do e30 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa Opublikowano 3 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2012 Nie wiem ja bym odpuscil mala glowe. Wysłane z mojego GT-N7000 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lijo Opublikowano 4 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2012 Nie wiem ja bym odpuscil mala glowe. x2 Do cywilniaka to jeszcze jak cię mogę ale na tor to nie za bardzo bo po prostu możesz ja ukręcić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woz Opublikowano 4 Czerwca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2012 Jednak chyba zaryzykuje. U siebie w tym 325i mialem (i dalej jest) most na malej i nie powiem, samochod naprawde chulal bez zarzutow. Nie oszczedzalem go i chodzil bez szwanku. Wyczytalem na jednym z forum, ze koles smiga od dwoch lat na malej glowie ze szpera, na cywilu jak i po torze i rowniez, bez jakiegokolwiek problemu. Gdyby to byla fura stricte pod drift to OK, tylko i wylacznie duzy leb bo caly czas most dostaje po dupie, ale tutaj jednak czasami bede jechal po lini prostej Zreszta, treningi i jazda po rakietowej nie odbywalaby sie codziennie, wiec mysle ze dobrze bedzie. Nie mowiac o tym, ze ta 4,10 jest za 700zl i z gwarancja rozruchowa. Cokolwiek nie tak to zwrot kapuchy i tyle.. ...a piszac ze swoja byla 325i (czyli te ktora odkupilem kilka dni temu..) nie oszczedzalem....nie zartowalem.. :twisted: :twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelo Opublikowano 4 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2012 Do cywilniaka to jeszcze jak cię mogę ale na tor to nie za bardzo bo po prostu możesz ja ukręcić. że sie tak mało elokwentnie wyrażę,zesra się a nie ukręci,takie "srańje w bańje" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lijo Opublikowano 4 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2012 Ja tam mówię co mi PUZ powiedział jeszcze zanim wystartował z PUZ Drift Team'em Ja bym dołożył 5 stówek i wziął już dużą Ale i tak każdy robi co ostatecznie uzna za stosowne także zobaczymy na co padnie wybór Woz'a Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa Opublikowano 4 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2012 Woz jak zwukle dawno juz kupil tylko chce sumienie uspokoic :-) Wysłane z mojego GT-N7000 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woz Opublikowano 4 Czerwca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2012 Woz jak zwukle dawno juz kupil tylko chce sumienie uspokoic :-)Wysłane z mojego GT-N7000 Ty to Kosa potrafisz popsuc niespodzianke Nie tak dawno, ale owszem - kupil dzisiaj popoludniu Cekam na paczke, jak dojdzie cala i zdrowa to foty wrzuce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa Opublikowano 4 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2012 Przy okazji daj nowa tuleje i olej :-) Wysłane z mojego GT-N7000 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woz Opublikowano 4 Czerwca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2012 Przy okazji daj nowa tuleje i olej :-)Wysłane z mojego GT-N7000 W pierwszej kolejnosci. Za 2 tyg chce wyjechac tym szatanem na tor.. :twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi