Kuziem Opublikowano 14 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2012 Kupie lampy przednie do e36 coupe (96rok). Muszą być całe (nie połamane, nie pobite), jeśli się znajdą BH to też można śmiało pisać i jeszcze szukam zatrzasku maski od strony pasażera, nie wiem dokładnie jak to się nazywa ale pokazuje foto poglądowe o co chodzi kontakt w temacie albo PW czy tam GG jak komuś wygodniej (podane w moim profilu) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chiccoo Opublikowano 15 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2012 Mam jedną lampę kpl z kombiaka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuziem Opublikowano 15 Maja 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2012 ale mi trzeba do coupe :? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariusz13 Opublikowano 15 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2012 poszperam w garażu powinno coś być od coupe po dzwonie z tego co pamiętam jedna się uratowała jak coś dam znać na pw Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuziem Opublikowano 15 Maja 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2012 poszperam w garażu powinno coś być od coupe po dzwonie z tego co pamiętam jedna się uratowała jak coś dam znać na pw spoko, czekam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chiccoo Opublikowano 16 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2012 Ale lampy są takie same- kierunki są inne. Ja w swoim cabrio miałem z sedana więc raczej są takie same bo nic nie przerabiałem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DestroyerX Opublikowano 16 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2012 od maski co potrzebujesz to zamek maski w ktory wchodzi rygiel z pokrywy. mam taki z linka która łaczy sie z drugim zamkiem. ppisz PW czy chcesz 30zeta z wysyłka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartr13 Opublikowano 18 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2012 Posiadam lampy polftowe cena za WZOROWE 80szt. troszke gorsze po 60 szt. zamki maski 30 zł za l+p jak coś to pisz na gg:2643832 lub tel 790 401 218 (lepiej tel) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi