Dziki Opublikowano 11 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2012 Jaka blenda pod tylną tablice rejestracyjną będzie najlepiej pasowała do Srebrnej E34? Taka od M5 typowo czarna? Czy może czerwona imitująca przedłużenie kloszy lamp w klapie bagażnika? Jakby ktoś wkleił tu foty poglądowe na srebrnej e34 to byłbym wdzięczny. Co wg Was lepiej wygląda na srebrnej e34? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa Opublikowano 11 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2012 Czarna. Czerwona bedzie za pstrokata wedlug mnie Wysłane z mojego GT-N7000 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tazunio Opublikowano 11 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2012 juesej jurop end red 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sebo Opublikowano 11 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2012 Według mnie czarna. Tak jak Kosa napisał - czerwona za bardzo pstrokata czyt. świąteczna;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tazunio Opublikowano 11 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2012 mi sie tam kazda podoba, bo kazda ma swoj urok... o (ladnie napisalem prawda ?) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mordulec Opublikowano 11 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2012 Jakbyś miał kwadratową tablicę to byłbym za Czarną blendą Ale przy prostokątnej tablicy chyba u Ciebie będzie lepiej czerwona blenda się komponowała z całością Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krystian 520I Opublikowano 11 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2012 ja bym był raczej za czerwona :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mati Opublikowano 11 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2012 jak dla mie tyyyyylko czarna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krystian 520I Opublikowano 11 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2012 jak dla mie tyyyyylko czarna ty masz zboczenie na punkcie czarnego :mrgreen: patrząc na twoja furę:lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dyziu Opublikowano 11 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2012 zrób sobie kwadratową tablice to pogadamy:) hehe a takk na serio to podoba mi ie styl chamerykańcki Tzn tablica kwadratowa i blenda na mała tablice oczywiście czarna:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
galone Opublikowano 11 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2012 (edytowane) ja mam czerwona i jestem zadowolony, masz cos na oku? zebys nie przeblacil, bo moim zdaniem nie warto dawac za to 150zl. BLENDA BMW E 34 (2340376668) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. to jest chyba nawet dobra cena Edytowane 11 Maja 2012 przez galone Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaro Opublikowano 12 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2012 A mi patrząc na foty Tazunia podoba się czerwona i wcale nie jest za bardzo kolorowo... ale wiadomo zdania będą podzielone bo to kwestia gustu jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czechu Opublikowano 12 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2012 Blek tylko i wylacznie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bultan Opublikowano 12 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2012 Jak dla mnie to też czarna (ładnie się prezentuje)happy_bmw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nem Opublikowano 12 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2012 Jak dlamnie czerwona robi lepsza robote. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tazunio Opublikowano 12 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2012 ja napisze tak, chciales zalozyc M-Systemy II, wiec czarna blenda bedzie ideanie pasowala klimatem... pasuje zarowno do swiatel z pomaranczowym kierunkiem jak i do bialo/czerowonych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
galone Opublikowano 14 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2012 i co kupiles ta blende? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sagui Opublikowano 16 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2012 Sam myślałem o czarnej, na pewno czarna będzie bardziej pasowała pod shadowline no i oczywiście pod M-Systemy II Jednak patrząc na fotki, które wkleił tazunio to podobają mi się obie i miałbym problem z wyborem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dziki Opublikowano 25 Maja 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2012 i co kupiles ta blende? Nie ,nie kupiłem. Szykuje się na czarną M5 ale to temat o niższym priorytecie więc na spokojnie poczekam na jakąś używkę kompletną w dobrym stanie. Ale do srebrnej kurcze widzę po fotach ,że pasuje i ta i ta. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dziki Opublikowano 26 Sierpnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2012 Blenda M5 czarna zakupiona:) BTW.cholernie drogie są te używki na allegro-w ASO nową kupiłem za 125 pln. A z drugiej strony to wolny kraj i "kapitalizm" więc każdy wystawia za ile chce. Jeszcze nie założona bo narazie ogarniam wnętrze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość staszek Opublikowano 26 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2012 Kapitalizm kapitalizmem ale skoro nowa tańsza od używki to po co przepłacać:confused: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
galone Opublikowano 27 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2012 i jaka opcje wybrales? pokaz foto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dziki Opublikowano 28 Sierpnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2012 na fotkach jakie wstawił tazunio to opcja z czarną blendą M5 i w wersji "jurop:)" Realnych fotek nie mam bo wszystkie graty leżą w garażu nie zamontowane. Narazie ten dach ogarniam-elementy mam już w czerni ale nie ma czasu wolnego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dziki Opublikowano 12 Lipca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2013 Galone-na PW pytałeś o zaślepkę zamka bagażnika przy założonej blendzie czarnej M5.(pw mi szwankują) Zaślepka jest na wcisk pod gumową uszczelkę przycisku zamka ale... Przeznaczenie bleny jest jasne-M5 a nie M5dziesiąt a w M5 zamek bagażnika jest inny i mniejszą średnicę ma przycisk. Są dwa sposoby na skuteczne zamocowanie zaślepki wokół przycisku zamka: 1.Zorganizować zamek z M5 2.Rozwiercać otwór w zaślepce do rozmiaru większego niż przycisk. Sprawa jest o tyle trudna,że niewiele plastiku pozostaje na ściance wewnętrznej i podczas rozwiercania możemy zniszczyć zaślepkę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
galone Opublikowano 12 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2013 będę myslal jak to sprytnie zrobic, zastanawia mnie czy przy czestej pracy "guzika" zaslepka nie wyleci w końcu jestem ciekaw co w takim razie jest do czeronej blendy, wsumie taka tez mam:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi