mariusz13 Opublikowano 24 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2012 A może jak chcesz załapać się na niską klasę do 1350cm to poszukaj czegoś takiego , tylko tu pojawia się pytanie czy nie ma klasy TURBO Mazda RX-7, 1986r., 1300cm3, 150 KM - otomoto.pl pomijam cenę tego auta ale z wanklem na tor :shock: powodzenia w naprawach hehe najlepsza opcja e-30 2,5 szperka i gitara :lol: miałem taką jakiś czas temu i na ciasne tory nic lepszego nie trzeba taka moc zupełnie wystarcza coby się świetnie pobawić w latanko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mazi Opublikowano 24 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2012 (edytowane) powatpiewam w wersje taka jak Ty chcesz , czyli blacharsko ok , po swapie i tez ma byc ok i za 3500 cena wyklucza Twoje wymagania na moje oko Edytowane 24 Maja 2012 przez Mazi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woz Opublikowano 24 Maja 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2012 powatpiewam w wersje taka jak Ty chcesz , czyli blacharsko ok , po swapie i tez ma byc ok i za 3500 cena wyklucza Twoje wymagania na moje oko Inaczej, blacha moze byc poobijana, moze byc zarysowany, drzwi moga miec wgnioty, moze byc na stalowkach 15. Wnetrze moze byc cale porozwalane - nic mi do tego Blacha ok znaczy zeby nie bylo dziur jak ser szwajcarski, i silnik i skrzynia zeby dobrze chodzilo. Bede szukal i moze cos sie znajdzie.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelo Opublikowano 24 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2012 z dostępnych na alledrogo ta jest najbliżej wtoich oczekiwań,ale nie oszukujmy się,za takie pieniądze to nie bardzo Bmw 325 e30 2,5 M3 DRIFT!!! tuning KJS OKAZJA! (2341849561) - motoAllegro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woz Opublikowano 24 Maja 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2012 z dostępnych na alledrogo ta jest najbliżej wtoich oczekiwań,ale nie oszukujmy się,za takie pieniądze to nie bardzoBmw 325 e30 2,5 M3 DRIFT!!! tuning KJS OKAZJA! (2341849561) - motoAllegro Kurde, wyglada jakby niala sie rozsypac na pierwszym mocneijszym zakrecie. Chociaz mam pewien pomysl, i to nawet chyba niezly, o ile sie okaze ze fura jest w dobrym stanie. Powiedcie mi, wyczytalem na wuju google, ze masa wlasna e30 325i coupe i 4-drzwiowe jest taka sama, albo ze przynajmniej roznica jest prawie ze zerowa. Possible? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Opublikowano 24 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2012 Oczywiście, to takie same budy, różnica nie ma znaczenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woz Opublikowano 24 Maja 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2012 No ale na chlopski rozum, w jednej ma dwa dodatkwoe drzwi, to wszystko przeciez wazy, chyba znacznie bardziej niz troche blachy ktore masz w cupetce? Chyba ze sie myle, i mam nadzieje ze tak.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Opublikowano 24 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2012 (edytowane) Pewnie tak, ile więcej, boki drzwi? to będzie w sumie razem z mechanizmami 30 kg może czyli 3%? Waga seryjnej e30 coupe kombi sedan cabrio.. 4 door vs 2 door weight? - R3VLimited Forums Edytowane 24 Maja 2012 przez Piotr 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woz Opublikowano 25 Maja 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2012 ................no i samochod zakupiony :twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Opublikowano 25 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2012 Chwal się, jaki ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa Opublikowano 25 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2012 ja to bym zrobił tak , ze do tej e30 co stoi u Was na torze wrzucił M50B25 za 2000 i by wystarczyło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sagui Opublikowano 25 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2012 No właśnie - jaki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa Opublikowano 25 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2012 moje zdanie jest takei woz (bez obrazy) ale przekombinowywowyjesz.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woz Opublikowano 25 Maja 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2012 moje zdanie jest takei woz (bez obrazy) ale przekombinowywowyjesz.... a ja jestem pewnien, ze w tym przypadku nie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mordulec Opublikowano 25 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2012 To napisz co kupiłeś :drunk: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariusz13 Opublikowano 25 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2012 pewnie tą e-30 z częstochowy co Pawelo wrzucił Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woz Opublikowano 25 Maja 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2012 OK Panowie, lecimy Dzisiaj pojechalem do prezesa i pogadalem. Wiedzialem od dluzszego czasu, ze ta e30 u nas wymaga sporo pracy, ale patrzac na te sztrucle na allegro, lepiej brac od swoich, wiedzac co sie ma, niz jakiegos kota w worku za znacznie wieksza kase. Zreszta, ta zolta od nas to byla kiedys moja - moja pierwsza bunia 325i Ogolnie Redeco chcialo sie jej pozbyc, a mi zalezalo na tym zeby cos znalezc za male pieniadze. Prezes powiedzial ze jesli Redeco bedzie mialo tego grata z glowy, to z checia mi go sprzeda. Powiedzialem, zeby rzucil kwote. Wiec rzucil 500zl i stawiam flaszke na nastepnym wyjezdzie firmowym i samochod jest juz moj Na tor nic innego nie potrzebuje. Tylko teraz doprowadzic ja mechanicznie do porzadku. Zawieszenie wymaga troche pracy, tlumik wisi. Felga jedna jest peknieta z tylu (ale to 15' BBS wiec mozna znalezc za male kaszubi). Opon, nie wspomianajc ze to 4 rozne bierzniki, tam juz nie ma. Ogolnie troche sie trzeba za ten smochod wziac. Ale za to srodek calkiem calkiem. Nie wiem jeszcze jak silnik, ale pamietam 7 lat temu byl w dobrym stanie (samochod byl jezdzony na feriach letnich, wiec glownie dzieciaki z instruktorami jezdizly ta furmanka). Najwazniejsze jest ze odpala i jezdzi, skrzynia dziala bez zarzutu. Mysle ze na tor to optymalny zakup, no i za takie pienidze byloby grzechem nie brac.. ...no i jutro chyba jade po aerozol zolty, zeby ten oczo***ny napis zamalowac.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa Opublikowano 25 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2012 no i tak trzymac ps. środek to bym przygarnął Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość ChriS. Opublikowano 25 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2012 No to wsadzaj tam teraz M62 :drool: to dopiero lata. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wisnia1419 Opublikowano 25 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2012 no to z planowanej kwoty zaoszczędziłeś 3tyś więc można wrzucić m50b25 i jeszcze kasy zostanie na ogarnięcie zawiechy to się nazywa zrobić intereshappy_bmwhappy_bmwhappy_bmw i jeszcze środek fajny - pogratulować zakupu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mordulec Opublikowano 25 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2012 Wozu może jakaś ściepa na naklepki Maxbimmerowe na auto ?? mam na myśli takie większe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa Opublikowano 25 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2012 mam deżawu: http://www.maxbimmer.pl/f36/samochod-na-tor-11257/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woz Opublikowano 25 Maja 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2012 No to wsadzaj tam teraz M62 :drool: to dopiero lata. Chris, tam jest m20b25, jesli sie okaze ze silnik jest w ok stanie, to mysle ze na poczatek do dobrej zabawy bedzie stykala dobra szpera z przelozeniem 3,93 lub hardcorowe 4,10 i bedzie ogien Chce w minimalnych kwotach sie zmiescic Zreszta, na razie inne ******ly: opony, zaiwecha, wbrew pozorom pare zlotych sie nazbiera.. Wozu może jakaś ściepa na naklepki Maxbimmerowe na auto ?? mam na myśli takie większe Mysle ze moglbym tam walnac po prostu Tor Redeco. Skoro Redeco mi tak poszlo na reke, i samochod przeciez tutaj bedzie stal na parkingu, po torze bede mogl jezdzic, to mysle ze to bedzie w porzadku z mojej strony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mordulec Opublikowano 25 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2012 mam deżawu:http://www.maxbimmer.pl/f36/samochod-na-tor-11257/ Wozu musiał dojrzeć do tej decyzji :drunk: Ale w końcu kupił furę za 500zł .... i będzie miał nad czym podłubać :drunk: Mysle ze moglbym tam walnac po prostu Tor Redeco. Skoro Redeco mi tak poszlo na reke, i samochod przeciez tutaj bedzie stal na parkingu, po torze bede mogl jezdzic, to mysle ze to bedzie w porzadku z mojej strony Spoko to była luźna propozycja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa Opublikowano 25 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2012 tylko zeby sie nie skonczylo jak w tamtym temacie ps samochod byl jezdzony na feriach letnich, wiec glownie dzieciaki z instruktorami jezdizly ta furmanka no tak nie do konca ale wazne ze odzyje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi