Tomi 528 Opublikowano 4 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2012 jeszcze tam niebylem jest gdzie przekimac oprucz namiotu ,gabloty ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mordulec Opublikowano 4 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2012 dziwne że nie jest w dziale spoty zloty??? No ostatnio było taka rozmowa , że "nie nasze" zloty dajemy do off-topica jeszcze tam niebylem jest gdzie przekimac oprucz namiotu ,gabloty ? Są domki ale to już musisz sam dzwonić / rezerwować .... ale i tak najlepszy klimat jest pod namiotami :drunk: integracja trwa 24h na dobę kuog Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomi 528 Opublikowano 4 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2012 haha no pewnie ze najlepiej pod namiotem integracja na maxa mam nadzieje ze nic mi planow pokrzyzuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chiccoo Opublikowano 4 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2012 No ostatnio było taka rozmowa , że "nie nasze" zloty dajemy do off-topica No dziwne troszkę bo nysa od kiedy pamiętam była zlotem "integracyjnym dwóch klubów" i zawsze trafiała do działu spoty/zloty. bmw_beer Ale siak czy siak ważne że brygada się zbiera. :gril: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa Opublikowano 4 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2012 Chiccoo jest tak a nie inaczej i kropka. Wysłane z mojego GT-N7000 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość staszek Opublikowano 5 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2012 Szykuje się dobra zabawa jutro dam znać ale raczej na pewno nie odpuścimy takiej imprezykuog Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Karolcia Opublikowano 6 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2012 my będziemy nad morzem więc na następną się załapiemy:lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chiccoo Opublikowano 9 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2012 Chiccoo jest tak a nie inaczej i kropka. Są nowi na forum i chcieli by się pokazać na zlocie by później mieć możliwości uczestniczenie w "naszych imprezach". :lol: Ja tam wiem że jest NYSA, ale nie wszyscy i proponował bym zostać przy starym dziale- tam gdzie jego miejsce, bo znając życie zaproszenia i propozycje forumowiczów "nie naszych imprez" trafią na stary adres czyli spoty/zloty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa Opublikowano 9 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2012 Ale to nie jest nasz zlot. Wiec jak sa nowi niech pokaza sie na naszym. To jest spocik poludniowcow tez na okreslonych zasadach na ktory zostalismy zaproszeni.. Wysłane z mojego GT-N7000 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dyziu Opublikowano 14 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2012 no i temat ginie między innymi śmieciami w off topicu............ a szkoda.....:drunk: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PRZEMO Opublikowano 14 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2012 no i temat ginie między innymi śmieciami w off topicu............a szkoda.....:drunk: no właśnie....co takie małe zainteresowanie NYSĄ w naszych szeregach?????pytanie_bmwpytanie_bmwpytanie_bmw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chiccoo Opublikowano 14 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2012 No ja jestem czyt.będę na NYSIE, a powód ginięcia to na 99% to że jest w off tropiku, a nie w dziale zloty gdzie powinien być według mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mordulec Opublikowano 16 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2012 No ja jestem czyt.będę na NYSIE, a powód ginięcia to na 99% to że jest w off tropiku, a nie w dziale zloty gdzie powinien być według mnie Już Ci nic nie zginie .... wisi przyklejony na samej górze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość staszek Opublikowano 20 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2012 JA jadę na100% a jest jakaś lista gdzie można się wpisać i czy już coś wiadomo organizacyjnie z naszej strony o której wyjazd i skąd startujemy pytanie_bmw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chiccoo Opublikowano 20 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2012 Jeszcze za wcześnie na ustawki, sądze że z 4/5 dni przed wyjazdem będzie miejscówka podana. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dyziu Opublikowano 20 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2012 to o której w nysie?? ja myśle że ok 18-19 tam można się zameldować bo jak wiadomo większość jeszcze w pracy będzie do południa:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PRZEMO Opublikowano 20 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2012 to o której w nysie?? ja myśle że ok 18-19 tam można się zameldować bo jak wiadomo większość jeszcze w pracy będzie do południa:) myślę że można wpaść okolo 18 ,ale w PIĄTEKK!!! tak się składa ,że w piątek mam urodzinki,więc można było by napic się za moje zdrowie...:4::4::4: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dyziu Opublikowano 20 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2012 myślę że można wpaść okolo 18 ,ale w PIĄTEKK!!! tak się składa ,że w piątek mam urodzinki,więc można było by napic się za moje zdrowie... nic więcej nie można napisać tylko czekać z utęsknieniem:drunk: hehe a no normalne że w piątek:) bkp też w piątek ma być niby:) i podobno pare osób z GZ też się pojawi Przemo weź tego baldacha (czytaj ten namicik co był w polskiej nowej wsi) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PRZEMO Opublikowano 21 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2012 nic więcej nie można napisać tylko czekać z utęsknieniem:drunk: hehe a no normalne że w piątek:) bkp też w piątek ma być niby:)i podobno pare osób z GZ też się pojawi Przemo weź tego baldacha (czytaj ten namicik co był w polskiej nowej wsi) wezme,wezme... do zobaczyska!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barfiz Opublikowano 24 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2012 to jak panowie do Nysy moge jechać?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BASTARS Opublikowano 24 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2012 a to już musisz poczytać regulamin , klubu południe :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barfiz Opublikowano 24 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2012 a dlaczego klubu południe a nie maxibimmer.pl?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa Opublikowano 24 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2012 Bo to ich spot Wysłane z mojego GT-N7000 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BASTARS Opublikowano 24 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2012 Stałe zastrzeżenie z Naszej strony, w spotkaniu wezmą udział tylko Klubowicze, Forumowicze oraz osoby nam znane, które brały już udział w spotach. bo to oni organizują Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barfiz Opublikowano 24 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2012 byłem dzisiaj na spocie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi