Skocz do zawartości
Wasilewski Warsztat

ma ktoś znajomego lub rodzine w katowicach?? potrzeba zostawienia auta

Dyziu

Rekomendowane odpowiedzi

Witajcie:) dnia 28.08 śmigam na wakacje na 2tyg i wyjazd mam z Katowic:?. i mam takie pytanko do was ;czy ktoś z Was ma znajomego lub rodzine z własnym podwórkiem w okolicach katowic?? nie ufam parkingom strzeżonym bo już różne rzeczy słyszałem:) i generalnie chciałbym zostawić auto na te 2 tygodnie pod okiem kogoś znajomego:) więc jak by coś to piszcie a będe wam wdzięczny!! bo nie chce mi się męczyć ojca aby mnie w 2 strony wiózł bo to po pierwsze paliwo , a po drugie nie chce go męczyć bo juz ma swoje lata:)

wole za tą kaske za bajure dać jakiegoś flakona Łiskacza za opieke nad moim Bumierem:)

• 1 miesiąc temu...

szwagier wczoraj wrócił z Hiszpanii za 3 tygodnie parkingu zapłacił 120 mówił ze nie miał zastrzeżeń do parkingu strzeżony oświetlony czynny 24 na dobę,gościu zabrał jego siorke i dwójkę dzieci i zawiózł na lotnisko jak wylądowali to już na nich czekał,parking znalazłi zarezerwował na tej stronce Parking Lotnisko Pyrzowice, Parking przy Lotnisku Pyrzowice

tak kiedyś bywało jak sie zostawiało samochód u rolnika na łące,albo pod domem komuś na ulicy,teraz rolnik to biznesmen z legalna działalnością i ubezpieczonym parkingiem,ale jak czytam teraz co sie tam wyrabiało to chyba wolał bym zęby ktoś mnie zawiózł i zabrał autko z powrotem do domu,szwagier zostawił kilkuletnia mazde 6 i ani ryski mu nie zrobili