latopyrz22 Opublikowano 24 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2012 witam jak w temacie. Jak to ma sie w praktyce spręzyny czerwone -40 na nowe seryjne amorki,mozna taki zestaw zasosować? Prosze o wypowiedzi osób które miały taki zestaw i magą cos na temat napisać a nie ze słyszenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
latopyrz22 Opublikowano 24 Maja 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2012 i jeszcze jedno czy jak auto siedzi na glebie to odbój który jest na tłoku powinien miec jakiś luz bo u mnie siedzi sobie na nim nie ma przerwy miedzy odbojem a górnym kielichem.czy to normalne? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaro Opublikowano 25 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2012 Amorki trafi duuuużo szybciej. Luz powinien być, w końcu amortyzator powinien pracować... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tosemjamarys997 Opublikowano 25 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2012 tak ja mowi jaro.. bo amorki juz dostaly po dupie od nizszych sprzezyn, a na odboju musi byc luz bo inaczej zawieszenie nie ma jak pracowac.. ja u siebie kiedys z tego wzgledu odboje skrucilem o polowe i bylo no ok.. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
latopyrz22 Opublikowano 25 Maja 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2012 własnie tez tak mysle sobie czy mozna z 2cm skrócić te odboje i nic sie nie stanie?.az tak mozno na nich nie siedzi jak docisne błotnik to lekko sie ugina Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dyziu Opublikowano 25 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2012 ja miałem w e34 -40 na seryjnych i nic się nie działo!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaro Opublikowano 25 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2012 ja miałem w e34 -40 na seryjnych i nic się nie działo!! ...ale przez jaki czas? Wiadomo, że od razu ich nie trafi, ale ogólnie skracasz ich żywotność i tyle.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
latopyrz22 Opublikowano 25 Maja 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2012 no to dziwne bo mam nowe amorki(bez firmowe)i nie ma tego luzu na tłoku u mnie.Mozna skrócić ten odbojnik? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaro Opublikowano 25 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2012 Tak, można... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
latopyrz22 Opublikowano 25 Maja 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2012 dzieki za odpowiedz tak zrobie ale żeby sie nie okazało ze jak skróce odbojnik to jeszcze na glebe poleci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaro Opublikowano 26 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2012 dzieki za odpowiedz tak zrobie ale żeby sie nie okazało ze jak skróce odbojnik to jeszcze na glebe poleci No to skrócisz jeszcze bardziej żadne to pocieszenie, że auto stoi na odbojniku... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
latopyrz22 Opublikowano 26 Maja 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2012 obciąłem odbojnik o 2cm i teraz jest taki luz na tłoku i nie siadła bardziej,wiec chyba bedzie juz ok bo cos tam zawsze bedzie już pracował Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaro Opublikowano 26 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2012 A więc jest oki... Wysyłane z mojego GT-I9100 za pomocą Tapatalk 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qolar Opublikowano 26 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2012 ale jak skrócisz odbój to amorek jeszcze czsciej bedzie dobijał do konca i szybciej zrobi sie z niego kupa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
latopyrz22 Opublikowano 29 Maja 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2012 temat do zamknięcia. Dzięki wszystkim za pomocne rady. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi