PRZEMO Opublikowano 25 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2012 pogoda na Nyssę zapowiada się znakomita...!!!!:dance::dance: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariusz13 Opublikowano 25 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2012 tylko pozazdrościć ale musi padać bo to tradycja :lol: chociaż w prognozie tego niema a i grad by się przydał jak tradycja nakazuje :4: Pogodynka.pl - serwis pogodowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mordulec Opublikowano 25 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2012 Nysa bez gradu to nie nysa kuoglolol Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forest Opublikowano 25 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2012 Kapoki weźcie i pontony pod te namioty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość staszek Opublikowano 25 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2012 A jak się ustawiamy chyba już czas na listękuog Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dyziu Opublikowano 25 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2012 dobra liste zaczynamy bo to pare dni:) 1-Dyziu & Sandra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PRZEMO Opublikowano 25 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2012 dobra liste zaczynamy bo to pare dni:) 1-Dyziu & Sandra 2-przemo&edzia [będziemy w piątek:grill::drunk: ] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Energy Opublikowano 25 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2012 1-Dyziu & Sandra 2-przemo&edzia [będziemy w piątek:grill::drunk: 3.Energetyczni bmw_1:dance:bmw_1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chiccoo Opublikowano 25 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2012 1.Dyziu & Sandra 2.przemo & edzia (będziemy w piątek) :grill::drunk: 3. Energetyczni bmw_1:dance:bmw_1 4. chiccoo z Monią (raczej już w piątek) kuog Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BASTARS Opublikowano 25 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2012 3.Energetyczni He,he... już podłapał :mrgreen: ja niestetyu jak wpadnę to może w niedzielę z rana , bo w tym czasie jestem kurna w Kielcach :sad: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barfiz Opublikowano 25 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2012 1.Dyziu & Sandra 2.przemo & edzia (będziemy w piątek) 3. Energetyczni 4. chiccoo z Monią (raczej już w piątek) 5.barfiz (jeśli moge jechać to jade bo byłem tylko na jednym spocie bo jestem nowy) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość staszek Opublikowano 26 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2012 1.Dyziu & Sandra 2.przemo & edzia (będziemy w piątek) 3. Energetyczni 4. chiccoo z Monią (raczej już w piątek) 5.barfiz (jeśli moge jechać to jade bo byłem tylko na jednym spocie bo jestem nowy) 6.Staszek & Ania & Sandra & Wiktoria (jedziemy w piątek) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forest Opublikowano 26 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2012 Tak z ciekawości - to już cała lista? Dziadkowozy z zarządu nie jadą? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mordulec Opublikowano 26 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2012 Tak z ciekawości - to już cała lista? Dziadkowozy z zarządu nie jadą? My odpadamy , nie mamy dodatkowego namiotu - KINDERKA lolol Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PRZEMO Opublikowano 26 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2012 Tak z ciekawości - to już cała lista? Dziadkowozy z zarządu nie jadą? o korzonki się boją...-spanie w namiocie!!!:4: coś słaba frekwencja,ludziska w domu będziecie siedzieć jak będziecie starzy!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dyziu Opublikowano 26 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2012 w domu będziecie siedzieć jak będziecie starzy!!!! no..... właśnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa Opublikowano 26 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2012 o korzonki się boją...-spanie w namiocie!!!:4:coś słaba frekwencja,ludziska w domu będziecie siedzieć jak będziecie starzy!!!! Ja juz jestem stary Wysłane z mojego GT-N7000 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barfiz Opublikowano 27 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2012 to już wszyscy niemożliwe co zwami?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forest Opublikowano 27 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2012 1. Dyziu & Sandra 2. przemo & edzia (będziemy w piątek) 3. Energetyczni 4. chiccoo z Monią (raczej już w piątek) 5. barfiz (jeśli moge jechać to jade bo byłem tylko na jednym spocie bo jestem nowy) 6. Staszek & Ania & Sandra & Wiktoria (jedziemy w piątek) 7. Foresty (tylko sobota) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość staszek Opublikowano 27 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2012 A jak się ustawiamy skąd i gdzie ruszamy i jaką trasą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dyziu Opublikowano 27 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2012 A jak się ustawiamy skąd i gdzie ruszamy i jaką trasą no ja śmigam przez oławe i nad A4 i do nysy ok 17 wyjeżdżam z Oleśnicy więc 18 w nysie meldunekkuog:drunk: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dyziu Opublikowano 27 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2012 1. Dyziu & Sandra 2. przemo & edzia (będziemy w piątek) 3. Energetyczni 4. chiccoo z Monią (raczej już w piątek) 5. barfiz 6. Staszek & Ania & Sandra & Wiktoria (jedziemy w piątek) 7. Foresty (tylko sobota) 8. DO_DOMEL Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Energy Opublikowano 27 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2012 Dyziu to moze spykniemy sie na A4 przy zjezdzie z Oławy, koło McDonnalda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chiccoo Opublikowano 27 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2012 Dyziu to moze spykniemy sie na A4 przy zjezdzie z Oławy, koło McDonnalda. To jest dobra opcja jak nie najlepsza- godzin sadze ok 18 spokojnie Ja z Monią w piątek jedziemy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forest Opublikowano 27 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2012 Nie lepiej Wam leciec z Oławy na Grodków niż na A4? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi