Piotr Opublikowano 24 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2012 Zapadająca się ulica Braniborska - czyli jak się buduje u nas drogi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek Opublikowano 24 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2012 Jak pęka rurka i podmywa, to nie ma takiej ulicy co by jej nie zmyło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SoulRea Opublikowano 24 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2012 heheheeh ale beka prawie jak w New York-u. Zaleta jest tej dziurki taka że ja drogowcy zobaczy i załatają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mordulec Opublikowano 24 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2012 Dobrze , że operatora nie wsysło razem z kamerą kuog Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bialy071 Opublikowano 24 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2012 Fajnie fajnie, ciekawe kiedy zrobią i jak to teraz wygląda bo jeszcze nie miałem okazji tamtędy jechać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
banan_owiec Opublikowano 24 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2012 Grubo :-P Wiedziałem, że coś się tam stało ale nie że aż tak :mrgreen: Przez to mam teraz korki pod chatą przez pół dnia bmw_4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Georgii Opublikowano 24 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2012 Woda jak to woda robi szkody tak jak przy powodzi... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DANIO Opublikowano 29 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2012 ciekaw jestem jak głęboko woda wymyła dziurkę pod asfaltem :4: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Wujek samo Zło_ Opublikowano 29 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2012 W moim rodzinnym mieście też zapadała się ulica... Też mówili w tv że to rura pękła... ...jak dziura się zrobiła na długość małej ciężarówki i głębokość 4 metrów wezwali budowlańców, wcześniej pracowało w tym miejscu arecheo i PKZ. Tajemnicą poliszynela był fakt. że zapadł się tunel prowadzący poza mury twierdzy będący jednocześnie groblą po której ktoś kiedyś wytyczył drogę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi