Skocz do zawartości
Wasilewski Warsztat

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 182
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Gość staszek
Dyziek ukradne ci następnym razem ten aparat....:bag::bag::bag:

I przypomniał mi sie jeszcze tekst

-Nie spij.....

-Ja Nie spie ja pozuje.....:lol::lol::lol:

Nie no ten tekst był najlepszy:lol:

[ATTACH=CONFIG]21290[/ATTACH]Dobrze że tam byłem i widziałem bo bym nie uwierzył ;)

Pozdrawiam i dzięki za świetną atmosfere.

A to dla przypomnienia Brzoza pink exchaust.:beta:

Edytowane przez e34t

Bardzo udana impreza jak dla mnie msn-wink.gif Wielkie dzięki dla tych co przybyli aby bawić się razem z nami msn-wink.gif pogoda pierwszy raz nie zrobiła dodatkowych atrakcji i mogliśmy korzystać ze słonka. Do zobaczenia następnym razem bmw_1

Osobno chciałabym podziękować Basi, która była lekarstwem na moje zapominalstwo i wyratowała mnie parę razy uklon_bmw

Ja rękę a raczej kredę również przyłożyłam do Brzozy autka za co przepraszam i przyznaję się oficjalnie jednak poprawy obiecać nie mogę :dance::P

Ja dopiero teraz siadłem przed kompem :(

Więc powiem tak wyjazd mega był i zapraszam chętnych na NYSE #2

Ps. Brzoza przyznaje się:

1. Na lewych kołach ja napisałem na różowo BRZOZA, TL koło śrubki na niebiesko zrobiłem i tak już poszło wszyscy chcieli coś narysować Tobie na pamiątkę. :)

2. To ja z Energetykiem całowałem Tobie szybę- mój buziak to ten większy :)

Jako że ja zaproponowałem w zeszłym roku Nysę #2 więc proponuję i w tym:

http://www.maxbimmer.pl/f97/nysa-sumer-patrol-2-3-5-08-12-a-18586/

Szczerze to po obejrzeniu zdjęć z mojego aparatu sporo się dowiedziałem, Chiccoo udokumentowane jest jest jak całujesz moja szybę:)nawet widać kto daje ci szminke, widać kto pisze na kołach, także luz. Ja to chyba nikomu nie będę dziękował bo za co?:( jest jedna osoba, która pilnowala mojego telefonu i aparatu(chociaż to były chyba dwie osoby) :) Mam probllem z kompem i nie mogę wrzucic fotek ale jutro postaram się coś z tym zrobić, jest ich ponad 200.

Brzoza osób pilnujących Twoje rzeczy było dwie a później nawet trzy - ale co w rodzinie BMW to nie zginie bmw_1

Tak jak już Ci mówiłam - nie powinieneś się złościć za to co zrobiliśmy Ci z samochodem tylko powinieneś się cieszyć ile dałeś nam radości :lol: Zawsze masz możliwość rewanżu lololCo do zdjęć faktycznie dużo na nich jest :drunk: