Boruta Opublikowano 23 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2012 HEIL POSZUKUJĘ WKŁADU DO KOMPLETNEGO NIE PORYSOWANEGO PRAWEGO LUSTERKA E46 SEDAN 1999R. NAJLEPIEJ KTOŚ Z WROCŁAWIA LUB OKOLIC PROSZĘ O INFO NA PW LUB TEL. 881317802 Z GÓRY PODZIĘKOWANKA Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PRZEMO Opublikowano 23 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2012 jutro zapytam w M5 centrum,jak coś będzie dam znać... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boruta Opublikowano 24 Maja 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2012 ok kupiłem zamiennik 54 zeta narazie siedzi. Dzięki i pozdrawiam. Temat zamknięty, chyba,że ktoś trafi na za***isty stan prawego lusterka całego w kolorze Schwarz II to biorę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaro Opublikowano 30 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2012 Nie ma sensu przepłacać za używkę. Ja też mam zamiennik i jest oki... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boruta Opublikowano 30 Maja 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2012 Nie ma sensu przepłacać za używkę. Ja też mam zamiennik i jest oki... Nie, no spoko, w sumie nie ma różnicy. Mam problem tylko z prawym lusterkiem, bo już jest taśmą klejona...ale przynajmniej nikt nie za***ie. w razie W to wiecie ,gdzie jestem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pavo71 Opublikowano 4 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2012 Jak te wkłady lusterka zamienniki dobrej jakosci sa ? nie ma załaman obrazu czy cos takiego ? mam oba wkłady lusterek połamane bo ktoś próbował ukraść ;/ i nie wiem czy szukac uzywke czy kupic nowe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boruta Opublikowano 4 Czerwca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2012 Jak te wkłady lusterka zamienniki dobrej jakosci sa ? nie ma załaman obrazu czy cos takiego ? mam oba wkłady lusterek połamane bo ktoś próbował ukraść ;/ i nie wiem czy szukac uzywke czy kupic nowe Nie wiem po ile są używki ja dałem za podgrzewany wkład 49 zł/sztukę w Intercarsie, nie miałem czasu szukać. A w sumie jakiejś mega różnicy nie ma. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi