Georgii Opublikowano 13 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2012 A posiada ktoś może wartości prawidłowej kompresji do e39 silnik m52 benzyna ? Prosiłbym o takie jeśli ktoś dysponuje i ewentualne granice w jakich można się mieścić... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rhl Opublikowano 13 Maja 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2012 a ten chłopak przeszczepi od razu silnik? Najpierw musze miec kogos pewnego co to ogarnie, pozniej dopiero namierze jakis odpowiedni silnik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość staszek Opublikowano 13 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2012 a ten chłopak przeszczepi od razu silnik? Najpierw musze miec kogos pewnego co to ogarnie, pozniej dopiero namierze jakis odpowiedni silnik A po co przeszczepiać silnik jest częściom wymienną :?::!: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rhl Opublikowano 13 Maja 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2012 wyjąć stary i wrzucić nowy - o to mi chodziło, zrobi to ktoś z sensem w okolicy Wrocławia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nem Opublikowano 13 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2012 o ile masz m52 i chcesz zmienic na m52 to problemu niema zadnego nazwyklejsza w swiecie wymiana pieca bez kombinacji itd. Wyciagnac i wlozyc. Ludzi ktorzy ci to zrobia we Wrocku jest sporo pytanie czy oplaci sie targac piec iles tam KM na kilku godzinny zabieg. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość staszek Opublikowano 14 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2012 Gadałem dzisiaj z kumplem i może tobie sprzedać silnik za 1500 z przekładką 2tyśie i da tobie rok gwarancji jak jesteś zainteresowany to dzwoń na ten nr604113965 i powołaj się na mnie koleś jest z Brzegu;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi