el_banano Opublikowano 5 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2012 no widze wyjazd bardzo udany. brzozy opony "nie ma lipy" bardzo oryginalne ja z anią mieliśmy inną impreze w tym czasie jak bedę mieć foty to podeśle dla "starszych" znajomych bmw_1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość staszek Opublikowano 6 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2012 Podejrzewam ze Brzoza musial tylko szminke zetrzec bo cala kreda splynela wraz z deszczem. Na compakcie w poniedzialek sladu po niej niebylo. A farba z opony zeszłapytanie_bmw:p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nem Opublikowano 7 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2012 A farba z opony zeszła Nitro czyni cuda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariusz13 Opublikowano 7 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2012 widać po fotach i filmie że bawiliście się super z niektórych zdjęć się zdrowo uśmiałem Nysa ma niepowtarzalny klimat a zabawa z ekipą południa zawsze była pierwsza klasa może uda się na dwójce pojawić bmw_beer Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majka Opublikowano 8 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2012 Brzoza gdzie fotki pytanie_bmw Nikt więcej zdjęć nie robił pytanie_bmw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość e34t Opublikowano 11 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2012 ja także czekam na fotki. Brzoza. Może siebie zobacze:dance: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majka Opublikowano 18 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2012 A Brzoza w lesie z fotkami... bmw_3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jokeymiras Opublikowano 18 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2012 brzoza na FB wkleja foty jakie to fajne jest przytulanie hehe :dance: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi