Edka Opublikowano 10 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2012 Energy nakręcił temat. Tablica Unijna Parking Imię Aluminium Tłoczona HIT (2331215253) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. Kilka osób by się pisało na tablice, a że w kupie raźniej to otwieram listę. Niech się parę osób uzbiera i będziemy negocjować 1. Edka - 2szt - czarne - srebrny napis Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bialy071 Opublikowano 10 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2012 1. Edka - 2szt - czarne - srebrny napis 2. Bialy - 1szt - z flagą polski - czarny napis Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rush Opublikowano 10 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2012 a nie ma takich z blachy zeby sie nie giely tak jak Czechu pisal? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Edka Opublikowano 10 Maja 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2012 To chyba z plastiku by musiały być.... Normalne tablice tezię gną, ale muszą być na tyle miękkie, żeby włazić w ramki. Myślę, ze po prostu ostrożnie z nimi będzie ok:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forest Opublikowano 10 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2012 1. Edka - 2szt - czarne - srebrny napis 2. Bialy - 1szt - z flagą polski - czarny napis 3. Forest - 1 szt czarna, złoty napis Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czechu Opublikowano 10 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2012 a nie ma takich z blachy zeby sie nie giely tak jak Czechu pisal? Nie histeryzuj, bica jak Koksu nie masz, polamac sie nie polamia, trzeba tylko uwazac i czasem naprostowac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaro Opublikowano 10 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2012 1. Edka - 2szt - czarne - srebrny napis 2. Bialy - 1szt - z flagą polski - czarny napis 3. Forest - 1 szt czarna, złoty napis 4. Jaro - 1 szt niebieska, biały napis Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rush Opublikowano 10 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2012 Nie histeryzuj, bica jak Koksu nie masz, polamac sie nie polamia, trzeba tylko uwazac i czasem naprostowac sam marudziles to myslalem ze za miekkie 1. Edka - 2szt - czarne - srebrny napis 2. Bialy - 1szt - z flagą polski - czarny napis 3. Forest - 1 szt czarna, złoty napis 4. Jaro - 1 szt niebieska, biały napis 5. rush - 2 szt białe, czarny napis Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BASTARS Opublikowano 10 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2012 Nie ma tragedji z tymi blachami 8) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lijo Opublikowano 10 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2012 1. Edka - 2szt - czarne - srebrny napis 2. Bialy - 1szt - z flagą polski - czarny napis 3. Forest - 1 szt czarna, złoty napis 4. Jaro - 1 szt niebieska, biały napis 5. rush - 2 szt białe, czarny napis 6. Lijo - 2 szt. zółta, czarny napis - wzór 175n, "LIJO i 'samochodzik' " taka jak tu: [ATTACH=CONFIG]20384[/ATTACH] P.S. Fajnie jakby sie udało przed zlotem dla Renaty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Edka Opublikowano 10 Maja 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2012 Fajnie jakby sie udało przed zlotem dla Renaty Może być ciężko, bo piszą, ze realizują do 10 dni roboczych. Jutro zadzwonię do gościa i zagadam czy udałoby się w przyspieszonym trybie je zrobić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa Opublikowano 11 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2012 1. Edka - 2szt - czarne - srebrny napis 2. Bialy - 1szt - z flagą polski - czarny napis 3. Forest - 1 szt czarna, złoty napis 4. Jaro - 1 szt niebieska, biały napis 5. rush - 2 szt białe, czarny napis 6. Lijo - 2 szt. zółta, czarny napis - wzór 175n, "LIJO i 'samochodzik' 7. Kosa - 2 szt czarna srebrny napis KOSA Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czechu Opublikowano 11 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2012 Ja czekalem ponad 2 tygodnie, dodatkowo jeszcze duzy naklad. Ale pytac trzeba, chociaz zlotow jeszcze masa w zapasie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dr.Darecki Opublikowano 11 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2012 ja takie juz zrobilem w 2000 roku . kolo z myjki na robotniczej przejechal na takich cale wybrzeze.. he he Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Edka Opublikowano 13 Maja 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2012 Na najbliższy zlot tablic niestety nie bedzie, ale jeszcze nie raz będzie okazja się pokazać W wtorek powinnam podać konkretną cenę. Biały i Jaro - chcecie na pewno 1 szt czy parę tablic???? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bialy071 Opublikowano 14 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2012 No dobra przekonałaś mnie mogą być 2 szt Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dyziu Opublikowano 14 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2012 jak podasz cene to się zastanowię jak narazie niech temat będzie otwarty:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa Opublikowano 14 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2012 1. Edka - 2szt - czarne - srebrny napis 2. Bialy - 1szt - z flagą polski - czarny napis 3. Forest - 1 szt czarna, złoty napis 4. Jaro - 1 szt niebieska, biały napis 5. rush - 2 szt białe, czarny napis 6. Lijo - 2 szt. zółta, czarny napis - wzór 175n, "LIJO i 'samochodzik' na razie sie wycofuje... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariusz13 Opublikowano 14 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2012 1. Edka - 2szt - czarne - srebrny napis 2. Bialy - 1szt - z flagą polski - czarny napis 3. Forest - 1 szt czarna, złoty napis 4. Jaro - 1 szt niebieska, biały napis 5. rush - 2 szt białe, czarny napis 6. Lijo - 2 szt. zółta, czarny napis - wzór 175n, "LIJO i 'samochodzik' 7. mariusz13 - 1szt. czarna , żółty napis Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaro Opublikowano 14 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2012 Na najbliższy zlot tablic niestety nie bedzie, ale jeszcze nie raz będzie okazja się pokazaćW wtorek powinnam podać konkretną cenę. Biały i Jaro - chcecie na pewno 1 szt czy parę tablic???? Ja chcę 1szt, bo i tak nie będzie mi się chciało z tyłu montować... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Edka Opublikowano 16 Maja 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2012 Rozmawiałm z gościem o rabacie - ma się skonsultować i jak najszybciej dać znać) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Wujek samo Zło_ Opublikowano 16 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2012 A ja taką mam a ja taką mam, Dyziu nawet widział:4: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bialy071 Opublikowano 21 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2012 I jak tam Edka z tablicami idzie ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Edka Opublikowano 21 Maja 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2012 no właśnie coś nie idzie.... napisałam maila dzisiaj z przypomnieniem.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Edka Opublikowano 25 Maja 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2012 Dostałam odpowiedź: Witam Niżesz ceny dotyczą tylko zamówień mail poza allegro Wycena tablic przy zamówieniu klubowym: 2-8 szt. - 25 zł 9-14 szt. - 24 zł 15-22 szt. - 23 zł 23-29 szt. - 22 zł 30-.. szt. - 21 zł Wychodzi nam po 24zł za sztukę, do tego przesyłka czyli 25 zł za sztukę. Osoby które się wpisały, poproszę wpłatę - jak będę miała kasę od wszystkich złożę zamówienie. BZ WBK 30 1090 2503 0000 0001 0327 6483 Edyta Grabara ul. Ks. Bolka 24/10a 58-100 Świdnica Jeżeli ktoś jeszcze jest chętny, można się do listy dopisać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi