Skocz do zawartości
Wasilewski Warsztat

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 182
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Gość Mordulec
dziwne że nie jest w dziale spoty zloty???

No ostatnio było taka rozmowa , że "nie nasze" zloty dajemy do off-topica :)

jeszcze tam niebylem jest gdzie przekimac oprucz namiotu ,gabloty ?

Są domki ale to już musisz sam dzwonić / rezerwować .... ale i tak najlepszy klimat jest pod namiotami :drunk: integracja trwa 24h na dobę kuog

No ostatnio było taka rozmowa , że "nie nasze" zloty dajemy do off-topica

No dziwne troszkę bo nysa od kiedy pamiętam była zlotem "integracyjnym dwóch klubów" i zawsze trafiała do działu spoty/zloty. bmw_beer

Ale siak czy siak ważne że brygada się zbiera. :) :gril:

Chiccoo jest tak a nie inaczej i kropka.

Są nowi na forum i chcieli by się pokazać na zlocie by później mieć możliwości uczestniczenie w "naszych imprezach". :lol:

Ja tam wiem że jest NYSA, ale nie wszyscy i proponował bym zostać przy starym dziale- tam gdzie jego miejsce, bo znając życie zaproszenia i propozycje forumowiczów "nie naszych imprez" trafią na stary adres czyli spoty/zloty.

to o której w nysie?? ja myśle że ok 18-19 tam można się zameldować bo jak wiadomo większość jeszcze w pracy będzie do południa:)

myślę że można wpaść okolo 18 ,ale w PIĄTEKK!!! tak się składa ,że w piątek mam urodzinki,więc można było by napic się za moje zdrowie...:4::4::4:

myślę że można wpaść okolo 18 ,ale w PIĄTEKK!!! tak się składa ,że w piątek mam urodzinki,więc można było by napic się za moje zdrowie...

nic więcej nie można napisać tylko czekać z utęsknieniem:drunk::) hehe a no normalne że w piątek:) bkp też w piątek ma być niby:)

i podobno pare osób z GZ też się pojawi

Przemo weź tego baldacha (czytaj ten namicik co był w polskiej nowej wsi)

nic więcej nie można napisać tylko czekać z utęsknieniem:drunk::) hehe a no normalne że w piątek:) bkp też w piątek ma być niby:)

i podobno pare osób z GZ też się pojawi

Przemo weź tego baldacha (czytaj ten namicik co był w polskiej nowej wsi)

wezme,wezme... do zobaczyska!!!