Bialy071 Opublikowano 26 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2012 Ok Edka w poniedziałek pójdzie przelew Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woz Opublikowano 26 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2012 Ja pierdziule, ucieklo mi. Z checia bym przygarnal takie cus: Czarna z bialym napisem: WOZ - 2 szt Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bialy071 Opublikowano 26 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2012 woz albo przewoz happy_bmw Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Edka Opublikowano 27 Maja 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2012 1. Edka - 2szt - czarne - srebrny napis 2. Bialy - 2szt - z flagą polski - czarny napis 3. Forest - 1 szt czarna, złoty napis 4. Jaro - 1 szt niebieska, biały napis 5. rush - 2 szt białe, czarny napis 6. Lijo - 2 szt. zółta, czarny napis - wzór 175n, "LIJO i 'samochodzik' 7. mariusz13 - 1szt. czarna , żółty napis 8. Czarna z bialym napisem: WOZ - 2 szt :wink: Czekam na kaskę - 25zł szt. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Edka Opublikowano 8 Czerwca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2012 Ludziska zamawiamy te tablice czy nie????:bag: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rush Opublikowano 9 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2012 dzisiaj wplace Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forest Opublikowano 9 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2012 Sorry Edka, temat nie pokazywał mi się w nieprzeczytanych postach. Zaraz puszczam przelew Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Edka Opublikowano 9 Czerwca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2012 1. Edka - 2szt - czarne - srebrny napis 2. Bialy - 2szt - z flagą polski - czarny napis 3. Forest - 1 szt czarna, złoty napis 4. Jaro - 1 szt niebieska, biały napis 5. rush - 2 szt białe, czarny napis 6. Lijo - 2 szt. zółta, czarny napis - wzór 175n, "LIJO i 'samochodzik' 7. mariusz13 - 1szt. czarna , żółty napis 8. Czarna z bialym napisem: WOZ - 2 szt :wink: Zaznaczyłam od kogo mam już kasiorkę. Czekam na pozostałe osoby!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BASTARS Opublikowano 9 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2012 Edka napisz do każdego na PW , bo np. mi też tak jak Forestowi nie pokazuje się kilka tematów w CO NOWEGO? może więcej ludków ma takie problemy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woz Opublikowano 10 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2012 i mysle, ze wyznacz np termin, ze czekasz na kase do dnia 20 czerwca. Kto wlaci to wlaci, a kto nie, to jego strata, i po prostu zamawiaj od kogo masz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaro Opublikowano 11 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2012 Z tym wyświetlaniem się jako nieprzeczytany mam to samo... Ale kaska już poszła Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Edka Opublikowano 11 Czerwca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2012 Spoko PW ju posżło:) i nawet sie ruszyło:) 1. Edka - 2szt - czarne - srebrny napis 2. Bialy - 2szt - z flagą polski - czarny napis 3. Forest - 1 szt czarna, złoty napis 4. Jaro - 1 szt niebieska, biały napis 5. rush - 2 szt białe, czarny napis 6. Lijo - 2 szt. zółta, czarny napis - wzór 175n, "LIJO i 'samochodzik' 7. mariusz13 - 1szt. czarna , żółty napis 8. Czarna z bialym napisem: WOZ - 2 szt :wink: 9. MicNic - 7 szt Zaznaczyłam od kogo mam już kasiorkę. Czekam na pozostałe osoby do wtorku!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
micnic Opublikowano 14 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2012 Przepraszam ale dopiero dotarłem po trasie już puszczam przelew Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariusz13 Opublikowano 18 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2012 Jeszcze raz sorry Edzia uklon_bmw ale na urlopie byłem bez netu kaska już wysłana uklon_bmw Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Edka Opublikowano 22 Czerwca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2012 1. Edka - 2szt - czarne - srebrny napis 2. Bialy - 2szt - z flagą polski - czarny napis 3. Forest - 1 szt czarna, złoty napis 4. Jaro - 1 szt niebieska, biały napis 5. rush - 2 szt białe, czarny napis 6. Lijo - 2 szt. zółta, czarny napis - wzór 175n, "LIJO i 'samochodzik' 7. mariusz13 - 1szt. czarna , żółty napis 8. Czarna z bialym napisem: WOZ - 2 szt :wink: 9. MicNic - 7 szt Na kasę od Białego się niestety niedoczekałam - zamawiam to co jest:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Edka Opublikowano 24 Października 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Października 2012 W związku z tym, ze kilka osób pytało mnie o tablice, poruszam temat jeszcze raz. Jeżeli ktoś jest zainteresowany proszę napisać w temacie lub pw. Koszt około 25zł (zależy ilu będzie chętnych). Jak zbierze się parę osób zrobię grupowe zamówienie. Tablica Unijna Parking Imię Aluminium Tłoczona HIT (2710693943) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matise32 Opublikowano 24 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Października 2012 Ja był bym chętny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariusz13 Opublikowano 24 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Października 2012 a gdzie moja tablica ??? Edka podać dane do wysyłki na pw ?? czy jak ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Edka Opublikowano 24 Października 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Października 2012 a spoko Mariusz mogę ci wysłać. Ja ją woże zawsze ze sobą na spoty, bo już wszystkie rozdałam tylko Twoja mi się ostała. matise napisz mi konkretnie jaka ma być i ile sztuk. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mordulec Opublikowano 24 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Października 2012 a spoko Mariusz mogę ci wysłać. Ja ją woże zawsze ze sobą na spoty, bo już wszystkie rozdałam tylko Twoja mi się ostała. ... to moją też już rozdałaś ?? :bag: Przyznać się kto podpierdzielił moje tablice lolol Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Edka Opublikowano 24 Października 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Października 2012 ... to moją też już rozdałaś ?? Ty to jesteś oddzielny przypadek:p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dudek Opublikowano 25 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Października 2012 ty nigdy nie miałeś żadnej tablicy kuogkuogkuog Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matise32 Opublikowano 4 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2012 Ja poproszę 1 sztukę Czarną białe napisy E32 735i Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi