Skocz do zawartości
Wasilewski Warsztat

Rekomendowane odpowiedzi

ja tam nie wiem ale powiem co ten temat myśle:

Po pierwsze w tym roczniku był już silnik m43 o pojemności 1.9L

Po drugie nie miał 136ps tylko 118.( 136 miał dizel)

Wyposażenie ok na zdjęciach wygląda nieźle ale jeśli to jest ten sam silnik o którym piszę m43b19 dla mnie niewypał produkcyjny.

Jak chcesz się cieszyć jazdą nie bierz nic mniej jak 320 lub wyżej

mi sie wydaje ze po sporym przebiegu: galka chyba drewniana po ktorej nic nie widac, zdjecie kiery z daleka i nie ma foty fotela przedniego, zapewne po to zeby ten przebieg ukryc, prog od strony pasazera tez ropiżony, pewnie zmeczone auto... no i w ogole zdjecia z dupy na ktorych nic prawie nie widac ale auto blisko wiec mozesz podjechac i zobaczyc...

Po zdjęciach skumałem, że auto stoi pod blokiem mojego kumpla. Dzwoniłem i dowiedziałem się, że :

- właściciel to starszy facet

- auto parkuje pod blokiem od kilku lat

- więcej stoi niż jeździ, raczej takie niedzielne przejażdżki pan sobie urządza

- właściciel planuje kupno VW Lupo bo 1.8 w Beemce pali jak smok ;)

Myślę, że warto przyjżec się temu bliżej. Do Majewskiego rzut beretem by podjechac i sprawdzic stan techniczny.

• Lubię 2

widziałem je dzis pod kauflandem:dwie głebokie rysy na masce(szerokosc ze 2 mm i głebokosc z milimetr,bez malowania nie znikna)dookola pełno miejszych,także kierownica mocno powycierana u siebie mam duzo wiekszy przebieg a a autko wyglada w srodku duzo lepiej,tak samo wytarty a raczej wydarty boczek w siedzeniu kierowcy,czekalem chwilke na wlasciciela ale sie nie pojawił,wiec nie wiem nic wiecej aha opony zimowe i na zdjeciach wyglada duzo duzo lepiej niz na zywo

Gość staszek
widziałem je dzis pod kauflandem:dwie głebokie rysy na masce(szerokosc ze 2 mm i głebokosc z milimetr,bez malowania nie znikna)dookola pełno miejszych,także kierownica mocno powycierana u siebie mam duzo wiekszy przebieg a a autko wyglada w srodku duzo lepiej,tak samo wytarty a raczej wydarty boczek w siedzeniu kierowcy,czekalem chwilke na wlasciciela ale sie nie pojawił,wiec nie wiem nic wiecej aha opony zimowe i na zdjeciach wyglada duzo duzo lepiej niz na zywo

pytanie_bmwjesteś pewny ze widziałeś tą bo po Oławie smigają dwie takie same

mi sie wydaje ze po sporym przebiegu: galka chyba drewniana po ktorej nic nie widac, zdjecie kiery z daleka i nie ma foty fotela przedniego, zapewne po to zeby ten przebieg ukryc, prog od strony pasazera tez ropiżony, pewnie zmeczone auto... no i w ogole zdjecia z dupy na ktorych nic prawie nie widac ale auto blisko wiec mozesz podjechac i zobaczyc...

Też mi sie wydaje że w ten przebieg ingerował jakiś elektronik z komputerem. Kiera tez trochę lśniąca.Reszta nie najgorsza środek widać zadbany ale na własne oczy trzeba to zobaczyć.