Dyziu Opublikowano 24 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2012 (edytowane) Mam pytanie, jeżeli nie było mnie na żadnym spocie (byłem z Wami w Nysie w tamtym roku z kolegą o nicku Favor), mógłbym się pojawić na tym zlocie i dać dzieciakom troche frajdy ? bo z tego co widze w najbliższym czasie żaden spot sie nie szykuje jak najbardziej możesz. pod warunkiem że dzieciaków po drodze nie pogubisz:4: Edytowane 24 Maja 2012 przez Moderator Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Opublikowano 24 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2012 Mam pytanie, jeżeli nie było mnie na żadnym spocie (byłem z Wami w Nysie w tamtym roku z kolegą o nicku Favor), mógłbym się pojawić na tym zlocie i dać dzieciakom troche frajdy ? bo z tego co widze w najbliższym czasie żaden spot sie nie szykuje Ok, zapraszamy, śledź temat. Lista (proszę od razu wpisywać obok nicków liczbę dzieci jaką możecie zabrać do samochodu): 1. Piotr - wszelkie pytania do mnie lub do Kosy - 2 + opiekun 2. Kosa - 3-4 osoby 3. Edka i Nem - 2 osoby 4.Staszek i Ania-2 osoby 5. Mati Aga - 1 osoba 6. 5oul - 1 dzieciak do 10 lat + jeden powyżej 10 lat na przednim siedzeniu. 7. maris - 4 osoby 8. przemo- 2 osoby 9. Dyziu i Sandra 3 osoby 10. lukass- 2 osoby 11. Energy, Basia i Adrian- 1 osoba 12. Livin - 2 osóbki 13. Gajer - 2 osoby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mordulec Opublikowano 24 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2012 Mamy 30+ miejsc zarezerwowanych więc zapraszamy na zlota , fajna okazja żeby wybrać się z całą rodzinką bo organizator zapewnia sporo atrakcji dla dzieciaków Więc ZAPRASZAMY :gril: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madziulka Opublikowano 25 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2012 Lista (proszę od razu wpisywać obok nicków liczbę dzieci jaką możecie zabrać do samochodu): 1. Piotr - wszelkie pytania do mnie lub do Kosy - 2 + opiekun 2. Kosa - 3-4 osoby 3. Edka i Nem - 2 osoby 4.Staszek i Ania-2 osoby 5. Mati Aga - 1 osoba 6. 5oul - 1 dzieciak do 10 lat + jeden powyżej 10 lat na przednim siedzeniu. 7. maris - 4 osoby 8. przemo- 2 osoby 9. Dyziu i Sandra 3 osoby 10. lukass- 2 osoby 11. Energy, Basia i Adrian- 1 osoba 12. Livin - 2 osóbki 13. Gajer - 2 osoby 14. Madziulka&Krzysiek - 2 osoby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mordulec Opublikowano 26 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2012 (edytowane) Plakat imprezowy : Zachęcam do udziału , bardzo fajna okazja , żeby wybrać się z dzieciakami i całą rodzinką :gril: Lista (proszę od razu wpisywać obok nicków liczbę dzieci jaką możecie zabrać do samochodu): 1. Piotr - wszelkie pytania do mnie lub do Kosy - 2 + opiekun 2. Kosa - 3-4 osoby 3. Edka i Nem - 2 osoby 4.Staszek i Ania-2 osoby 5. Mati Aga - 1 osoba 6. 5oul - 1 dzieciak do 10 lat + jeden powyżej 10 lat na przednim siedzeniu. 7. maris - 4 osoby 8. przemo- 2 osoby 9. Dyziu i Sandra 3 osoby 10. lukass- 2 osoby 11. Energy, Basia i Adrian- 1 osoba 12. Livin - 2 osóbki 13. Gajer - 2 osoby 14. Madziulka&Krzysiek - 2 osoby Edytowane 26 Maja 2012 przez Mordulec Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krystian 520I Opublikowano 29 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2012 Lista (proszę od razu wpisywać obok nicków liczbę dzieci jaką możecie zabrać do samochodu): 1. Piotr - wszelkie pytania do mnie lub do Kosy - 2 + opiekun 2. Kosa - 3-4 osoby 3. Edka i Nem - 2 osoby 4.Staszek i Ania-2 osoby 5. Mati Aga - 1 osoba 6. 5oul - 1 dzieciak do 10 lat + jeden powyżej 10 lat na przednim siedzeniu. 7. maris - 4 osoby 8. przemo- 2 osoby 9. Dyziu i Sandra 3 osoby 10. lukass- 2 osoby 11. Energy, Basia i Adrian- 1 osoba 12. Livin - 2 osóbki 13. Gajer - 2 osoby 14. Madziulka&Krzysiek - 2 osoby 15. Krystian, Madzia (99%) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PRZEMO Opublikowano 30 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2012 (edytowane) O ile zdążą mi uruchomić BMW do niedzieli to chętnie bym się pojawił. Jak to wygląda z jakimiś wpłatami dla dzieci? Co gdzie jak ile i komu? Dla dzieci zbieramy pieniążki, można je wpłacac na konto Poli (oczywiscie zaznaczam nie ma znaczenia czy wpłaci ktoś 20 złoty czy 50, liczy się dobre serce). Dane do przelewów: im więcej tym lepiej!!!:mrgreen::mrgreen::mrgreen: Edytowane 9 Października 2012 przez Mordulec Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pola Opublikowano 30 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2012 Wpłaty: 1.Poprzednia akcja 140 zł 2.Wpłaty z forum BMW 5er rok 2011 435 zł 3.Wpłata z BMW 5er 4.Pola & Mordulec 5.Karolcia & Paweł 6.Dirty.73 7.Jokeymiras 8.Anonim 9.kadr6 10.Katarzyłka & Kosa 11.Młoda & Forest 12.Dyziu 13.Livin 14.Livin 15.Boruta & brat Emil - kasa za wycieczkę do Muzeum BMW 16.Livin 17.Ernest- kasa za wycieczkę do Muzeum BMW 18.Livin 19.Wicik 20.Livin 21.Kasa za wycieczkę do Muzeum BMW (Kozin09, Zemki, Nem) 22.Livin 23.Reszta z OC z wycieczki do Muzeum BMW 12,70 zł 24.Kamil BMW 5er 25.Maris 26.Ewa & Lijo 27.przemo330ci Razem: 3557,7 zł uklon_bmw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Opublikowano 1 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2012 (edytowane) Na pierwszej stronie: http://www.maxbimmer.pl/f97/dzien-dziecka-z-przyjaciolmi-z-dd-w-olawie-18197/ jest aktualizacja godzin oraz trasa dojazdu z Oławy+mapki poglądowe. Pamiętajcie że lepiej być wcześniej w Oławie niż później w razie w, tel do mnie: 883 619 615 Jeszcze raz zachęcam wszystkich do przyjazdu na festyn, można zabrać swoje pociechy bo będzie sporo atrakcji :mrgreen: Edytowane 1 Czerwca 2012 przez Piotr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
5oul Opublikowano 1 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2012 Piotrek, a tak gwoli ścisłości o której kończymy imprezkę? O której odwieziemy dzieciaki do Oławy? My będziemy z Sarą i musimy zaplanować ile mleka wziąć dla niej i takie tam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forest Opublikowano 2 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2012 Dresiarstwo nie róbcie jaj, lista skończy się na 15-tu samochodach ??? 5 pewnie jeszcze odpadnie bo wyskoczy tapetowanie/ wizyta cioci z Łodzi/ operacja chomika i będziemy musieli zapakowac dzieciaki do bagażników by je przewieźc... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dyziu Opublikowano 2 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2012 Dresiarstwo nie róbcie jaj, lista skończy się na 15-tu samochodach ??? 5 pewnie jeszcze odpadnie bo wyskoczy tapetowanie/ wizyta cioci z Łodzi/ operacja chomika i będziemy musieli zapakowac dzieciaki do bagażników by je przewieźc... znając życie pewnie tak będzie dlatego ,mój chomik operacje miał wczoraj zeby nie było:) ciotka z łodzi była w zeszłym ty:) a tak na serio to zmobilizujcie się wszyscy:) znając życie będzie fajna zabawa dla dzieciaków jak i dla Nas:) hehekuog Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość staszek Opublikowano 2 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2012 znając życie pewnie tak będzie dlatego ,mój chomik operacje miał wczoraj zeby nie było:) ciotka z łodzi była w zeszłym ty:) a tak na serio to zmobilizujcie się wszyscy:) znając życie będzie fajna zabawa dla dzieciaków jak i dla Nas:) hehekuog Chomika nie mam ciotka za granicą jestem zmobilizowany na 100%:mrgreen::mrgreen::mrgreen:kuog Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Opublikowano 2 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2012 Piotrek, a tak gwoli ścisłości o której kończymy imprezkę? O której odwieziemy dzieciaki do Oławy? My będziemy z Sarą i musimy zaplanować ile mleka wziąć dla niej i takie tam... Hmmm tego dokładnie nie wiem, 18-19.... może póżniej...... Prawdopodobnie ok 16-17 skoczymy na Bielany, żeby dzieci pojeździły gokardami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Młoda Opublikowano 2 Czerwca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2012 Mała zmiana na pierwszej stronie odnośnie planu imprezy kuog Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forest Opublikowano 2 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2012 Czyli zaliczamy jutro i festyn i gokarty kuogkuogkuog Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pola Opublikowano 3 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2012 Wpłaty: 1.Poprzednia akcja 140 zł 2.Wpłaty z forum BMW 5er rok 2011 435 zł 3.Wpłata z BMW 5er 4.Pola & Mordulec 5.Karolcia & Paweł 6.Dirty.73 7.Jokeymiras 8.Anonim 9.kadr6 10.Katarzyłka & Kosa 11.Młoda & Forest 12.Dyziu 13.Livin 14.Livin 15.Boruta & brat Emil - kasa za wycieczkę do Muzeum BMW 16.Livin 17.Ernest- kasa za wycieczkę do Muzeum BMW 18.Livin 19.Wicik 20.Livin 21.Kasa za wycieczkę do Muzeum BMW (Kozin09, Zemki, Nem) 22.Livin 23.Reszta z OC z wycieczki do Muzeum BMW 12,70 zł 24.Kamil BMW 5er 25.Maris 26.Ewa & Lijo 27.przemo330ci 28.Piotr Razem: 3587,7 zł uklon_bmw [h=2]Dzisiejsze koszty: - słodycze na festynie - 32 zł - zestawy w McSyfie - 294,00 zł - gokarty - 504,00 zł[/h]RAZEM: 830 ZŁ 3587,7 ZŁ- 830 ZŁ = 2757,7 ZŁ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nem Opublikowano 3 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2012 No i po zabawie. Pogoda troche kulawa ale dzieciaki i tak byly zadowolone. Milo bylo sie spotkac do nastepnego P.S Na powrocie mielismy przygode z Policja pod Biedronka Pan wladza chcial odcholowac auto z parkingu za ciemne szyby, krotka wymiana zdan i skonczylo sie na "dobra ku%$# jedzcie niemam czasu" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Energy Opublikowano 3 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2012 Na powrocie mielismy przygode z Policja pod Biedronka Pan wladza chcial odcholowac auto z parkingu za ciemne szyby, krotka wymiana zdan i skonczylo sie na "dobra ku%$# jedzcie niemam czasu" Macie jednak tego farta.... Dobrze ze opon nie zobaczyl przednich :4: Swoja drogą my równiez dziekujemy za fajnie spedzony czas. Pogoda fakt do bani, ale najważniejsze ze dzieciakom sie podobało.... Dzięki i do nastepnego.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Edka Opublikowano 3 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2012 Na festynie to chyba największą atrakcją były nasze samochody... Za wiele zabawy tam nie było, no ale zawsze to jakaś odmiana dla dzieciaków:) Gokarty mimo pogody chyba się podobały:D p.s. śmialiśmy się, że spod festynu nas policja za szybki będzie zgarniać jednego po drugim, a tu pod domem taka niespodzianka:p dobrze, że się tylko na straszonku skończyło:p DZIĘKI WSZYSTKIM ZA SPOTKANKO!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forest Opublikowano 3 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2012 Dzięki wszystkim którzy byli. Mimo słabej pogody dzieciaki były zadowolone i szczęśliwe. Nawet przemoczone ubrania i umorusane twarze po jeździe w brudnych kałużach im nie przeszkadzały Szacuneczek dla Marisa któremu chciało się przyjechac aż z Polkowic. Temat gokartów trzeba wkrótce powtórzyc. Tym razem myślę, że warto byłoby wybrac się na Byforową, zadaszony tor, może padac, sypac śniegiem i nikomu nie będzie to przeszkadzało. Zaraz poogarniam foty i wrzucę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość staszek Opublikowano 3 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2012 No i po zabawie. Pogoda troche kulawa ale dzieciaki i tak byly zadowolone. Milo bylo sie spotkac do nastepnego P.S Na powrocie mielismy przygode z Policja pod Biedronka Pan wladza chcial odcholowac auto z parkingu za ciemne szyby, krotka wymiana zdan i skonczylo sie na "dobra ku%$# jedzcie niemam czasu" Chłopie ty masz farta ze tobie dowodu nie zabrali a rozmawialiśmy dzisiaj na tym festynie o szybach .teraz wiesz dlaczego mam zwykłe bo się pieski nie czepiają kuogkuogkuog Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Edka Opublikowano 3 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2012 Chłopie ty masz farta ze tobie dowodu nie zabrali nie zabrali, bo go nie miałam, a jak bym miała to i tak bym nie dała:p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość staszek Opublikowano 3 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2012 Dzięki wszystkim za udaną imprezę pogoda trochę się popsuła ale najważniejsze ze dzieciakom się podobało happy_bmwmam nadzieje ze wszystkie były zadowolone ale najbardziej to chyba podeszły im gokarty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Energy Opublikowano 3 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2012 Temat gokartów trzeba wkrótce powtórzyc. Tym razem myślę, że warto byłoby wybrac się na Byforową, zadaszony tor, może padac, sypac śniegiem i nikomu nie będzie to przeszkadzało Postaram sie w tygodniu dowiedziec sie co i jak z tym torem, jak sie uda to zrobie zdjecia, i dowiem sie o ceny. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi