avatar Opublikowano 23 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2012 MAM TAKI PROBLEM Z TYLNYM ZAWIESZENIEM. PATRZĄC NA AUTKO Z TYŁU LEWE KOŁO MAM BARDZIEJ POCHYLONE OD PRAWEGO. WIEM ŻE NIE MA TAM REGULACJI KĄTÓW. CO MOŻE BYĆ TEGO PRZYCZYNĄ?? KRZYWY WAHACZ?? WYROBIONE GUMY NA BELCE?? PROSZĘ O RADE. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa Opublikowano 25 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2012 a rowno stoi ? nie masz peknietej spezyny lub wylanego amora ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
avatar Opublikowano 27 Maja 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2012 sprężyny oki, amory wyglądaja dobrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tazunio Opublikowano 27 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2012 walnij foto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
avatar Opublikowano 27 Maja 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2012 oki foty jutro zrobie i wrzuce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bodek Opublikowano 27 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2012 Avatar muszę cię zmartwić ale Kąty pochylenia tylnych kół regulujesz śrubami to się chyba nazywa "śruba mimośrodowa". Też mam e36 i jedno koło leżało bardziej od drugiego bo właśnie ten mimośród mi się tak wybił że nie trzymał koła w prawidłowej pozycji. Na dobrej stacji diagnostycznej przy ustawianiu zbieżności kół przednich ustawiany jest też kąt pochylenia kół tylnych:wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelo Opublikowano 27 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2012 Avatar muszę cię zmartwić ale Kąty pochylenia tylnych kół regulujesz śrubami to się chyba nazywa "śruba mimośrodowa" też cię muszę zmartwić,ale to jest compact i tu nie regulacji kątów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bodek Opublikowano 27 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2012 ooooo to sorki ja mam kombiaka, myślałem że w każdym e36 jest tak samo:bag::bag::bag: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
avatar Opublikowano 28 Maja 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2012 jak dodaje sie zdjecia?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
avatar Opublikowano 28 Maja 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2012 [ATTACH=CONFIG]20660[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]20661[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]20662[/ATTACH] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
avatar Opublikowano 3 Czerwca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2012 panowie i jeszcze taka sprawa mam felgi 16tki 8 calowe et16, przy jezdzie w 4 osoby tylne kola tra o nadkola, pod sprezyny podłozylem gumy. powiedzcie mi jak to zrobic zeby nie tarły oponki i zeby auto nie wygladło jak tarpan tak wysoko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nem Opublikowano 3 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2012 Najprosciej niewozic pasazerow a pozatym zaklepac ranciki ewentualnie je wypchnac, zalozyc nizsza opone Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majster_e30 Opublikowano 3 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2012 Witam, pooglądaj dobrze sprężyny i te pseudopodkładki, na moje oko to lewa strona bardziej leży..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość staszek Opublikowano 3 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2012 Wywal tylne siedzenie i po kłopocie kuoga tak na serio to oponka z niskim profilem powinna pomóc :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
avatar Opublikowano 3 Czerwca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2012 oponka jest 205 na 50. jest jakas maszynka do nadkoli zeby je zagniesc?? jeszcze chodzi mi po glowie zeby wyciagnac tepodkladki i pomiedzy zwoje sprezyny włozyc gume troche to utwardzi nie powinno dobijac kola do nadkola Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
avatar Opublikowano 6 Czerwca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2012 panowie jestescie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelo Opublikowano 7 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2012 Let me google that for you Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi