Kok0s Opublikowano 13 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2012 Witam Polerował kiedys ktoś z Was felgi aluminiowe? Ewentualnie gdzie mozna oddac felgi do polerowania i jakie są tego koszta? :)happy_bmw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SoulRea Opublikowano 13 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2012 W istocie nie jeden z nas polerował felgi nawet niedawno był poruszany temat. Firmy są jak najbardziej zajmujące się renowacja felg tak samo jak ich polerowaniem jeśli chcesz robić to samemu także jest to możliwe. Pasta polerka i cierpliwość. CENNIK POLEROWANIE FELG: 13" - 350zł / kmpl 14" - 370zł / kmpl 15" - 390zł / kmpl 16" - 400zł / kmpl 17" - 430zł / kmpl 18" - 450zł / kmpl >18" - 500zł / kmpl Polerowanie rantów - 200zł / kmpl Polerowanie relingów - 150zł / 2szt Polerowanie pokryw zaworów - od 50zł Podane ceny, są cenami orientacyjnymi i zależą od modelu i rodzaju powierzchni polerowanej. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebo293 Opublikowano 13 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2012 Polerowałem ale same ranty a raczej je odświeżałem z tego co wiem za felgi 17" biorą jakoś 100zł za sztukę. To zalerzy jaka felga i ile jest tam do spolerowania 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kok0s Opublikowano 13 Maja 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2012 ok dziękuje za info Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi