Gość dirty.73 Opublikowano 18 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2012 przeczytajcie o tym kolesiu,jak dla mnie to kara za niska,już raz ,wcześniej zabił,teraz znowu,myśle,że to oczywisty przykład,że za jazde po pijaku,powinni bezwzględnie zamykać(no może za wypadek),a już napewno,za prowadzenie z zakazem za alkahol 15 lat za śmierć dwóch rowerzystów - Polska - Informacje - portal TVN24.pl - 17.05.2012 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lijo Opublikowano 18 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2012 Kolesia powinni bezwzględnie zamknąć. Dlaczego nie jest sądzony jako recydywa?? "Oskarżony wcześniej był już dziewięciokrotnie karany m.in. za jazdę pod wpływem alkoholu. W 1996 r. został skazany za spowodowanie wypadku, w którym zginęły dwie osoby. Wówczas także pił alkohol." Słabość prawa w PL mnie rozwala....... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GleN Opublikowano 18 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2012 Bo to prawo konstruowały pijusy o brudnych łapach... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
banan_owiec Opublikowano 18 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2012 Też mnie zastanawia dlaczego nie sądzą go za recydywę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
E34-Patryk Opublikowano 18 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2012 Tutaj koleś jechał pod wpływem, policja go zatrzymała, bo przekroczył prędkość o parę km, nikomu nic nie zrobił, ale za te dwa przewinienia 5 tygodni pierdla i kupę kasy do zabulenia. Prawko nie wiem czy odzyska. A w PL można pić, ludzi rozjeżdżać i jest git... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Georgii Opublikowano 19 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2012 Za kilka takich występków to już dożywocie a najmniej ćwiartka... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SoulRea Opublikowano 19 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2012 Jazda pod wpływem dla mnie równa się tym samym co strzelenie do kogoś z broni. Takich ludzi powinno sie skazywać nie na wiezienia ale na ciężkie roboty no i oczywiście dożywotnio zabierać możliwość prowadzenia pojazdów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość staszek Opublikowano 20 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2012 Nasze prawo jest tak skonstruowane ze pewnie koleś dostanie zawiasy . Ja bym go posadził na 10 lat i tylelolol Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość staszek Opublikowano 20 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2012 Jazda pod wpływem dla mnie równa się tym samym co strzelenie do kogoś z broni. Takich ludzi powinno sie skazywać nie na wiezienia ale na ciężkie roboty no i oczywiście dożywotnio zabierać możliwość prowadzenia pojazdów. x2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi