woz Opublikowano 25 Maja 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2012 mam deżawu:http://www.maxbimmer.pl/f36/samochod-na-tor-11257/ ...tak, i miesiac pozniej zakupilem srebrna kupe...tzn coupe A mialem tego pod nosem caly czas....i bylbym doprzodu jakies xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx tysiecy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woz Opublikowano 25 Maja 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2012 tylko zeby sie nie skonczylo jak w tamtym temacie ps no tak nie do konca ale wazne ze odzyje Wiem ze nie do konca, ale tak sobie tlumacze W pierwszej kolejnosci sprawdzam cisnienie w cyl. Mamy gdzies ten g-tech? Jestem ciekaw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa Opublikowano 25 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2012 mamy, ale zeby cos zmierzyc musi byc rowny odcinek prostej drogi np AOW Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woz Opublikowano 25 Maja 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2012 mamy, ale zeby cos zmierzyc musi byc rowny odcinek prostej drogi np AOW Jest blisko Do kogo mam sie usmiechnac z browarem w rece? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa Opublikowano 25 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2012 bmw_1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woz Opublikowano 25 Maja 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2012 Znooooowu? heineken bedzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa Opublikowano 25 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2012 jak cos to dzwon, pisz to podrzcue Ci gdzies tam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Opublikowano 25 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2012 Jak najbardziej słuszna decyzja z E30 uklon_bmw, może gdzies barany znajdziesz to będzie jak M50 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa Opublikowano 25 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2012 wywalic srodek, wstawic jeden kubelek poprawic dolot i wydech i mozna urwac 0,5 s , dokupic slicki lub semi i mozna urwac dodatkowe 2-3 s Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woz Opublikowano 25 Maja 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2012 wywalic srodek, wstawic jeden kubelek poprawic dolot i wydech i mozna urwac 0,5 s , dokupic slicki lub semi i mozna urwac dodatkowe 2-3 s Ogolnie potrzebne mi beda dwa fotele do tej furmanki. Slicki owszem, wiec zeby z kasa sie zmiescic to chyba pozostaje na 15tkach. Jakie najlepsze mody do m20b25? Pytam sie bo co silnik to inna zasada. Slyszalem, ze do m52 barany to nie zawsze najlepszy pomysl. A do m20? Barany? Wydech? Dolot to tam jest juz duzy stozek, ewentualnie go wywalic z przodu w miejsce lampy na dlugie? Ja ******le....i znowu zaczyna sie... :twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuziem Opublikowano 25 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2012 Ja ******le....i znowu zaczyna sie... :twisted: dopiero się zacznie ale to dobrze, tacy zboczeńcy (w pozytywnym tego słowa znaczeniu) są potrzebni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
E34-Patryk Opublikowano 25 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2012 No Woz'u gratulacje, cena zwala z nóg, a krzesła to poezja. M20B25 wystarczy do latania, jak będzie szpera to będzie latać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pop Opublikowano 26 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2012 eee konkurencja się zbroi to myślę że za jakiś czas jak pokończymy fury zmierzymy się na rakietowej, przede mną jeszcze sporo pracy, ale widzę że Tobie tez nie brakuje. Spawaj dyfer, będziemy zaganiać ogonami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi