Energy Opublikowano 22 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2012 Czy znak ktos moze to auto i czy moze cos o nim powiedziec???? BMW 318, 1998r., 1800cm3, 136 KM - otomoto.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość e34t Opublikowano 22 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2012 ja tam nie wiem ale powiem co ten temat myśle: Po pierwsze w tym roczniku był już silnik m43 o pojemności 1.9L Po drugie nie miał 136ps tylko 118.( 136 miał dizel) Wyposażenie ok na zdjęciach wygląda nieźle ale jeśli to jest ten sam silnik o którym piszę m43b19 dla mnie niewypał produkcyjny. Jak chcesz się cieszyć jazdą nie bierz nic mniej jak 320 lub wyżej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rush Opublikowano 25 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2012 mi sie wydaje ze po sporym przebiegu: galka chyba drewniana po ktorej nic nie widac, zdjecie kiery z daleka i nie ma foty fotela przedniego, zapewne po to zeby ten przebieg ukryc, prog od strony pasazera tez ropiżony, pewnie zmeczone auto... no i w ogole zdjecia z dupy na ktorych nic prawie nie widac ale auto blisko wiec mozesz podjechac i zobaczyc... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forest Opublikowano 25 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2012 Po zdjęciach skumałem, że auto stoi pod blokiem mojego kumpla. Dzwoniłem i dowiedziałem się, że : - właściciel to starszy facet - auto parkuje pod blokiem od kilku lat - więcej stoi niż jeździ, raczej takie niedzielne przejażdżki pan sobie urządza - właściciel planuje kupno VW Lupo bo 1.8 w Beemce pali jak smok Myślę, że warto przyjżec się temu bliżej. Do Majewskiego rzut beretem by podjechac i sprawdzic stan techniczny. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Energy Opublikowano 25 Maja 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2012 m43b19 dla mnie niewypał produkcyjny. Własnie takim jeżdze... i jakos nie narzekam lolol Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość staszek Opublikowano 26 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2012 A ;)ja te auto widziałem i jest naprawdę zadbane widziałem go kilka razy pod lidlem w Oławie warto po nie pojechać :bmwsexemofg3:happy_bmw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qolar Opublikowano 26 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2012 widziałem je dzis pod kauflandem:dwie głebokie rysy na masce(szerokosc ze 2 mm i głebokosc z milimetr,bez malowania nie znikna)dookola pełno miejszych,także kierownica mocno powycierana u siebie mam duzo wiekszy przebieg a a autko wyglada w srodku duzo lepiej,tak samo wytarty a raczej wydarty boczek w siedzeniu kierowcy,czekalem chwilke na wlasciciela ale sie nie pojawił,wiec nie wiem nic wiecej aha opony zimowe i na zdjeciach wyglada duzo duzo lepiej niz na zywo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość staszek Opublikowano 28 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2012 widziałem je dzis pod kauflandem:dwie głebokie rysy na masce(szerokosc ze 2 mm i głebokosc z milimetr,bez malowania nie znikna)dookola pełno miejszych,także kierownica mocno powycierana u siebie mam duzo wiekszy przebieg a a autko wyglada w srodku duzo lepiej,tak samo wytarty a raczej wydarty boczek w siedzeniu kierowcy,czekalem chwilke na wlasciciela ale sie nie pojawił,wiec nie wiem nic wiecej aha opony zimowe i na zdjeciach wyglada duzo duzo lepiej niz na zywo pytanie_bmwjesteś pewny ze widziałeś tą bo po Oławie smigają dwie takie same Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SoulRea Opublikowano 28 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2012 mi sie wydaje ze po sporym przebiegu: galka chyba drewniana po ktorej nic nie widac, zdjecie kiery z daleka i nie ma foty fotela przedniego, zapewne po to zeby ten przebieg ukryc, prog od strony pasazera tez ropiżony, pewnie zmeczone auto... no i w ogole zdjecia z dupy na ktorych nic prawie nie widac ale auto blisko wiec mozesz podjechac i zobaczyc... Też mi sie wydaje że w ten przebieg ingerował jakiś elektronik z komputerem. Kiera tez trochę lśniąca.Reszta nie najgorsza środek widać zadbany ale na własne oczy trzeba to zobaczyć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qolar Opublikowano 28 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2012 pytanie_bmwjesteś pewny ze widziałeś tą bo po Oławie smigają dwie takie same patrzac na zdjecia z ogłoszenia powiedział bym ze ogladałem inne auto:shock: jak jeszcze raz na nie trafie pocykam fotki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi