Dyziu Opublikowano 15 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2012 witajcie szukam czegoś dla brata:) z racji tego ze miał komunie i jest przy kasie to chce za to kompa do 2 tyś powiedzmy !!! mam na oku takie coś Toshiba Satellite L750 -1DN 8GB B950 Windows7 FVGW (2318967463) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. co o tym myślicie?? mi się wydaje że jest nawet ok:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bultan Opublikowano 15 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2012 Ja używam coś takiego od roku i jestem zadowolony w sklepie mi taki doradzili w zamian właśnie za toshibe Laptop DELL M5110 (Q15R) A4 4GB 500GB HD6510+ETU (2323078324) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaro Opublikowano 16 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2012 Ja mam toshibę i asusa i z każdego jestem zadowolony. Dodatkowo u mnie w rodzinie jest jeszcze kilka asusów i każdy jest happy. Jak miałbym kupować to brałbym właśnie asusa lub toshibę, ale nie powiem bo dell to klasa i też brałbym pod uwagę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SoulRea Opublikowano 16 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2012 Całkiem syta Toshiba, myślę że to nie najgorszy lapek za te pieniądze - Dobrze że nie wybrałeś SZAJSUNGA. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czechu Opublikowano 16 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2012 Z tego co sie orientuje, najbardziej chwalone, plus najlepsza jakosc do ceny maja Asusy. Sam posiadam juz drugiego i nie narzekam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sagui Opublikowano 16 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2012 Ja z kolei polecam Della - miałem już ich kilka i jak do tej pory żaden nie zawiódł. Musisz też wziąć pod uwagę do czego ten laptop ma być wykorzystywany - bo jeśli do gier czy aplikacji graficznych to lepszy będzie taki, który ma dobrą kartę graficzną, np. (co prawda ciut ponad 2000): Dell Inspiron Q15R i5-2430M 4GB 500GB GT525 (2317840156) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. i najlepiej dodatkowo zaopatrzyć się w podstawkę chłodzącą - wydłuży życie komputera Jeśli będzie wykorzystywany do zwykłych zadań - internet, Office, filmy, muzyka itp. to w zupełności wystarczy ten co podałes Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Opublikowano 16 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2012 Lepiej dołożyć do i5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dyziu Opublikowano 16 Maja 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2012 do gier to brat ma pleja:) a na kompie to starsze gry bez wielkich wymagań przede wszystkim do internetu ma być i chodzi o to aby po roku czy dwóch jego parametry nie były jakoś z tyłu bardzo:)+ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaro Opublikowano 16 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2012 To się Dyziek nie zastanawiaj i bierz czy to asusa czy toshibę bez większych bajerów i tyle W 2000 napewno się zmieścisz... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nem Opublikowano 16 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2012 Oj mam sentyment do Toshiby, miala okazje leciec 2 razy przez pokuj pare razy spadla w efekcie czego tylko matryca sie zbila a mam ja juz z 3 lata. Od roku smigam na Acerze bo sie udalo go kupic w dobrych pieniazkach na promocji. Narazie zlego slowa niepowiem. Jezeli komp ma sluzyc do neta to szukaj czegos ze sporym dyskiem/ramem. Laptop do gier pewnie bedzie mial mocniejsza grafe ale mniej np dysku. Cos za cos w tej kwocie. Osobiscie bralbym Toshibe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaro Opublikowano 16 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2012 Oj mam sentyment do Toshiby,mam ja juz z 3 lata. Ja swoją mam 4 lata i też jest oki, ale przed nią miałem asusa który poszedł w ręce mojej siostry i on ma już 6 lat i też zero awarii... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dyziu Opublikowano 16 Maja 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2012 właśnie słyszałem dobre oponie o toshibie i mama takiego lapcota kupiła siostry córce i jest zaje.bisty:) a mama ma samsunga i też nie narzeka:) choć klawiatura się rozleciała raz od zabawy brata Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuziem Opublikowano 16 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2012 ja jako drugiego kompa (częśćiej na PC:) ) mam Asusa K53S i jest na prawde godny polecenia z tym że jest droższy niż podałeś :roll: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nobody Opublikowano 17 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2012 ASUS z serii X/K 53 S/SV/SC (szereg SV i SC trochę droższe), albo coś z MSI, bo to już nie to, co kiedyś np MSI CR640 Notebookcheck.pl: Recenzja MSI CR640 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa325i Opublikowano 17 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2012 Dobrze że nie wybrałeś SZAJSUNGA. Dlaczego nie ? sam szukalem jakiś wiekszy rok temu, sporo się naczytałem i jednak "szajsungi" nie byly takie zle, daltego tez po przewalokawniu sporo ofert i for, kupilem Samsunga R540, i do tej pory z niego bezproblemowo korzystam, a juz ma grubo ponad rok, kumpel jakos pol roku po mnie tez zdecydowal sie na Samsunga tyle ze RF511, i tez nie zaluje. Wtedy akurat sam chcialem cos co mi posluzy troche dluzej, z normalna gwarancja pozadnej firmy, bo poprzedni laptop, ze tak powiem "skladak" Compal mimo ze na wypasionych bebechach, ktore pewnie do tej pory by ogarnialy jakies nowe gry, ale mial tendencje do przegrzewania i niestety karta padla i za duzo nie mozna z nim teraz zrobic, a z tym aktualnym nic takiego sie nie dzieje i fajnie smiga, wtedy ten moj samsung kosztowal cos ciut ponad 2, wiec teraz pewnie luzno dostaniesz cos lepszego od Samsunga i zmiescisz sie w swojej cenie. Ogólnie polecam stronke http://www.notebookcheck.pl mozna sie duzo dowiedziec na temat lapkow Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi