Dyziu Opublikowano 14 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2012 Witajcie:) w sobote byłem razem z Sandrą na ściance wspinaczkowej na ul.długosza nazwy nie podaje bo zeby nie było że robie reklame czy coś hehe i tak mi się spodobało że pomyślałem że można by zrobić wypad w pare osób w jakąś sobote czy niedziele:) ceny mają smieszne:) bo chyba 22zł za cały dzień w tym jest sprzęt i kurs dla początkujących:) po godzinie z instruktorem sami już dawaliśmy sobie nieźle rade:) polecam bo moim zdaniem warto:) ścianka ma 14m wysokości:) i poprostu jest mega:) :drunk: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dirty.73 Opublikowano 14 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2012 14 metrów?na trzeźwo nie da rady:4: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Edka Opublikowano 14 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2012 ja chętnie:) Zawsze, ale nie wszędzie, bo mam Benefita, więc mogę iść na ściankę gdzie go akceptują. Na Przybyszewskiego i na Nyskiej na pewno, nie wiem czy na Długosza można na Benefita wejść. JAk coś piszę się na pewno): Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dyziu Opublikowano 14 Maja 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2012 można na benefita wejść bo się pytałem:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość staszek Opublikowano 14 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2012 Pojechać zawsze mogę ale do wspinania mnie nie namówisz nawet jak bym był na bombie :mrgreen::mrgreen::mrgreen::bag::bag::bag: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BASTARS Opublikowano 14 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2012 A ja bardzo chętnie się wybiorę , wszystkiego trzeba w życiu spróbować :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dyziu Opublikowano 15 Maja 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2012 fajnie było by zebrać pare osób tak aby była dla każdego para:) bo ktoś kogoś musi asekurować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaro Opublikowano 16 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2012 Jak się zbierze ekipa i będzie brakować jednej osoby to wezmę to pod uwagę,bo ogólnie mało mnie to kręci... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Edka Opublikowano 16 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2012 niekoniecznie musi być parzyście. Ja zawsze chodziłam we trójkę. jedna się wspina, jedna asekuruje, a jedna odpoczywa, bo ręce się trochę czuje po takim wejściu:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SoulRea Opublikowano 16 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2012 Całe tygogodnie na rusztowaniach, a tu jeszcze każą 22 zł płacić - to oczywiście żarty. Impreza może być faja . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sagui Opublikowano 16 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2012 Koleżanka chodzi na tę ściankę (mieszka na przeciwko) i chwali sobie. Na pewno można korzystać z benefita. Chciała mnie namówić, ale z powodu lęku wysokości nie skorzystałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dyziu Opublikowano 16 Maja 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2012 dobra można się wybrać dnia 27 maja (za tydzień w niedziele) jak ktoś chętny to pisać bo trzeba wcześniej się zapisać godzina myśle że ok południa będzie dobra:) acha i dla tych co nie byli jeszcze to jest jeszcze kurs przed wspinaniem się więc bez obaw że się spadnie Lista: 1.Dyziu & Sandra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Edka Opublikowano 16 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2012 Lista: 1.Dyziu & Sandra 2. Edka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacek8 Opublikowano 16 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2012 Pomysł dobry ale muszę zobaczyć czy mi coś nie wypadnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Edka Opublikowano 25 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2012 Dyziu moze przełozymy termin, za dużo chętnych nei ma , aja tez niestety w tę niedzielę nie dam rady... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dyziu Opublikowano 25 Maja 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2012 spoko okazja się jeszcze znajdzie:) ja tam i tak ide bo sandra mi dupe trujekuog Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Edka Opublikowano 25 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2012 Następnym razem się z Wami zabiorę. Jak chcecie to wpadnijcie do nas przed ścianą - dam Sandrze buty do wspinaczki, bo akurat posiadam - pewnie będzie się lepiej wchodziło:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi