Energy Opublikowano 1 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2012 To fakt NYSA 2012 to kolejne mistrzostwo:drunk::drunk:....Wyjechalismy z tamtad o 20... Towarzystwo i atmosfera fantastyczna. Fakt ze w piatek odpadlem pierwszy, przez ten "POŁÓDNIOWSKI BIMBER" a kolacja wychodzila ze mnie ze 3 razy, ale dzieki Dyzkowemu didżejowaniu w sobote dalem rade do 6 rano. Brzoza - brak słów, ten człowiek ma nerwy ze stali. To co przeszedł przez dwa dni to szkoła przetrwania. Jego mina jak go przenosili z namiotem, i te sklejone nogi tasma:lol::lol::lol: bezcenne, a do tego ta czerwien meksykanska na paznokciach błyszczaca w słońcu...... DEBEŚCIAK Juz regeneruje silł na NYSA 2... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Energy Opublikowano 1 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2012 żeby nie było tak jak z Energy bo to był haft z telemarkiem przez namiot kuogkuogkuog Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Energy Opublikowano 1 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2012 GODZ 19.30 :gril: :gril: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DUCHU 77 Opublikowano 1 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2012 heh z tego co czytam jeszcze bardziej żałuję że nie mogłem z wam imprezować, oj szkoda bo czytam tutaj różne ciekawe żeczy się tam działy:shock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nem Opublikowano 1 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2012 To trzeba by jeszcze wybrac tekst zlotu W zeszlym roku bylo "Czesc jestem Pawel fajne masz smieci" a w tym ? "Nie ma lipy jest BRZOZA !!" Dawac propozycje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dyziu Opublikowano 1 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2012 jutro coś naskrobie bo nie mam mocy................. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Energy Opublikowano 1 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2012 To trzeba by jeszcze wybrac tekst zlotu W zeszlym roku bylo "Czesc jestem Pawel fajne masz smieci" a w tym ? "Nie ma lipy jest BRZOZA !!" Dawac propozycje "Przyjechałem niebieskim M Pałerem i miałem śmierc w oczach" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dzechor Opublikowano 2 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2012 Dobrze było! Energy sorry że nie mówiłem o tym namiocie, ale tak mnie jakoś nakręciłeś, że jak powiem inaczej to mnie skasują dlatego powiedziałem, że jeden namiot, jedno auto i jedna osoba. :4: Niestety zdrowie nie pozwalało na %, więc musieliśmy się zawinąć wcześniej. Jednak za rok na pewno będziemy zwarci i gotowi! :grill: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SoulRea Opublikowano 2 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2012 He hehe nieźle sie tam działo z tego co widzę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
B@si@ Opublikowano 2 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2012 Pobyt w Nysie zaliczam do bardzo udanych wyjazdów.Było naprawde mega.Pogoda tym razem dopisała,a towarzystwo istna rewelacja.To co sie tam działo jest nie do opisania kuog:drunk:kuog juz czekam na termin Nysy 2. Pozdrowionka dla wszystkich przybyłych i do zobaczyska... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość staszek Opublikowano 2 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2012 jutro coś naskrobie bo nie mam mocy................. Dyziu co jak co ale ty zawsze masz moc:4:kuogkuogkuog Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość staszek Opublikowano 2 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2012 "Przyjechałem niebieskim M Pałerem i miałem śmierc w oczach" Ciekawe czy to b ył prawdziwy m power pytanie_bmw a może naklejki dały mu 100koni więcej:dance: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SoulRea Opublikowano 2 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2012 "Nie ma lipy jest BRZOZA !!" Dawac propozycje Idzie Brzoza borem, lasem opukuje pnie kulasem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nem Opublikowano 2 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2012 Idzie Brzoza borem, lasem opukuje pnie kulasem. Ktos palnal taki tekst w Nysie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Energy Opublikowano 2 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2012 Idzie Brzoza borem, lasem opukuje pnie kulasem. Raczej napewno to nie tekst z nysy..lolollolollolol Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BLEKI Opublikowano 2 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2012 (edytowane) No co tu dużo mówić,dzięki za doborowe toważystwo,ubaw po pachy był,następnym razem postaram się podszkolić w TATOObmw_beer Nysa z roku na rok jest coraz mocniejsza8) ale OJ TAM OJ TAM,do nastepnej:p https://picasaweb.google.com/106242455737175304341/NYSASUMMERPATROL2012 Edytowane 2 Lipca 2012 przez BLEKI Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dyziu Opublikowano 2 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2012 Dobra teraz odzyskałem siły i moge coś napisać a więc Nysa summer patrol była udana śmiechy było c o nie miara:) dziękuje WSZ za Przybycie:) i dziękuje za tą śliwowice co miała 70% moc była że skręcało kapke ale jam jest twardy zawodnik więc dałem rade:) Sierpa ten twój spiryt nie był taki zły 90% pijało się nieraz ale jak się nie wie że to ma tyle % to można sie udusić Brzoza hmm co tu pisać zdjęcia mowią same za siebie:) ale naprawde byłeś cierpliwy:) przyznam się teraz że to ja okleiłem ci wydech taśmą a tak to robiłem fotki tylko:) poznałem e34t spoko człowiek:) Przejelismy namiot południowców:)kuog lodówka była super:) można było mieć browarka zimnego:) Przepraszam za to trąbienie tą wuwuzelą nad ranem:) ale i tak było spoko:) w przyszłym roku będzie co innego (lepszego):4: spiekłem sie troszke:) ale pogoda to była wymarzona ,lepszej byc nie mogło:) imprezy od rana do rana i niekończąca się oprawa muzyczna:) aż compakcik ciągnął w pewnym momencie na 2 prostowniki:) nauczony doświadczeniami z poprzednich edycji nysy miałem prostownik przy sobie:) w sobote zamiast iść na balety zrobiliśmy sobie sami balety w rytm muzyki polskiej:) ale co by nie było z imprez odchodziłem jako ostatni:) :drunk: ktoś musiał pilnować lodówki pełnej %%:drunk: zdjęcia się ładują bo jest ich 130:) więc troche to trwa:) jeśli o czymś zapomniałem to potem napisze:) o przypomniało mi się tych paru gości z tego m pałera remusa fast end furiorsa itd:) co ich pojechałem..... chłopaki to takie troche jak by z pod remizy przyjechały......... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dyziu Opublikowano 2 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2012 są i zdjęcia:) https://picasaweb.google.com/105540406292971062963/NysaSummerPatrol2012 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nem Opublikowano 2 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2012 Niedziala link !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dyziu Opublikowano 2 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2012 u mnie działa:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barfiz Opublikowano 2 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2012 A u mnie nie!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forest Opublikowano 2 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2012 Niestety, nie znaleziono strony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dyziu Opublikowano 2 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2012 dobra wylogowałem się i nie działa faktycznie:) poprostu trzeba chyba poczekać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forest Opublikowano 2 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2012 Sprawdź linki, wklej właściwy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dyziu Opublikowano 2 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2012 https://picasaweb.google.com/105540406292971062963/NysaSummerPatrol2012?authuser=0&feat=directlink Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi