Dyziu Opublikowano 27 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2012 To jest dobra opcja jak nie najlepsza- godzin sadze ok 18 spokojnieJa z Monią w piątek jedziemy Dyziu to moze spykniemy sie na A4 przy zjezdzie z Oławy, koło McDonnalda. hm dobry pomysł nigdy nie jest zły:) hehe przy zjeździe na oławe będe czekał:)ale tam nie ma macdonalda:) to nie ten zjazd Nie lepiej Wam leciec z Oławy na Grodków niż na Nysę? no przez grodków:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Energy Opublikowano 27 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2012 Chodzilo mi ze tam gdzie zawsze sie spotykamy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Wujek samo Zło_ Opublikowano 27 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2012 A wiecie może czy na zbiorniku w Nysie można sobie wypożyczyć żaglówkę? A może ktoś pływa pod żaglami? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mordulec Opublikowano 27 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2012 A wiecie może czy na zbiorniku w Nysie można sobie wypożyczyć żaglówkę? A może ktoś pływa pod żaglami? Można wypożyczyć kajaki , rowery wodne i jak ktoś ma patenty to żaglówki też były do wypożyczenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dyziu Opublikowano 27 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2012 Chodzilo mi ze tam gdzie zawsze sie spotykamy. zjazd na brzeg i nyse !!! robisz pentle i w prawo na oławe a w lewo na grodków i nyse:) dzwońcie jak coś będe czekał gdzieś tam:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość staszek Opublikowano 28 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2012 no ja śmigam przez oławe i nad A4 i do nysy ok 17 wyjeżdżam z Oleśnicy więc 18 w nysie meldunekkuog:drunk: To ja czekam na ciebie w Oławie pod Kauflandem o której będziesz pytanie_bmw w Oławie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chiccoo Opublikowano 28 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2012 Brygada z Wrocka która jedzie w piątek gdzie i o której zbiorowisko robimy? Ja bym proponował decatlon o 17/18 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Brzoza Opublikowano 28 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2012 Przygarnijcie kropka:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chiccoo Opublikowano 28 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2012 Przygarnijcie kropka Zapraszamy i oczekujemy naszego rekordzistę :drunk: :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dyziu Opublikowano 28 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2012 Przygarnijcie kropka o kurde największy alkus maxbimbra dawaj do nas będzie kupe śmiechu jak zawsze:):drunk: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Brzoza Opublikowano 28 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2012 z tym alkusem to nie przesadzaj:P bo sobie ludzie pomyślą:Pnikt z moich oloic nie leci, co tak sam będę jechał? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dyziu Opublikowano 28 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2012 nikt z moich oloic nie leci, co tak sam będę jechał? pociśnij mirasa:) on ma na lpg taniej będzie:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Brzoza Opublikowano 28 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2012 Miras nie jedzie, ma prace. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chiccoo Opublikowano 28 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2012 co tak sam będę jechał? 3 Nysy sam jeździłem i przeżyłem więc nie ma, jak juz jestes to do końca z nami bimerami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość staszek Opublikowano 28 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2012 Miras nie jedzie, ma prace. Praca nie zając a wypić trzeba:dance: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Energy Opublikowano 28 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2012 Ja bym proponował decatlon o 17/18 Moze byc.... Ale tak gdzies 18.15 bo nie dam rady wczesniej.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PRZEMO Opublikowano 28 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2012 my będziemy na miejscu ok 18-19bmw_beer Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chiccoo Opublikowano 28 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2012 kuogWięc ustalone- kto jedzie z Wrocka lub przez Wrocek to o 18,15 pod decatlonem zbiorowisko jest robione. kuog kuog Na spóźnialskich czekamy max 15min i jedziemy w wiadomym kierunku kuog Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dyziu Opublikowano 28 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2012 dobra kilka spraw organizacyjnych:) -krzesełka i stoliki jak ktoś ma:) -grile jakieś i wungle żeby nie latac do sklepu a ten czas przeznaczyć na :drunk: -Przemo ma wziąć baldacha tego co w PNW składaliśmy w siedem osób:):4: -dobrze by było wziąć jakiegoś graja:) no chyba że moje radio w aucie da rade:) -nie zapomnijcie o :drunk:bmw_beer -postaram się wziąć przedłużacz jakiś w razie w i halogena jakiegoś ale jak by ktoś też mogł to weźcie coś abyśmy nie siedzieli ani nie tańczyli po ciemku:):dance:kuog to chyba tyle ze spraw organizacyjnych a żeby nie było nie przyjeżdżajcie bumierami u***anymi bo powyganiam:):4: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PRZEMO Opublikowano 28 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2012 dobra kilka spraw organizacyjnych:)-krzesełka i stoliki jak ktoś ma:) -grile jakieś i wungle żeby nie latac do sklepu a ten czas przeznaczyć na :drunk: -Przemo ma wziąć baldacha tego co w PNW składaliśmy w siedem osób:):4: -dobrze by było wziąć jakiegoś graja:) no chyba że moje radio w aucie da rade:) -nie zapomnijcie o :drunk:bmw_beer -postaram się wziąć przedłużacz jakiś w razie w i halogena jakiegoś ale jak by ktoś też mogł to weźcie coś abyśmy nie siedzieli ani nie tańczyli po ciemku:):dance:kuog to chyba tyle ze spraw organizacyjnych a żeby nie było nie przyjeżdżajcie bumierami u***anymi bo powyganiam:):4: ja wol ,her komendant!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BASTARS Opublikowano 28 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2012 Kuźwa a mnie minie :drunk: chyba ,że w niedzielę wapdnę jak będę wracał , ale i tak już z puźno na bmw_beer Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chiccoo Opublikowano 28 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2012 Mi google pokazuje dwie mozliwości : Decatlon- pole namiotowe https://maps.google.pl/maps?saddr=Nieznana+droga&daddr=Trasa+46&hl=pl&ll=50.679057,17.468262&spn=0.48296,1.234589&sll=51.05255,16.975594&sspn=0.007001,0.01929&geocode=FbT8CgMdTfACAQ%3BFdA7AgMdFqgHAQ&t=h&mra=dme&mrsp=0&sz=16&z=10 tak szukałem z nudów, choć drogę znam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dyziu Opublikowano 28 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2012 chyba ,że w niedzielę wapdnę jak będę wracał , ale i tak już z puźno na banda trzeźwiejących osób to nie jest miły widok..............więc albo na integracje albo w ogóle:):4: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dyziu Opublikowano 28 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2012 Mi google pokazuje dwie mozliwości :https://maps.google.pl/maps?saddr=Wr...=h&mra=ls&z=10 tak szukałem z nudów, choć drogę znam no i o tą droge mi chodzi...................... po zjeździe będziemy czekali na was....... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
D0_DOMEL Opublikowano 28 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2012 o szwagier wpisał mnie na liste. My też będziemy ale nie wiem o której uda się wyjechać z wrocka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi