sagui Opublikowano 2 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2012 u mnie działa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barfiz Opublikowano 2 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2012 jest już działakuog Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
B@si@ Opublikowano 2 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2012 Foty masakra :bag::bag::bag: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Brzoza Opublikowano 2 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2012 Właśnie dotarłem do domu:4: fotki wrzucę za rok a wypowiem się po następnej Nysie;) żarty żartami, więcej z Wami nie jadę:!:taki joke sytuacyjny;)Jutro będzie relacja + foty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Energy Opublikowano 2 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2012 Dyziek ukradne ci następnym razem ten aparat....:bag::bag::bag: I przypomniał mi sie jeszcze tekst -Nie spij..... -Ja Nie spie ja pozuje.....:lol::lol::lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SoulRea Opublikowano 2 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2012 Mega foty , zazdroszczę wam ale niestety siły były wyższe i nie dałem rady Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość staszek Opublikowano 2 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2012 Dyziek ukradne ci następnym razem ten aparat....:bag::bag::bag:I przypomniał mi sie jeszcze tekst -Nie spij..... -Ja Nie spie ja pozuje.....:lol::lol::lol: Nie no ten tekst był najlepszy:lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nem Opublikowano 3 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2012 Hyhy spoko foty czekam na wiecej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość e34t Opublikowano 3 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2012 (edytowane) [ATTACH=CONFIG]21290[/ATTACH]Dobrze że tam byłem i widziałem bo bym nie uwierzył Pozdrawiam i dzięki za świetną atmosfere. A to dla przypomnienia Brzoza pink exchaust.:beta: Edytowane 3 Lipca 2012 przez e34t Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Wujek samo Zło_ Opublikowano 3 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2012 O istnieniu kilku fotek nie byłem świadomy- aleee ale dobrze, że nikt już nie robił po spożyciu tego specyfiku od Południowców. TO była masakra! Mnie bynajmniej poskręcało... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majka Opublikowano 3 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2012 Bardzo udana impreza jak dla mnie Wielkie dzięki dla tych co przybyli aby bawić się razem z nami pogoda pierwszy raz nie zrobiła dodatkowych atrakcji i mogliśmy korzystać ze słonka. Do zobaczenia następnym razem bmw_1 Osobno chciałabym podziękować Basi, która była lekarstwem na moje zapominalstwo i wyratowała mnie parę razy uklon_bmw Ja rękę a raczej kredę również przyłożyłam do Brzozy autka za co przepraszam i przyznaję się oficjalnie jednak poprawy obiecać nie mogę :dance: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chiccoo Opublikowano 3 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2012 Ja dopiero teraz siadłem przed kompem Więc powiem tak wyjazd mega był i zapraszam chętnych na NYSE #2 Ps. Brzoza przyznaje się: 1. Na lewych kołach ja napisałem na różowo BRZOZA, TL koło śrubki na niebiesko zrobiłem i tak już poszło wszyscy chcieli coś narysować Tobie na pamiątkę. 2. To ja z Energetykiem całowałem Tobie szybę- mój buziak to ten większy Jako że ja zaproponowałem w zeszłym roku Nysę #2 więc proponuję i w tym: http://www.maxbimmer.pl/f97/nysa-sumer-patrol-2-3-5-08-12-a-18586/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BLEKI Opublikowano 3 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2012 No dobra,to ja byłem grafikiem kotwic u BRZOZY na rękach i nodze i napisu na pocieszenie na szybie,na następny raz postanawiam się poprawić na coś bardziej kreatywnego,może drzewo...uklon_bmw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chiccoo Opublikowano 3 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2012 taki filmik krótkometrażowy [video=youtube;n6ml-6XvqwY] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dyziu Opublikowano 3 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2012 -Nie spij.....-Ja Nie spie ja pozuje..... a kto to powiedział??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Edka Opublikowano 3 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2012 A się wszyscy Brzozie wyspowiadali:p:p:p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chiccoo Opublikowano 3 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2012 A się wszyscy Brzozie wyspowiadali Żeby wiedział komu dać order z ziemniaka za ładnego buziaka na szybie robionego pod dużym wpływem alkoholu :4: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Brzoza Opublikowano 3 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2012 Szczerze to po obejrzeniu zdjęć z mojego aparatu sporo się dowiedziałem, Chiccoo udokumentowane jest jest jak całujesz moja szybę:)nawet widać kto daje ci szminke, widać kto pisze na kołach, także luz. Ja to chyba nikomu nie będę dziękował bo za co? jest jedna osoba, która pilnowala mojego telefonu i aparatu(chociaż to były chyba dwie osoby) Mam probllem z kompem i nie mogę wrzucic fotek ale jutro postaram się coś z tym zrobić, jest ich ponad 200. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Energy Opublikowano 3 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2012 ej ej a kto mial twoje kluczyki do auta jak wyturlales sie z poskladanego namiotu lolollolollolollolol Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majka Opublikowano 3 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2012 Brzoza osób pilnujących Twoje rzeczy było dwie a później nawet trzy - ale co w rodzinie BMW to nie zginie bmw_1 Tak jak już Ci mówiłam - nie powinieneś się złościć za to co zrobiliśmy Ci z samochodem tylko powinieneś się cieszyć ile dałeś nam radości :lol: Zawsze masz możliwość rewanżu lololCo do zdjęć faktycznie dużo na nich jest :drunk: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nem Opublikowano 4 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2012 przyjemny filmik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość staszek Opublikowano 4 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2012 a kto to powiedział??? Domyśl się happy_bmwhappy_bmwhappy_bmwpytanie_bmw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość e34t Opublikowano 4 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2012 Liczy się dobra zabawa a była naprawdę świetna. Dzięki!!!!uklon_bmw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Energy Opublikowano 4 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2012 nie powinieneś się złościć za to co zrobiliśmy Ci z samochodem tylko powinieneś się cieszyć ile dałeś nam radości co prawda to prawda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nem Opublikowano 5 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2012 Podejrzewam ze Brzoza musial tylko szminke zetrzec bo cala kreda splynela wraz z deszczem. Na compakcie w poniedzialek sladu po niej niebylo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi